HYUNDAI ELANTRA DA IIHS ÇARPIŞMA TESTLERİNDE EN YÜKSEK SKORA ULAŞTI.

No. 40116 03 2018

Hyundai Elantra, bağımsız Uluslararası Otoyol Güvenliği Enstitüsü’nün yapmış olduğu çarpışma testlerinde en yüksek derece olan Top Safety Pick Plus’ı elde etti. Hyundai böylelikle Santa Fe modelinden sonra Elantra’da da üst düzey koruma başarısını kanıtlamış oldu.

Hyundai, ağırlaştırılan yeni kurallara rağmen, Amerika’daki IIHS çarpışma testlerinde yine zafere ulaştı. Yedi farklı modeliyle 2018 Top Safety Pick ve Top Safety Pick Plus seviyesine ulaşan Hyundai, Elantra ile en üst seviye olan Top Safety Pick Plus’ı bir kez daha kazanmış oldu. 2018 yılı başında yapılan testlerde Top Safety Pick ödülünü kazanan Elantra, şimdi de opsiyonel ön çarpışma önleme sistemi ve geliştirilmiş farlarıyla beraber bir üst seviyeye de ulaşmış oldu.

2018 Top Safety Pick Plus ödülüne hak kazanmak için araçlar, yapılan testlerde sürücü tarafındaki ön, ön çapraz, yan, tavan dayanıklılığı ve baş koruma testlerinde yüksek skorlar elde etmek zorunda. Ayrıca araçların yolcu tarafı ön çapraz çarpışma testlerinde ve geliştirilmiş far değerinde de en yüksek korumayı sağlaması gerekiyor. Hyundai Elantra sunmuş olduğu opsiyonel çarpışma önleyici sistem ve farlar sayesinde de bu iddiasını iki katına çıkarmış oldu.

Ürettiği otomobillerinde yüzde 53 ultra dayanıklı çelik kullanan Hyundai, geliştirdiği Smart Stream aktif güvenlik sistemleriyle de yolcu ve yaya güvenliğinde maksimum koruma sunmayı hedefliyor.

HYUNDAI'DEN AVANTAJLARLA DOLU SERVİS KAMPANYASI

No. 40013 03 2018

Hyundai, kış mevsimini yavaş yavaş geride bıraktığımız bugünlerde aracını kontrol ettirmek isteyen Hyundai sahiplerine avantajlarla dolu servis kampanyası sunuyor. Bakım avantajlarından ücretsiz check-up hizmetine kadar birçok imkan bir arada sunuluyor.

Hyundai, 12 - 31 Mart 2018 tarihleri arasında geçerli olmak üzere, tüm Hyundai sahiplerinin yararlanabileceği avantajlı bir servis kampanyası düzenliyor. Tüm Türkiye’deki Hyundai Yetkili Servisleri’nde geçerli olacak bu kampanya dahilinde, araç sahipleri ücretsiz check-up imkanından yararlanırken aynı zamanda 700 TL ve üzeri bakım harcaması yapan Hyundai sahipleri, 100 TL değerinde Migros alışveriş kartına da sahip olacaklar.

Araçların en önemli donanımlarından biri olan aküler de kampanya dahilinde ücretsiz kontrol edilecek. Değişimin gerekli olması halinde ise yüzde 20 parça indirimi yapılıyor. Ayrıca dört adet lastik alımlarında da 100 TL nakit indirimi var. KDV dahil 265 TL’den başlayan Blue Bakım ve parça paketlerinde avantajlı fiyatların yanı sıra Hyundai showroomlarını ziyaret eden araç sahipleri yepyeni Hyundai modellerini de test etme şansına sahip olacaklar.

Konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

29-01-2018-news-11

HYUNDAI'NİN CENEVRE OTOMOBİL FUARI YENİLİKLERİ GÖZ DOLDURDU.

No. 39906 03 2018

Hyundai, 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda SUV modelleriyle öne çıktı. Aynı zamanda Le Fil Frouge ismini verdiği konseptle de gelecekteki tasarımları hakkında önemli ipuçları verdi.

