HYUNDAI AİLESİ’NİN İKİ YENİ ÜYESİ

No. 10723 11 2011

Yeni modelleriyle tüm dünyada olduğu kadar Türkiye’de önemli bir gelişim gösteren Hyundai’nin yurt çapındaki plazalarının son temsilcileri Bursa’da İnallar Otomotiv ve Edirne’de ise Köşkdere Otomotiv oldu. Türkiye’nin tüm illerinde, satış ve satış sonrasında en iyi hizmeti vermeyi kendisine öncelikli ilke edinen Hyundai, İnallar Otomotiv’in Bursa’da ve Köşkdere Otomotiv’in Edirne’de açtığı yeni plazaları ile satış ve servis ağını daha da güçlendirdi.

Dünyanın en hızlı gelişen otomotiv markası olan Hyundai, Bursa’da ve Edirne’ de aynı anda iki tesisini birden hizmete açarak Türkiye genelindeki plaza sayısını 72’ye çıkardı. Bursa’nın son yıllarda yükselen potansiyelini dikkate alarak hizmete açılan Hyundai İnallar Plaza, Bursa’daki tüketicilere Hyundai’nin gelişmiş ve kaliteli hizmetini sunmayı hedefliyor. Köşkdere Otomotiv ise, her geçen gün büyümeye devam eden Edirne’de açtığı satış noktasıyla üstün hizmeti Edirneliler’e ve bölgedeki tüm tüketicilere sunacak.

Hyundai yetkilileri, Bursa ve Edirne bayilerinin açılışında markanın son dönemlerdeki yükselen çizgisinde, Hyundai çalışanlarıyla birlikte tüm Türkiye çapına yayılmış olan bayi ağının büyük bir rol oynadığını belirtti. Bursa ve Edirne’nin gelecek dönemlerdeki hedeflerinde önemli bir rol oynayacağını ekleyen yetkililer, yeni yatırımların Bursa ve Edirne’ye hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

Şu an 72 yetkili satıcısı ve 84 yetkili servisi bulunan Hyundai, Türkiye çapındaki büyümesini önümüzdeki dönemde de sürdüreceğinin altını çizdi. Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda Türk işçisinin gücü ve emeğiyle üretilen i20 Troy ve Accent Era modellerinin 60’dan fazla ülkeye ihraç edildiğini belirten Hyundai yetkilileri, gelecek yıl daha da güçleneceklerini ve 2012 yılında tüm Türkiye’ye yayılmış güçlü bayi ağı ve Hyundai model yelpazesine eklenecek yepyeni ürünleriyle herkese ihtiyaç duyduğu kaliteli modelleri ve hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirttiler.

HYUNDAI’DEN FESTİVAL TADINDA TEST SÜRÜŞÜ

No. 10622 11 2011

Birbirinden güzel Hyundai modelleri şimdi size çok daha yakın. Hyundai’nin 15 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında düzenlediği “Hyundai Testivali” süresince, Türkiye çapındaki 72 adet yetkili satış noktasında farklı Hyundai modelleri ile test sürüşü imkanı sunulacak.

“Hyundai Testivali” etkinlikleri süresince Hyundai modellerini test edenleri birbirinden değerli hediyeler de bekliyor. Aynı zamanda etkinlikler süresince çeşitli aktiviteler ile Hyundai Bayileri’nde eğlenceli bir gün geçirmek de mümkün olacak. Farklı Hyundai modellerinin 1 ay test edilebileceği etkinlik sırasında sürüş deneyimi yaşayacak ziyaretçiler aynı zamanda Hyundai Finans avantajları hakkında da bilgi alabilecek ve tüm imkanlardan yararlanabilecekler.

Testival etkinliği süresince Hyundai bayilerini ziyaret edip test sürüşüne katılacak kişiler arasında yapılacak çekiliş ile 10 kişiye iPhone4, 10 kişiye ise iPad2 hediye edilecek. Aynı zamanda test sürüşüne katılan tüm ziyaretçilere, bütün GSM operatörleri için geçerli olacak 4 saat görüşme süresi çekilişsiz hediye edilecek. Hediyelerle renklenen “Hyundai Testivali” aynı zamanda çeşitli aktivitelerle tüm ziyaretçiler için keyifli bir ortam sunacak.

