Accent Era Kazanmak İçin Son Gün 5 Şubat!!!

No. 42006-01-31

Hyundai’nin bugüne kadar dünya çapında en çok tercih edilen modellerinden biri olan ve 1997 yılından bu yana Türkiye’de Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda üretilen Hyundai Accent, tüm özellikleriyle baştan yaratılan ve Accent Era ismiyle satışa sunulan yepyeni modeliyle 5 Şubat 2006’ya kadar tüketicilerle buluşmaya devam ediyor.

Hyundai’nin tamamiyle yenilenen ve Aralık 2005’te satışa sunulan Accent Era modeli tüm tüketicileri Türkiye çapındaki Hyundai Yetkili Satıcıları’nda düzenlenen “Accent Era Şenliği”ne bekliyor. İlk kez 21 Ocak 2006’da başlayan ve 29 Ocak 2006’da bitmesi planlanan “Accent Era Şenliği”, tüketiciden gelen yoğun istek üzerine 5 Şubat 2006’ya kadar uzatıldı.

“Accent Era Şenliği” kapsamında Türkiye çapındaki tüm Hyundai Yetkili Satıcıları’nda, Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda üretilip başta Avrupa olmak üzere 40’tan fazla ülkeye ihraç edilen yeni Accent Era modeliyle deneme sürüşü günleri düzenleniyor. Bu şenlik boyunca Türk tüketicisinin, yepyeni bir çağın başlangıcına imza atan Accent Era’yı kullanması ve daha da yakından tanıması sağlanıyor.

Tüketiciler, Accent Era Şenliği’ne Hyundai’nin yeni sloganı olan “Drive Your Way” için özel hazırlanan pullarla davet ediliyor. Drive Your Way (Seçtiğin Yoldan Git) sloganıyla yeni bir döneme başlayan ve kendi seçtiği yoldan ilerleyip en büyük atılımları yapan Hyundai, enerjisini ve heyecanını hiç kaybetmeyen bir marka olarak bu yeni sloganını bundan böyle iletişimde kullanacak olduğu kendi “Drive Your Way” puluyla ölümsüzleştiriyor.

PTT’nin 165’inci kuruluş yıldonümü amacıyla 25 Ekim 2005 tarihinde ilk kez uygulamaya başladığı ve 60 Yeni Kuruş değerindeki pullarda, Hyundai’nin yeni sloganı olan Drive Your Way çalışmasına yer veriliyor. Posta gönderilerinin yanı sıra hatıra olarak da saklanabilecek olan bu dikey pulların 3,5 x 3 cm’lik boyutları bulunuyor.

Müşteri memnuniyetini en ön planda tutan ve Hyundai kullanıcılarının istek ve beklentilerini her zaman öncelikli ilke olarak uygulayan Hyundai, özel “Drive Your Way” pul uygulamasıyla mevcut ve potansiyel müşterileriyle duygusal bir bağ kurmayı amaçlıyor. Bu özel pullarla davet edilen tüketiciler, Accent Era ile 21 Ocak ile 5 Şubat tarihleri arasında deneme sürüşü yaptığında çekilişe katılmaya hak kazanıyor.

Deneme sürüşü yapanlara, Türkiye çapındaki tüm Hyundai Yetkili Satıcıları’nda şifreler veriliyor. Turkcell hat kullanıcıları bu şifreyi 2 kısa mesaj karşılığında 5446’ya gönderdikleri taktirde çekilişe katılabiliyor.

Deneme sürüşü yapanlar arasından 7 Şubat 2006 tarihinde yapılacak çekiliş sonucu talihlilere 1 adet Hyundai Accent Era 1.6 Style GP SR, Almanya’nın Başkenti Berlin’de yapılacak Dünya Kupası final maçına 3 gece 4 günlük seyahati de kapsayan 10 bilet ve 200 orijinal Dünya Kupası futbol topu hediye edilecek. Ayrıca deneme sürüşü sonunda 28 Şubat 2006’ya kadar Accent Era satın alanlara da ilk periyodik bakım hizmeti ücretsiz olarak verilecek.

Bugüne kadar Türkiye’de 135 bin adetten fazla satılan Hyundai Accent’in üçüncü ve en sonuncu nesli olan Accent Era’da 97 PS gücünde 1.4 litrelik benzinli, 110 PS gücünde ekonomik 1.5 CRDi-VGT dizel ve 112 PS gücünde 1.6 litrelik benzinli motor seçenekleri bulunuyor. Accent Era’da Team, Select ve Style olmak üzere üç farklı donanım seçeneği sunuluyor.