Hyundai, 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni modelleriyle öne çıktı. Güney Koreli üretici, ağırlıklı olarak KONA Electric, NEXO ve Santa Fe gibi SUV modellerle bu yıl ön planda olsa da, Le Fil Rouge konsept otomobiliyle de tamamen farklı bir segment ve yeni tasarımlar hakkında ipuçları vermiş oldu.

HDC-01 kodlu yeni konsept, markanın “Sensuous Sportiness - Duygusal Sportiflik” temasıyla geliştirildi. Baştan sona şık bir tasarımla öne çıkan bu konsept, Hyundai modellerine farklı ve eşsiz bir his katarken aynı zamanda sahibiyle daha dokunaklı ve duygusal bir bağ yaratma arzusu da hedeflenen bir diğer unsur oldu. Le Fil Rouge’daki tasarım ve özel çizgiler, sedanlardan SUV’lara kadar gelecekteki birçok Hyundai modelinde kullanılacak.

Hyundai Tasarım Merkezi Başkan Yardımcısı Luc Donckerwolke, hazırladıkları yeni konsept hakkında; "Le Fil Rouge, Hyundai'nin tasarım DNA'sının ve 1974'te Hyundai Coupe Concept'iyle başlayan marka tarihinin yeniden yorumlanmasıdır. Araçlarımızdaki ayırt edici ve sportif karakter sunma özelliği, 44 yıllık tarihimize dayanıyor. Bu yeni konsept ile birlikte Hyundai tasarımları adına yepyeni bir dönemi başlatıyoruz” dedi.

Sportif ambiyansı, geniş ve katmanlı bir ön bölüm ile sunan Le Fil Rouge’un en seçkin tasarım özelliği, güncel modellere göre daha fazla geliştirilmiş basamaklı ızgarası. Yeni tip basamaklı ızgara, araca parametrik bir duruş katarken aynı zamanda üç boyutlu bir görsellik de sunmuş oluyor.

İç tasarım ise sürücünün ve yolcuların ihtiyaçlarını birbirinden ayırıyor. Ön yolcu koltuğu, daha geniş diz mesafesine sahip. Uzun mesafeli yolculuklarda bile konforu en üst düzeye çıkarırken, sürücü koltuğu konumu da optimize edilmiş ergonomi ile sürüş eğilimini daha da artırmak üzere tasarlanmış. Konfor öğeleri artırılırken, genişlik ve ferahlık hissi ise aracın en önemli yeniliği olarak vurgulanıyor.

Hyundai’nin fuardaki diğer oyuncuları ise dördüncü nesli tanıtılan Santa Fe, elektrikli versiyonuna kavuşan KONA ve tamamen çevreci özelliklerle donatılan yeni hidrojen yakıt hücreli elektrikli NEXO’ydu. Dünya prömiyerleri yapılan bu yeni araçlar, markanın SUV pazarındaki satışlarını artırmaya yönelik en önemli hamlesi olarak görülüyor. Yeni geliştirilen hibrid ve plug-in hibrid güç aktarma organları ile markaya ekstra bir güç katacak olan Santa Fe, satışa sunulacağı birçok pazarda ses getirecek.

Ayrıca, 470 km’den fazla menzile sahip KONA Electric ise 204 beygirlik gücüyle elektrikli otomobillere yeni bir bakış açısını simgelemiş oluyor. Özellikle Avrupa pazarında söz sahibi olması beklenen KONA Electric, lifestyle hayat kültürüne önem veren müşterilerin ilgi alanına girmesi hedefleniyor.

Birbirinden çekici yeni modellerin yanı sıra ziyaretçilerine IoT kokpitini de gösteren Hyundai, ses tanıma, Yapay Zeka (AI) ve Sürücü Stres Algılaması gibi birçok yeni teknolojiyi fuar süresince paylaşmaya devam edecek.