Farklı kullanım amaçlarına cevap veren 12 ayrı modeli ile 7’den 70’e herkes için uygun bir aracın sunulduğu Hyundai’nin geniş model yelpazesi için, Hyundai Finans’ın Kasım ayına özel destekleri veriliyor. Belirli modellerde 20 bin TL’ye 12 aya kadar yüzde sıfır faizli kredi kullanma imkanı bulunuyor. Kredi kullanmak istemeyen müşterilere Hyundai Finans dahilinde takas desteği veya ilk kez yeni Hyundai araç sahibi olanlara özel olarak “İlk Hyundai’m” desteği de sunuluyor.

HYUNDAI MODELLERİ ÖDÜLE DOYMUYOR

No. 10519 11 2011

Dünyanın en hızlı gelişen otomotiv markası Hyundai’nin modelleri tüm dünya çapında başarılarını ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Hyundai’nin Premium Segmentteki Amiral Gemisi Equus, Amerika’da J.D. Power tarafından segmentinin en iyisi seçilirken Sonata da Strategic Vision tarafından “Toplam Kalite Endeksi” araştırmasında segmentinin lideri oldu. İngiliz Auto Express, Hyundai’nin Avrupa’ya özel i-Serisi modellerinden ix20’yi MPV-B segmentinin, i10’u ise küçük sınıfın en iyisi seçti.

J.D. Power’ın son 16 yıldır gerçekleştirdiği APEAL (Automotive Performance, Execution And Layout – Otomotivde Performans, Uygulama ve Teknik) araştırmasında, araçlar toplam 1000 puan üzerinden performans, donanım ve tasarım gibi konularda değerlendiriliyor. Lüks Premium Sedan Segmentinde toplam 900 puan alarak rakiplerini bu yıl geride bırakan Equus, juri üyelerinden etkileyici tasarımı, zengin donanım listesi ve yüksek performansı için en yüksek notları alarak öne çıktı. Aynı değerlendirmede kompakt sedan segmentinde yer alan Elantra ise 816 puan alarak, 818 puanlı liderden sadece iki puan farkla ikinci oldu.

Hyundai’nin orta sınıftaki sedanı Sonata ise Amerika’da faaliyet gösteren global derecelendirme kuruluşu Strategic Vision’ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği TQI (Total Quality Index – Toplam Kalite Endeksi) araştırmasının bu yılki sonuçlarına göre birinci seçildi. Otomobilin kalitesi ile birlikte yeni kullanıcılar üzerindeki duygusal etkisinin de değerlendirildiği araştırmada Hyundai Sonata segmentindeki birçok iddialı Amerikalı, Avrupalı ve Japon rakibinin önüne geçti.

Bağımsız bir kuruluş olan Strategic Vision’ın Başkanı Alexander Edwards, Hyundai’nin başarısı ile ilgili yaptığı konuşmada “Araştırmalarımız sonucunda aracı kullananların duygusal bir bağ kurduğunu gördük. Sonata, üstün yenilikleri ve beklentileri fazlasıyla karşılayan özelliklerinin yanı sıra yüksek kalitesiyle de değerlendirmedeki rakip otomobillerin arasından sıyrılarak segmentinin en kaliteli aracı ödülünü almaya hak kazandı” dedi.

Hyundai Sonata, araştırmada bir rekora da imza attı. 14 yıldır düzenlenen değerlendirme raporunda, lüks sınıf da dahil olmak üzere geçmişten günümüze tüm segmentlerde alınan en yüksek puanı elde etti. Bu başarı ile Hyundai Sonata, bugüne kadar ilk kez verilen “Özel Toplam Puan” ödülünü de aldı.

