HYUNDAI SERVİS KAMPANYASI’NDA YÜZDE 25’E VARAN İNDİRİMLER HYUNDAI KULLANICILARINI BEKLİYOR

No. 9315 10 2010

Araçlarında en üstün güvenliği sunmayı ve Türkiye çapındaki yetkili satıcı ve servislerinde en kaliteli hizmetle en iyi müşteri memnuniyetini sağlamayı kendine öncelikli ilke edinen Hyundai, geniş kapsamlı ve uzun süreli servis kampanyalarına devam ediyor. Tüketiciye sadece satış esnasında değil, satış sonrasında da üstün hizmetler sunan Hyundai, yeni servis kampanyası dahilinde tüm araçlarını kapsamlı bakım için Türkiye genelindeki yetkili servislerine bekliyor.

Hyundai’nin 30 Ekim 2010’a kadar geçerli olacak servis kampanyası dahilinde periyodik bakım parça ve işçiliğinde, fren sistemi, debriyaj sistemi, egzos sistemi parça ve işçiliğinde koşulsuz yüzde 25 indirim uygulanacak. Ayrıca, tüm aksesuar parçalarında da yüzde 20 indirim Hyundai kullanıcılarına özel olarak sunulacak.

İndirimin yanı sıra tüm Hyundai araçlara ücretsiz check-up hizmeti verilecek. Ücretsiz check-up’ta yağ seviyeleri, motor ayarları, kayışlar, klima, ısıtma, aydınlatma, yakıt, ateşleme sistemleri, antifriz ve yürüyen aksam kontrolleri yapılırken ücretsiz boya kontrolünde de tamponlarda oluşan çizikler giderilecek.

Tüm bu fırsatların haricinde Hyundai Yetkili Servisleri’ne gelen tüm Hyundai araçlara sunulan, yağ servisi, lastik servisi (rotasyon) ya da far ayarı hizmetinin birinden işçilik ücreti alınmayacak. Ayrıca kampanya dahilinde ücretsiz akü ve silecek kontrolü yapılırken detaylı iç ve dış temizlikten ücret alınmayacak. Bunların dışında garantisi bitmiş Hyundai modelleri için sunulan Opsiyonel Yol Yardım Paketi yüzde 20 indirimle satın alınabilecek ve Hyundai Yetkili Servisleri’nden Bridgestone veya Lassa markalı 4 binek, 4x4 veya ticari lastik alana, 1 adet Bridgestone veya Lassa tekerlekli seyahat çantası hediye edilecek.

Hyundai bu avantajlı kampanyadan tüm müşterilerinin yararlanmaları için araç sahiplerini tüm Türkiye genelinde 50’den fazla ilde faaliyet gösteren 83 adet Hyundai Yetkili Servisi’ne bekliyor. Kendilerine en yakın yetkili servisi öğrenmek isteyenler, www.hyundai.com.tr adresine başvurabilirler.

HYUNDAI ASSAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ KİBAR KORE’DE DEVLET NİŞANIYLA ONURLANDIRILDI

No. 9211 10 2010

Hyundai’nin Türkiye’deki en büyük yatırımı olan Hyundai Assan’ın kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar’a, Türk ve Kore halkları arasındaki ekonomik, sosyal ve kültürel yaşama katkılarından dolayı devlet nişanı verildi.

Genellikle Kore vatandaşlarının Kore dışında göstermiş olduğu üstün hizmetler için verilen nişanlara bu yıl toplam 11 kişi layık görülürken Ali Kibar, bu nişan ile onurlandırılan ilk ve tek yabancı oldu.

Kore Dışişleri Bakanlığı’nın düzenlediği ve Kore Cumhuriyeti’nin yeni Başbakanı H.S. Kim’in göreve geldikten sonraki verdiği ilk nişanlar için 5 Ekim 2010 tarihinde Seul’de gerçekleştirilen “Koreliler Günü” törenine Başbakan Kim’in haricinde aralarında Kore Dışişleri Bakanı Yardımcısı K.S. Shin ve Yurtdışındaki Koreliler Derneği Başkanı Y.K. Kwon’un da olduğu 1.000’den fazla kişi katıldı.

HYUNDAI ETİLER’DE DÜNYANIN ÜÇÜNCÜ, AVRUPA'NIN İLK “PREMIUM” BAYİLİĞİNİ AÇTI

No. 9108 10 2010

Tüm dünyada satış ve kalite konularında en hızlı otomotiv markası olan Hyundai, Amerika ve Azerbaycan’dan sonra dünyadaki üçüncü ve Avrupa’daki ilk “premium” bayiliğini İstanbul Etiler’de en başarılı bayilerinden biri olan Uçar Otomotiv ile açtı.

