HYUNDAI, BAYİLERİNİN GÜCÜYLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE 1 NUMARA OLMAYI HEDEFLİYOR

No. 12913 09 2012

Son dönemlerde akıcı tasarım felsefesiyle hazırladığı üstün kaliteye sahip yeni otomobilleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Hyundai, sürekli olarak değişen ve gelişen dinamizmiyle son iki yıldır dünyanın en hızlı büyüyen otomotiv markası unvanını koruyor.

Türkiye’de de yeni hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Hyundai, bu amaçla Eylül ayında tüm Türkiye’deki bayi teşkilatı ile İzmir’de bir araya geldi. Hyundai’nin tüm dünyada stratejik olarak belirlediği “2013 Yılında Müşteri Memnuniyeti’nde Liderlik” hedefinin paylaşıldığı toplantıda Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren tüm bayiler hazır bulundu.

Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Hyundai Assan Başkanı ve CEO’su W.S. Chang ve Hyundai Assan Genel Müdürü Ümit Karaarslan’ın da katılımıyla gerçekleşen “Bugün Hedefimiz Daha Büyük” temalı toplantıda müşteri memnuniyetinde liderlik hedefi doğrultusunda alınacak kararlar tartışıldı ve Hyundai yöneticileri tarafından satış ve satış sonrasındaki iyileştirmeler hakkında bilgi verildi. Hyundai yöneticileri ile birlikte TEB Cetelem Genel Müdürü Paul Milcent da, yeni uygulamaya başlanan Hyundai Kredi ile ilgili daha detaylı bilgileri paylaştı. Hyundai bayileri, ikinci gün çeşitli konularda konuşmak üzere yedi farklı çalışma grubu oluşturdu ve ortak karara varıp fikirlerini tüm bayiler ile aynı anda paylaşma imkanı elde ettiler.

Tüm dünyada hızla artan kalitesi ve bu paralelde müşteri memnuniyetinde liderliği hedef alan Hyundai, dünyanın 5’inci büyük otomotiv üreticisi konumunda bulunuyor. Birçok ülkede model ve marka adına ödüllerle başarısı taçlandırılan Hyundai, 2013 yılında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de “Müşteri Memnuniyeti’nde Liderliği” hedefliyor. Hyundai’nin Türkiye çapında 50’den fazla ilde faaliyet gösteren 71 adet yetkili satıcısı ve 83 adet yetkili servisi bulunuyor.

HYUNDAI, DÜNYACA ÜNLÜ ÜNİVERSİTELERLE AR&GE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

No. 12810 09 2012

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden birisi olan Hyundai, modern premium çizgisini daha da zirveye taşımak için başta Amerika olmak üzere dünyanın önde gelen araştırma üniversitelerinden UC Davis ( University of California Davis ) ve UC Berkeley ( University of California Berkeley) ile Mükemmel Hyundai Merkezi projesi için uzun soluklu bir Ar&Ge anlaşması imzaladı. İki üniversite ve Hyundai Motor Company arasında imzalanan bu önemli anlaşmaya göre, markanın gelecekte üreteceği tüm modeller üniversitelerdeki özel akademik programlara tabi tutulacak. “Mükemmel Hyundai Merkezi” projesiyle; gelecek nesil tüm Hyundai modelleri, bilim ve teknolojinin ışığında netleştirilecek ve mükemmel kalite adına herşey kusursuz olarak tasarlanmış olacak. Projeler kapsamında hem modeller geliştirilecek, hem de bu üniversiteler Hyundai için Ar&Ge mühendisleri yetiştirerek gelecek için oldukça önemli adımlar atılmış olacak. Altı aydan iki yıla kadar kesintisiz olarak sürdürülecek programın haricinde diğer işbirliği projeleri ise; Applus IDIADA araştırma merkezi, Ricardo yeni buluşlar ve teknoloji sistemleri, AVL motor&şanzıman sistemleri ve Stanford Üniversitesi ile Hyundai’nin gelişimine katkıda bulunmak olacak.

