HYUNDAI ASSAN TEKNİSYENLERİNDEN ÜSTÜN BAŞARI

No. 37703 11 2017

Hyundai Assan, satış sonrası hizmetlerindeki iddiasını, Kore’de gerçekleştirilen servis teknisyenleri yarışmasında ödül alarak kanıtladı.

Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de “Satış ve Satış Sonrası” hizmetlerinde müşteri memnuniyetini birinci hedef olarak benimseyen Hyundai, iki yılda bir düzenlenen “Hyundai Dünya Teknisyenler Olimpiyatı”nı Güney Kore’de gerçekleştirdi.

Bu yıl on ikincisi düzenlenen yarışmaya Türkiye adına katılan İzmir Hyundai Kavuklar’ın deneyimli teknisyeni Özdemir Yapar, üstün başarı göstererek Hyundai müşterilerinin araçlarının güvenilir ellerde olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu. Toplam 53 ülkeden 72 teknisyenin katılımıyla, Güney Kore’nin başkenti Seul’de gerçekleştirilen yarışmada, Özdemir Yapar elektrik dalında dünya üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Özdemir Yapar, geçtiğimiz Ağustos ayında, Hyundai Akademi Müdür Yardımcısı Önder Özdemir yönetiminde ülkemizde gerçekleştirilen “Ulusal Teknisyenler Olimpiyatı”nda da Türkiye birincisi olmuştu.

Yarışmada dünya klasmanında birinciliği Avusturalya, ikinciliği Amerika ve üçüncülüğü ise Rusya temsilcileri kazandı. “Hyundai Dünya Teknisyenler Olimpiyatı”nda katılımcılara, Yazılı sınav, Motor İşletim Sistemi, Elektrik Sistemi, Şase Sistemi ve genel değerlendirme olmak üzere toplam beş kategoriden oluşan bir sınav uygulandı.

03-11-2017-news-1

HYUNDAI N 2025 VISION GT CONCEPT, PS4 GRAN TURISMO SPORT İLE GERİ DÖNÜYOR.

No. 37630 10 2017

Hyundai’nin 2015 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıttığı yeni nesil fuel cell yakıt hücreli konsept modeli N 2025 Vision GT, ikonik yarış similasyonu Gran Turismo Sport’a katıldı. Bu konseptin yanı sıra ralli tutkunları için de Genesis Coupe dört farklı versiyonuyla öne çıkıyor.

Dünyanın en popüler yarış similasyonlarından biri olan Gran Turismo, yeni sürümü Sport versiyonunda Hyundai’den iki farklı modeli oyuna dahil etti. Hyundai’nin gelecekteki tasarımları ve teknolojileri hakkında önemli ipuçları veren N 2025 Vision GT Concept, Polyphony Digital’in Play Station 4 platformu için hazırladığı Gran Turismo Sport’taki en iyi yarış sınıfı olan Grup 1’de yer alıyor. Bu grupta dünyaca ünlü markaların prototip ve gerçek yarış modelleri ile yarışacak olan Hyundai N 2025 Vision GT, çok uzak olmayan bir gelecekte, gerçek yarış pistlerinde de rakipleriyle boy ölçüşecek.

Görsel olarak şimdiye kadar oluşturulmuş en çarpıcı ve en gerçekci yarış simülasyonlarından biri olarak kabul edilen Gran Turismo Sport, bu konseptin haricinde ralli tutkunları için Genesis Coupe modeline de yer verdi. Grup N, Grup 3, Grup 4 ve daha fazla güç isteyenler için Grup B versiyonu bulunan Genesis Coupe, oyun tutkunlarına gerçeğe yakın bir yarış heyecanı yaşatacak.

30-10-2017-news-1

HYUNDAI, SEMA FUARI’NDA PERFORMANS ŞOVU YAPACAK

No. 37525 10 2017

Hyundai, modifiye tutkunlarının ilgisini çekecek üç modelini Sema Fuarı için özel olarak hazırladı. IONIQ Hybrid, Tucson ve Elantra Sport, dünyanın önde gelen modifiye firmaları Bisimoto, Vaccar ve Blood Type Racing ile Hyundai Ar-Ge mühendislerinin ortak çalışması sonucu daha fazla performans vaad ediyor.

Dünyanın en önemli otomotiv fuarlarından biri olan Sema Fuarı, bu yıl da yine performanslı ve etkileyici otomobillere ev sahipliği yapacak. Amerika Las Vegas’ta düzenlenecek olan fuar, 31 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açık tutacak. Bu özel şova üç farklı modeliyle katılacak olan Hyundai ise hız tutkunlarının ilgisini çekmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz aylarda ülkemizde de satışına başlanan IONIQ Hybrid, performans kokan HyperEconiq konseptiyle fuardaki en fazla ilgi görecek araçlardan biri. Bisimoto Tuning tarafından hazırlanan araçta, hacimsel verimlilik için geliştirilmiş bir egzoz sistemi kullanılıyor. Ultra hafif yapısı sayesinde süper spor araçların gözbebeği olan Carbon Revolution ise 19 inçlik jantlarıyla HyperEconiq’e hem görsel hem de performans anlamında katkıda bulunuyor. Bunun dışında Bisimoto Dream gövde kiti, Progress Performance coilover süspansiyon sistemi ve Recaro Pole Position yarış koltukları da araca fuar için eklenen bir diğer parçalar. Yeni bir işletim ve supap zamanlama sistemine de ev sahipliği yapan HyperEconiq, ortalama olarak 100 km’de 3.5 litre yakıt tüketiyor.