Hyundai’nin yüksek kalitedeki üst segment araçlarının satılacağı bu özel bayiliğin açılışına Hyundai Assan Başkanı ve CEO’su Kwang-Heum Um, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Uçar Otomotiv sahibi Yıldırım Uçar, devlet yöneticileri ve çeşitli özel misafirler katıldı. Seremonide bir konuşma yapan Başkan Um şunları söyledi: “Türk tüketicisi, Hyundai’nin çok ödüllü ve yüksek kalitedeki araçlarına tek bir çatı altında ulaşma ayrıcalığına sahip olacak. Potansiyel müşterilerimizin ayağına kadar getirdiğimiz bu bayilik için en doğru yer Etiler’di ve bunu, Türkiye çapında Hyundai’nin üst segment araçlarının satışını en çok gerçekleştiren bayimiz olan Uçar Otomotiv ile birlikte yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu bayilik, sadece araçların sergilenip satıldığı bir noktadan farklı olarak bir yaşam merkezi olacak. İsteyen herkes iş ya da eğlence amacıyla burada vakit geçirip sunulan imkanlardan yararlanabilecek ve Hyundai’yi daha da yakından tanıma fırsatı elde edecekler. Sürekli büyüyen bir marka olarak, önümüzdeki dönemlerde de Türkiye’nin büyük şehirlerinde bu tip yeni bayiliklerin açılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve Hyundai’nin yüksek kalitedeki araçlarını daha fazla tüketiciyle buluşturmayı amaçlıyoruz”.

Hyundai’nin Etiler’deki “premium” bayiliği, toplam 300 m2’de ve 3 katta hizmet verecek. Özel eğitimli 5 personelin görev yapacağı bayilikte Hyundai’nin şu an Türkiye’de satılan Genesis, ix55, ix35, Santa Fe, Sonata modelleriyle birlikte yeni gelecek olan Genesis Coupe gibi üst segment araçlarının satışı gerçekleştirilecek. Ancak bu bayilik sadece araç satışına yönelik olmayacak; iş ve eğlence amaçlı bir yaşam merkezi olarak da hizmet verecek.

İkinci katta cafe, nezih bir toplantı odası, internet erişimi, çocuk alanı, müzik, televizyon ve haber yayını herkesin kullanımına sunulurken üçüncü katta ise her türlü ihtiyaca cevap veren 50 kişilik bir konferans salonu yer alacak. Ayrıca bu bayiliği ziyaret eden herkesin Hyundai ve Kore dünyasını daha yakından tanıması ve markanın ürün ile hizmetlerinde ulaştığı yüksek kaliteyi, araçlarının güvenlik, performans ve konfor gibi üstün özelliklerini yakından görmesi sağlanacak.

HYUNDAI PARİS OTOMOBİL FUARI’NDA 4 YENİ MODELİNİ TANITIYOR

No. 9001 10 2010

Hyundai, 2010 Paris Otomobil Fuarı'nda ikisi dünya tanıtımı olmak üzere 4 yeni modelini tanıtıyor. Hyundai'nin Avrupa pazar payının büyümesine paralel olarak, standı bu sene %66 oranında daha büyük; ve toplamda 18 modelin tanıtımı yapılıyor.

Dünya tanıtımı yapılan yeni nesil MPV (Multi Purpose Vehicle – Çok Amaçlı Araç) modeli “ix20”, segmentinin “kutu” formlu tasarım alışkanlığından uzaklaşarak Hyundai'nin modern ve yenilikçi tasarım anlayışı doğrultusunda daha dinamik ve sportif bir görünümle karşımıza çıkıyor. Hyundai'nin Rüsselsheim Almanya'daki Ar&Ge Merkezi'nde tasarlanıp geliştirilen ix20, markanın yeni “akıcı” tasarım dilinin izlerini taşıyor. Sınıfının en iyi yakıt ekonomisi ve 114 g/km'lik CO2 emisyonuna sahip olan ix20, Euro NCAP'in çarpışma testlerinde kendisini 5 yıldıza taşıyacak olan aktif ve pasif güvenlik donanımları ile otomobilseverlerin beğenisine sunuluyor.

Hyundai'nin geniş ürün yelpazesini tanıtmak amacıyla daha büyük bir alanla yer aldığı Paris'te makyajlı i10 modelinin de dünya tanıtımı yapılıyor. Türkiye'de A-segmenti'nin en çok satılan modeli olan i10'un yeni versiyonunda güncellenen tasarım ve özelliklerin yanında sadece 99 g/km'lik CO2 emisyonuna sahip olan yeni 1.0 litre hacimli motor da çevreye gösterdiği saygıyla dikkat çekiyor. Yılın dördüncü çeyreğinde pazara sunulacak i10, yenilenmiş ön bölüm, altıgen ızgara ve göz yaşı formundaki ön farlarıyla tasarımında diğer Hyundai modellerinden izler taşıyor.

Paris'te tanıtılan diğer bir model ise Genesis Coupe. Yılın son çeyreğinde satışa sunulacak olan ve Avrupalı otomobilseverlerin beğenisine göre tasarlanan arkadan itişli Genesis Coupe yenilenmiş direksiyonu, süspansiyonu, frenleri ve iki motor seçeneğiyle karşımıza çıkıyor: 210ps'lik güç üreten 2,0 litre turbo motor ve 303 ps'lik güç üreten 3,8 litre V6 motor.