Hyundai Motor Company Ar&Ge Bölümü Başkan Yardımcısı Woongchul Yang, imza töreninde yaptığı konuşmada “ Üst düzey ortaklarımız ile işbirliği yaparak dünyanın önde gelen otomobil üreticisi konumuna gelmek bizim en büyük amacımız. Yeni nesil teknolojileri en iyi şekilde kullanarak gelişimimizi hızlandırmak istiyoruz. Bu proje, Hyundai felsefesinin yanı sıra kendine özgü duyguları iletmek için de dünya standartlarında en iyi otomobiller üretmek ve geliştirmek amacı taşıyor” dedi. Törene Yang ile birlikte UC Berkeley Mühendislik Fakültesi dekanı Shankar Sastry ve UC Davis Mühendislik Fakültesi Dekanı Enrique J. Lavernia da katıldı.

UC Davis Mühendislik Fakültesi Dekanı Enrique J. Lavernia ise törende “Bu anlaşma Hyundai kadar bizim için de oldukça önemli. Çünkü üniversitemiz önemli öğretim başarılarını ortaya koyduğu gibi otomobil dünyasına hizmet etmek için de harika bir fırsat yakaladı. Böylece araştırma liderliğimizi her alanda geliştirmiş olacağız” dedi.

UC Berkeley Mühendislik Fakültesi Dekanı Shankar Sastry ise “ Üstün fakültemiz, Hyundai’nin en iyi mühendisleriyle birlikte geleceğin mükemmel otomobilleri için çalışacak. Bu ortaklık, bilgi sistemleri, iletişim ve tasarımın yanı sıra otomotiv teknolojisi hakkında yeni nesil fikirler üretmek için çok verimli bir proje olacak” dedi.

Hyundai’nin üst düzey Ar&Ge ve küresel gelişim programları, markanın daha kaliteli ve etkili modeller üretmesinin yanı sıra yetenekli öğrencilerin otomotiv sektörüne kazandırılması adına da oldukça önem taşıyor. Mesleki gelişim programlarıyla devrim yaratan Hyundai, bu sayede öğrencilerin gelecekteki kariyerlerine de katkıda bulunmuş olacak. Hyundai Ar&Ge bölümü, teknik özel uzmanlık alanlarıyla birlikte yöneticilik düzeyinde de kıdemli mühendisler yetiştirilmesine oldukça önem veriyor. Hyundai mühendisleri araç dinamikleri ve entegre araç güvenlik sistemleri üzerinde çalışmalarını bu üniversitelerde de yapacak. Hyundai yapacağı bu araştırmalara sürüş ve yol performansı, NVH (gürültü, titreşim ve sertlik), çarpışma değerleri, geliştirilmiş güvenli araç teknolojileri ve ileri seviye iç mekan malzemeleri dahil olmak üzere toplam sekiz farklı alanda devam edecek. Hyundai yıl içerisinde iş ve akademi dünyasından 22 endüstri liderleriyle daha işbirliği yapacak.

HYUNDAI, ÇİN’DEKİ YATIRIMLARINI ARTIRIYOR

No. 12703 09 2012

Hyundai, Çin’de yıllık 1 milyon adetlik binek otomobil üretiminin yanına bir de ağır ticari araç üretimini ekliyor. Nanjun Auto ile yüzde 50-50 eşit oranlı ortaklıkla kurulan Sichuan Hyundai, 2014’ün ilk yarısında tamamlanacak olan yatırımla birlikte yılda 150 bin adetlik kamyon ve otobüs üretecek.

Çin’in batısında yer alan Sichuan eyaletindeki Ziyang şehrinde kurulacak olan fabrikanın temel atma törenine Hyundai Motor Company Başkan Yardımcıları Yung-Hsing Hsueh ve Hanyoung Choi katılırken, Sichuan İl Komitesinden Liu Qibao ve Sichuan Eyalet Valisi Jiang Jufeng de temel atma törenine eşlik etti.