Hyundai Motor America Ürün Planlama Direktörü Scott Margason, bu başarıyla ilgili olarak “Hyundai’nin almış olduğu bu ödüller otomobilin yüksek kalitesi ve kullanıcıları üzerindeki olumlu etkisinin en temel göstergesi. Etkileyici tasarımı, yüksek ikinci el değeri ve sınıfının en düşük yakıt tüketimi ile Sonata orta sınıfta liderliği yakaladı. Yıl başından beri Amerika’da elde ettiğimiz başarılı satış grafiği de bunun bir diğer kanıtı” dedi.

Hyundai çok yakın zamanda Avrupa pazarında i40 modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Hyundai Sonata, Avrupa için hazırlanan özelliklere ve farklı bir tasarıma sahip olan i40 ismiyle 2011 yılının son çeyreğinde Avrupa ve Türkiye yollarına çıkacak. Hyundai’nin Amerika, Orta ve Uzak Doğu’daki başarılarının ardından Avrupa Pazarında da başarıyı yakalamak üzere tamamen Avrupa pazarına yönelik hazırlanan i40, Almanya’da bulunan Hyundai Motor Avrupa Ar-Ge Merkezi’nde geliştirildi. Markanın Modern Premium imajının en kuvvetli temsilcisi olacak i40’ta düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerleriyle birlikte üstün performans sunan yeni nesil çevre dostu motor seçenekleri bulunuyor.

Avrupa pazarı için geliştirilen iki diğer model olan i10 ve ix20 ise, İngiltere’nin dünya çapında kendini kanıtlamış en seçkin dergilerinden Auto Express tarafından bu yıl segmentlerinin en iyi otomobilleri seçildiler. Auto Express Editörü Graham Hope, Hyundai modellerinin almış olduğu bu başarı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada özellikle rekabetin çok sıcak olduğu mini segmentteki i10’un iki yıl üst üste bu başarıyı elde etmesinin gerçekten önemli olduğunun altını çizdi. Hope Hyundai ix20 için ise; “Rekabete çok kısa süre önce dahil olan ix20 henüz bir yıldan kısa bir süredir satışta olsa da bugün geldiği noktada segmentinin standartlarını belirliyor. Özellikle kabin içi kalitesi ve yüksek donanım paketi ile ix20, İngiltere gibi diğer Avrupa ülkelerinde de başarıyı yakaladı” dedi.

HYUNDAI’DEN VAN DEPREMİ İÇİN ANLAMLI DESTEK

No. 10403 11 2011

Dünyanın en hızlı büyüyen otomotiv markası olan Hyundai Motor Company, 23 Ekim’de Van’da gerçekleşen ve büyük bir hasara neden olan deprem için çok önemli ve anlamlı bir yardımda bulundu. Hyundai Motor Company, depremde oluşan yaraların sarılmasına destek olmak ve afetzedelerin barınması için yapılacak prefabrik evlerin fonunda değerlendirilmek üzere Türk Kızılayı’na 300 bin Amerikan Doları (yaklaşık 540 bin TL) tutarında yardım gerçekleştirdi.

Denizaşırı ülkelerdeki ilk üretim tesisini Türkiye’de kuran ve Türkiye ile Kore arasında uzun yıllardır süregelen yakın dostluğun daha da pekişmesinde önemli bir rol oynayan Hyundai Motor Company, bir kez daha Türkiye ve Türk halkının yanında olduğunu gösterdi. Bu anlamlı destek için Kızılay’ın İstanbul-Maltepe’deki başkanlık binasında gerçekleştirilen törene Hyundai Motor Company adına Hyundai Assan Başkanı ve CEO’su Won-Shin Chang, Kızılay Başkan Vekili Hasan Karahan ve Kızılay Denetleme Kurulu Üyesi Tuncay Kopuz katıldı.

Hyundai Türkiye Başkanı ve CEO’su Won-Shin Chang, tören sırasında “Hyundai Motor Company ve Hyundai Assan olarak, Kore’nin kadim dostu Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor günlerde herkesin acısını en içten duygularımızla paylaşıyoruz. Her türlü konuda olağanüstü çalışma ve çaba gösteren Kızılay ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu destek sayesinde yaraların en kısa sürede ve en iyi şekilde sarılacağına inanıyor, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz” dedi.