Genesis ürün grubu ise sedan modeli ve Avrupa'da ilk kez tanıtılan Equus limuzin modeliyle tamamlanıyor. Böylece Hyundai Avrupalı tüketicinin bu iki modele olan ilgisini ölçerek Avrupa pazarına sunulmaları konusunu değerlendirmeyi hedefliyor.

Hyundai'nin Paris Otomobil Fuarı'ndaki standında Blue Drive™ isimli çevre dostu programındaki yenilikler ve gelişimlere de yer veriliyor. Çevre dostu teknolojilerinde dünya lideri olmayı hedefleyen Hyundai'nin yeni modelleri, daha da düşürülen emisyon salınımlarıyla iddiasını ortaya koyuyor.

Hyundai'nin SUV-C segmentindeki başarılı modeli ix35'in değişik versiyonları Hyundai uzmanlığını gözler önüne seriyor. Avrupa pazarına sunulan dördüncü model olan ix35 Blue, yeni 1.7 litre dizel motor ve Blue Drive™ teknolojisi sayesinde CO2 emisyon değerinde 100 km'de sadece 135 gram ölçümüne ulaşarak sınıfında lider konuma geliyor. Hyundai ix35 dizel hibrid modelinin de dünya tanıtımını yapıyor. 117 g/km'lik CO2 emisyonuna sahip olan ix35 dizel hibrid, Hyundai standındaki diğer altı Blue modellerine katılıyor.

HYUNDAI ALMANYA TOPLANTI İÇİN İSTANBUL'A GELDİ, i20 İHRACAT SİPARİŞİNİ YÜZDE 50 ARTIRDI

No. 8922 09 2010

Hyundai'nin Almanya distribütörü, 17-19 Eylül tarihleri arasında yaklaşık 40 elit bayisi için düzenlediği özel bayi toplantısı amacıyla 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul'a geldi. Toplantı için gelen 90'dan fazla kişi, tüm Avrupa ve Türkiye için i20 modelinin üretimini gerçekleştiren Hyundai Assan Fabrikası'nı da ziyaret etti.

Hyundai Almanya CEO'su Werner H. Frey'in liderliğinde "tüm dünyadaki Hyundai fabrikaları arasında en kaliteli üretimi yapan tesis" seçilen Hyundai Assan Fabrikası'nı gezen Almanya bayileri, en yüksek kalitede üretilen i20'leri yerinde inceleme şansı buldu. Üretimin ilk başladığı Mayıs ayından bu yana yaklaşık 3 bin 200 adetlik siparişe ulaşan Hyundai Almanya, bu gezi sırasında siparişlerini son iki ay için yüzde 50 oranında artırarak yaklaşık 5 bin adetlik sipariş vermiş oldu.

Alman bayilerin fabrika ziyareti sırasında bir konuşma yapan Hyundai Assan Başkanı ve CEO'su Kwang-Heum Um şunları söyledi; "Hyundai artık Türkiye'de olduğu gibi birçok ülkenin pazarında büyük bir farkındalık yarattı. İzmit Fabrikamız da tüm dünyadaki Hyundai üretim merkezleri arasında en yüksek kalitede üretim yapan fabrika seçildi. Mayıs ayından bu yana i20 üretimimizin yaklaşık yüzde 90'lık bölümünü Avrupa'ya ihraç ettik. Fabrikamızda uyguladığımız "talebe bağlı esnek üretim" politikamız sayesinde Avrupa'nın yoğun i20 talebini karşılamakta hiç sıkıntı yaşamadık ve bundan sonra da tüm i20'leri zamanında teslim etmeye devam edeceğiz. Hyundai Assan, otomotiv üretiminde mükemmelliğin simgesidir ve bu düşünceyle ürettiğimiz yüksek kalitedeki i20'lerimiz, Türk ve Avrupalı tüketicilerden büyük övgü almaya devam etmektedir".

Hyundai, 2009 yılında Almanya'da büyük bir ilerleme göstererek satışlarını iki kattan fazla artırdı ve 2010 yılında da bu başarısını sürdürüyor. Bu doğrultuda Hyundai Almanya, i20'yi en çok sipariş eden ülkelerden biri konumunda bulunuyor.

Mayıs ayında Hyundai Assan İzmit Fabrikası'nda üretimine başlanan i20'lerden bugüne kadar Avrupa ülkelerine 18 bin adetten fazla ihraç edildi. Toplam 27 bin adetlik siparişe ulaşan i20'lerden yıl sonuna kadar 35 bin adetten fazla sipariş edilmesi ve 2010 yılında i20 için belirlenen ihracat hedefin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Hyundai i20'den 2011 yılında 80 bin adet üretilip büyük bir bölümünün ihraç edilmesi ve yıllık 1 milyar TL'den fazla ihracat geliri elde edilmesi hedefleniyor.

btn first31323334353637383940last