Hanyoung Choi açılış konuşmasında “Sichuan Hyundai’nin bugün resmen Çin ticari araç pazarına girişi bizim için oldukça anlam taşıyor. Hyundai’nin gelişmiş teknolojileri ve deneyimi ile Nanjun Auto’nun gelişen potansiyeli bir araya geldi ve Sichuan Hyundai doğdu. Bu güçlü işbirliği, rekabetçi bir oyuncu olarak pazarda bizlere hızlı bir ivme sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Sichuan Eyaleti Valisi Jiang Jufeng ise konuşmasında “Sichuan Eyaleti, Çin'in batı bölgelerini geliştirmek için ülke programının merkezinde yer alıyor ve otomotiv sanayisinde özellikle ticari araç üreticileri açısından büyük önem taşıyor. Bölgenin önümüzdeki yıllarda önemli ölçüde gelişme kaydetmesini bekliyoruz. Bu bağlamda bölgede yeni bir tesis inşa eden Sichuan Hyundai’nin rakiplerinden daha hızlı yol alarak Çin'in önde gelen ticari araç üreticisi haline gelmesini arzuluyoruz” dedi.

Eşit oranlı ortaklıkla kurulan Sichuan Hyundai, fabrika için toplam 3.6 milyar Çin Yuan’ı (yaklaşık 566,6 milyon USD) tutarında bir yatırım yapacak. Hyundai, hızla gelişen Çin ticari araç pazarında daha etkili olması adına bu anlaşmayı Ekim 2010’da imzalamış ve Nanjun Auto ile birlikte 2011 Nisan ayında da “Sichuan Hyundai” markasını oluşturmak için ön anlaşma imzalamıştı.

Nanjun Auto’nun mevcut üretimi ve güncel modellerinde elde ettiği tecrübesi Hyundai’nin üstün teknolojileriyle ve yüksek prestijiyle birleştirilecek ve böylece ortaya ticari araç pazarının bel kemiği olacak etkileyici modeller çıkarılmış olacak. 2014 yılının ilk yarısında faaliyete geçmesi planlanan fabrikanın yıllık üretim kapasitesinin 150 bin adet olması hedefleniyor. Pres, kaynak, boya ve montajın yanısıra motor fabrikasının da tam zamanlı gelişmiş üretim tesisi haline getirilmesi söz konusu olacak. Fabrika ağırlıklı olarak Çin için özel ve tam donanımlı kamyonlar üretecek ve piyasa taleplerine göre esnek üretim kapasitesini 300 bin adede kadar artırabilecek. 2014 yılında Sichuan Hyundai, toplam 160,000 adetlik üretimle (150,000 kamyon ve 10,000 otobüs) birlikte Çin’de güçlü bir ticari araç üreticisi konumuna yükselecek.

Çin’in ticari araç satışlarında dünyanın 1 numaralı pazarı olduğunu vurgulayan Hyundai yöneticileri, 2011 yılında ülkede 4.03 milyon adet (3.54 milyon adet kamyon ve 490,000 otobüs) ağır ticari aracın satıldığını söyledi. Bu rakamların 2017 yılına kadar 4.71 milyon adede yükseleceği tahmin ediliyor. Hyundai de tam ticari araç model yelpazesine kavuşup, yeni modelleri ve artırılan yatırımları sayesinde 2017 itibariyle 170 bin adet kamyon ve otobüs satıp pazardan yüzde 3.6 pay almayı hedefliyor.

HYUNDAI’Yİ ZİYARET ET, LÖSEV’E DESTEK OL

No. 12628 08 2012

Dünyanın en seçkin otomobil markalarından Hyundai, İstanbul’un en gözde semtlerinden Bağdat Caddesi’nde iki farklı noktada ilgi çekici modellerini sergilemeye başladı. Kompakt sınıfın iddialı modellerinden i30’un yanı sıra geçtiğimiz Mayıs ayında satışına başlanan yeni i20 ve başarılı SUV’u ix35, Bağdat Caddesi üzerindeki Şaşkınbakkal ve Suadiye’de kurulan noktalarda dönüşümlü olarak 1 ay boyunca sergilenecek.

Hyundai bu sergileme ile tüketicinin yeni tanıttığı modelleri daha yakından tanımasını sağlamış olacak ve aynı zamanda gelişmiş ürünlerini göz önünde tutacak. Hyundai’nin bu aktiviteyi gerçekleştirmesindeki bir diğer önemli amaç ise “modern premium” çizgisini sergileyerek modellerinin bilinirliğini artırmak ve yeni müşteriler yaratmak olacak. Etkinlik boyunca Hyundai’nin bu beğenilen modelleriyle özel test sürüşü yapma imkanı da sunulacak.