HYUNDAI ELANTRA, “YILIN OTOMOBİLİ” ÖDÜLÜ İÇİN FİNALE KALDI

No. 10328 10 2011

Hyundai’nin en gözde yeni modeli olan ve henüz kısa bir süre önce tanıtılmasına rağmen 25 adet ayrı ödül kazanan Elantra, bu sefer de sektörün en prestijli organizasyonlarından olan AutoBest tarafından “2011 Yılının Otomobili” olmaya aday gösterildi.

“AutoBest – Gelişen Pazarlarda Yılın Otomobili” yarışmasında 5 finalist araçtan biri olarak belirlenen Hyundai Elantra için Türkiye’de özel bir deneme sürüşü aktivitesi gerçekleştirildi. Bu doğrultuda AutoBest’in toplam 15 farklı ülkedeki jüri üyesi, Hyundai Elantra’yı kullanmak üzere Türkiye’ye geldi.

AutoBest jüri üyeleri, aralarında Türkiye de dahil olmak üzere Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Polonya, Slovenya, Slovakya, Sırbistan, Rusya ve Ukrayna gibi gelişmekte olan ülkelerdeki en önde gelen 15 gazeteciden oluşuyor. 2000 yılından bu yana bu gelişmekte olan pazarlar için en ideal özelliklere sahip olan araçları yılın otomobili olarak seçen organizasyon, bağlı oldukları bölgede bulunan 300 milyondan fazla kişinin tercihlerini belirleme aşamasında önemli bir rol oynuyor.

Üyeler, oylamalar sırasında bu pazarlar için en iyi seviyedeki kalite, tasarım, performans, ekonomi, ergonomi, teknoloji ve donanım gibi özellikleri en ulaşılabilir fiyata sunan otomobilleri belirliyor. Tüm kriterleri en üst derecede karşılayan Hyundai Elantra, AutoBest’in yılın otomobili finalistleri arasında en güçlü aday olarak ön plana çıkıyor.

AutoBest jüri üyeleri, İstanbul-Kocaeli-Sapanca bölgesinde gerçekleştirilen deneme sürüşü aktivitesi sırasında Hyundai’nin denizaşırı ülkelerde ilk kurduğu üretim tesisi olan Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nı da ziyaret ettiler. Fabrika hakkında bilgileri alıp tüm üretim hatlarını yerinde inceleyen jüri üyeleri, kendi ülkelerine de ihraç edilen i20 Troy ve Accent Era modellerinin üretim aşamaları hakkında detaylı bilgileri aldılar. Hyundai’nin tüm dünyadaki fabrikaları içinde en kaliteli üretimi yapan tesis seçilen Hyundai Assan Fabrikası’nın ulaştığı yüksek kalite seviyesinin, birçok markadan daha iyi olduğunu belirten jüri üyeleri, Elantra gibi i20 Troy ve Accent Era’nın da bu ülkelerde en çok tercih edilen modeller arasında bulunduğunu söylediler.

Hyundai Elantra, Türkiye de dahil olmak üzere tüm pazarlarda çift sürekli değişken supap zamanlaması sistemine sahip olan 1.6 litre hacmindeki benzinli motor seçeneğiyle satılıyor. 132 PS ile segmentinin en güçlü ünitelerinden biri olan bu motor, aynı zamanda 5,2 litre gibi oldukça düşük olan yakıt tüketimiyle, hem yüksek performansı hem de ekonomiyi bir arada sunuyor. 6 ileri manuel ve otomatik şanzıman seçeneğine sahip olan Hyundai Elantra, Türkiye’de Mode ve Prime olmak üzere iki farklı donanım paketiyle alınabiliyor. Sürücü ve ön yolcu havayastıkları, yan ve perde havayastıkları, ABS frenler, ESP, VSM, park sensörü, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm, elektrikli ön ve arka kapı camları, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, klima, sis farları, LED sinyalli elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar gibi birçok donanımın standart olarak sunulduğu Hyundai Elantra’ya 41 bin 850 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

btn first31323334353637383940last