Hyundai, sponsoru olduğu 2018 FIFA Dünya Kupası için özel olarak hazırladığı i10, i20, i30 ve Tucson Special Edition Go versiyonlarıyla da Cenevre Otomobil Fuarı’na renk kattı.

LeFilRouge-Thumb

HYUNDAI'NİN SUV ÇIKARMASI: NEXO, SANTA FE VE KONA ELECTRIC.

No. 39802 03 2018

Hyundai, 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda SUV modelleriyle öne çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle KONA Electric ve NEXO modelleriyle çevre vurgusu yapacak olan Hyundai, Santa Fe’yle de yeni nesil güvenlik sistemlerini tanıtacak. Hyundai’den ziyaretçilerine konsept sürprizi de var.

Hyundai, 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni modelleriyle şov yapmaya hazırlanıyor. Ağırlıklı olarak KONA Electric, NEXO ve Santa Fe gibi SUV modellerle ziyaretçilerin karşısına çıkacak olan Hyundai, aynı zamanda yepyeni bir konsepte de standında yer verecek. Yeni konsept otomobil, ilk kez ziyaretçilerin karşısına çıkarken aynı zamanda KONA’nın elektrikli versiyonunun dünya prömiyerine de imza atılacak.

Yeni modellerin yanı sıra ziyaretçilerine yeni IoT kokpitini de gösterecek olan Hyundai, ses tanıma, Yapay Zeka (AI) ve Sürücü Stres Algılaması gibi birçok yeni teknolojiyi paylaşmış olacak.

Hyundai, sponsoru olduğu 2018 FIFA Dünya Kupası için özel olarak hazırladığı i10, i20, i30 ve Tucson Special Edition Go versiyonlarıyla da fuara renk katacak.

Hyundai basın konferansı, 06 Mart Salı günü saat 10:15’de (CET) birinci salondaki standında gerçekleşecek.

29-01-2018-news-11

HYUNDAI KONA VE i30 FASTBACK, IF DESIGN'DAN YILIN EN İYİ TASARIMI ÖDÜLÜNÜ KAPTI.

No. 39723 02 2018

Hyundai, iki yeni modeliyle dünyanın önde gelen tasarım ödülleri yarışmasından birincilikle ayrıldı. Otomotiv kategorisinde Yılın Tasarımı ödülünü alan KONA ve i30 Fastback, çok yakında Türkiye’de de satışa sunulacak.

Hyundai, Nisan ayında ülkemizde satışa sunmayı planladığı B-SUV modeli KONA ve C segmentindeki şık oyuncusu i30’un Fastback versiyonuyla uluslararası IF Design Tasarım Ödüllerini topladı. Bu önemli zafere iki modeliyle kavuşan Hyundai, otomotiv kategorisinde böylelikle ödülleri kimseye kaptırmamış oldu. Geçtiğimiz yıl beş kapılı Hatchback versiyonuyla da aynı ödülü kazanan i30, bu kez de beş kapılı coupe formundaki Fastback ile ikinci kez aynı duyguyu yaşamış oldu.

Hyundai Avrupa Tasarım Merkezi Baş Tasarımcısı Thomas Bürkle, bu başarıyla ilgili olarak "Hyundai, endüstrinin önde gelen tasarım ödül organizasyonlarından birini bir kez daha kazanmanın haklı gururunu yaşıyor. Bizim için son derece önemli olan bu birincilikler, tasarıma karşı olan yaklaşımımızı ve dizaynlarımızı geliştirme konusundaki kararlılığımızı kanıtlamış oluyor. i30 Fastback, klasik ve duygusal tasarımı birleştiren gerçek bir trendsetter. KONA ise başarılı SUV ürünlerimiz için markaya yepyeni bir tasarım kimliği kazandırdı" dedi.

IF Tasarım Ödülleri, 1953 yılından bu yana düzenlenerek, uluslararası anlamda bir değer taşıyor. Hyundai Motor Company, 2015 yılında i20, 2016 yılında Tucson ve 2017 yılında da Yeni Nesil i30 ile iF Tasarım Ödülünü kazanmıştı.

btn first12345678910last