Hyundai, İstanbul en gözde caddesinde araç sergileme ve test sürüşü imkanının yanısıra sosyal sorumluluk çalışmaları dahilinde önemli bir destek de sağlayacak. Standları ziyaret ederek kayıt yaptıran herkesin adına LÖSEV’e bağışta bulunulmuş olacak. Hyundai bu sayede hem yeni ve üstün özelliklere sahip araçlarını tüketici ile doğrudan buluşturmuş olacak hem de halkın desteğiyle beraber yardımlarını sürdürecek.

HYUNDAI’NİN ETKİLEYİCİ SPORCULARI ASPHALT 7: HEAT’DA

No. 12517 08 2012

Dünyanın en büyük otomobil markalarından birisi olan Hyundai, günlük hayatta olduğu gibi oyun dünyasında da prestijini konuşturmaya devam ediyor. Her geçen gün gelişimini hızla ileriye taşıyan Hyundai, son olarak Gameloft firması tarafından hazırlanarak iOS ve Android tabanlı telefonlar ve tabletlerde sunulan ve en çok satılan oyunlar listesinde başı çeken Asphalt 7:Heat oyununda hızlı ve etkileyici modelleri Veloster Turbo ve Genesis Coupe modelleriyle sahne aldı. Markanın etkileyici sportif modelleri olan Veloster Turbo ve Genesis Coupe, adrenalini seven hız meraklıları tarafından ilgiyle karşılanıyor. Aynı zamanda oyun tutkunları üzerinde de heyecan yaratan Hyundai, bir bakıma marka imajına da katkıda bulunmuş oldu. Haziran ayında Gameloft ve Hyundai arasında yapılan işbirliğinden sonra oyun dünyasında sadece Asphalt 7:Heat ile sınırlı kalınmayacak ve yılın ikinci yarısında da yenilikler devam edecek. Oyun severler yine Gameloft tarafından hazırlanan GT Racing: Motor Academy’de Genesis Coupe ile birlikte markanın tasarım ödüllü konsepti fütüristik i-oniq’ini de tercih edebilecek.

Tüm dünyada 50 milyon insan tarafından download edilerek büyük bir ilgiyle karşılanan Asphalt serisi, son versiyonu Asphalt 7: Heat’de de nefesleri kesiyor. Premium otomobil markalarından oluşan 60’dan fazla yüksek performanslı model oyunun içinde bulunuyor.

Oyuncular Hyundai’nin hızlı ve çekici modelleriyle beraber süper spor otomobilleri de oyunda kullanabilecek. Üstün görüntü kalitesi sunan oyunda 15 farklı gerçek şehirlerden oluşan yollarda yarış imkanı söz konusu. Bu şehirler arasında Paris, Londra, Miami ve Rio gibi dünyaca ünlü yerler bulunuyor. Online oyunun yanısıra 6 kişiye kadar multiplayer seçeneği de var. 6 değişik modda toplam 150 yarışın yer aldığı Asphalt 7:Heat aynı zamanda 15 farklı şampiyonayı da oyunculara sunuyor. iOS ve Android kullanıcılarının her zaman büyük keyifle oynayacağı bu özel oyunda ayrıca bir okçunun hızla attığı ok ile yarışan makyajlı Genesis Coupe’un görsel şov içeren “Genesis Coupe ve bir ok karşı karşıya” adlı kısa filmini izleme şansı da bulunuyor. Hyundai Veloster Turbo, Güney Koreli üreticinin ürün gamında yer alan etkileyici modellerden birisi. Özellikle genç kullanıcılar tarafından rağbet gösterilen Hyundai Veloster Turbo, agresif tasarımıyla beraber 204 ps maksimum güç sunuyor. İlk kez 2012 Uluslararası Kuzey Amerikan Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan Turbo, yenilikçi üç kapılı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Markanın arkadan itişli ilk spor coupe modeli olan Genesis Coupe’un 3.8 litrelik V6 versiyonu ise 348 ps gibi asfaltı kazıyan yüksek bir güce sahip. Her iki model Hyundai’nin yeni tasarım felsefesine sadık kalınarak geliştirildi.

btn first31323334353637383940last