Sema Fuarı’ndaki bir diğer göz alıcı Hyundai modeli ise Vaccar ile ortaklaşa geliştirilen Tucson Sport. Son derece agresif bir tasarıma sahip olan Vaccar Tucson Sport, etkileyici turbo crossover performansını ve stilini temel alıyor. Önemli güç aktarma organları, frenleri, süspansiyonu, bilgi eğlence sistemi, etkileyici görünüme sahip aerodinamik tamponları ve diğer gövde parçalarıyla öne çıkan Vaccar Tucson Sport, iç mekanda da oldukça güçlü Soundstream müzik sistemine sahip.

Hyundai’nin tüm dünyada en çok bilinen modeli Elantra da fuardaki bir diğer güçlü model. Blood Type Racing tarafından modifiye edilen Elantra Sport, 1.6 litrelik turbo motoruna yapılan işlemlerle öne çıkıyor.  Torcon hava filtresi kiti (CAI) ve Pierce Motorsports komple egzoz sistemiyle rahat nefes alan ve atık gazları aynı şekilde dışarı atan Elantra BTR’de ayrıca yeni işletim sistemi (ECU), su/methanol enjeksiyon sistemi, 19 inç SSR jantlar, HSD coilover süspansiyon, Pierce Motorsports alt-üst kule gergileri, viraj denge çubukları ve Aerotek tamponlar ve difözür de bulunuyor.

Geçtiğimiz yıl 70 binden fazla kişinin ziyaret ettiği fuarda yaklaşık 3000’e yakın yeni ürün tanıtılmış olacak. Fuar için özel olarak hazırlanan modifiyeli otomobiller, performans parçaları ve özel aksesuarlar katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

25-10-2017-news-1

HYUNDAI ASSAN’DAN ERZURUM İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE İKİ ADET AMBULANS

No. 37423 10 2017

Sosyal Sorumluluk Projelerine her gün bir yenisini ekleyen Hyundai Assan, son olarak “Önce Sağlık” hedefiyle Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü’ne iki adet H350 tam donanımlı ve kullanıma hazır ambulans bağışı gerçekleştirdi.

Hayata ve hayata değer katan bir çok şeye önem göstererek, sosyal sorumluluk çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Hyundai Assan, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği İzmit Hatıra Ormanı Ağaç Dikimi’nden sonra bu kez de sağlık koşullarının iyileştirilmesi adına iki adet tam donanımlı ambulansı T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağışladı. Bağışlanan iki ambulans, ihtiyaç sırasına göre Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kullanıma alındı.

Erzurum’daki ambulans sayısının arttırılması yönünde ihtiyaca katkıda bulunmak için bağışta bulunduğunu vurgulayan Hyundai Assan Başkan ve CEO’su Mong-Hyun Yoon, “Bazen hayatta gereksiz şeylere daha fazla önem veriyoruz ve sağlığımızı genellikle ikinci plana atıyoruz. Ama biliyoruz ki sağlık bizim için hep en ön planda olmalı. İşte bugün Erzurum’da sağlığın önemini bir kez daha vurgulamak amacıyla toplandık. Konu sağlık olduğu için, umarız bu ambulansları hiç kimse kullanmak zorunda kalmaz ve hep sağlıklı olur. Ama ihtiyaç duyulduğu taktirde bu iki ambulansımızın da tüm Erzurumluların imdadına bir an evvel yetişmesini diliyorum” dedi.

Erzurum İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik ise, “Hyundai Assan'ın böyle bir duyarlılık gösterip T.C. Sağlık Bakanlığı’na ambulansları bağışlamasından dolayı çok memnunuz. Ayrıca ambulansların kullanımı için şehrimizin tercih edilmesi de bizi çok mutlu etti” dedi.

Erzurum 112 Acil Sağlık Binası’nda düzenlenen törene Hyundai Assan üst düzey yönetimiyle birlikte Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar da katılım gösterdi.

23-10-2017-news-1

HYUNDAI, AVRUPA’DA ÜÇÜNCÜ KEZ REKOR PEŞİNDE

No. 37319 10 2017

Yeni i Ailesi, IONIQ ve Tucson modelleriyle Avrupa’da atağa kalkan Hyundai, 2017 yılında da başarı grafiğini yukarı taşıdı. Üst üste üçüncü yıl kendi rekorunu kıran Hyundai, satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 3 artırdı.

Ürettiği yeni nesil kaliteli modelleriyle birlikte satış grafiklerini sürekli olarak artıran Hyundai, Avrupa pazarında da başarıdan başarıya koşmaya başladı. Tüketicilerin ilgisini i10, i20, i30, IONIQ ve Tucson modelleriyle çekerek satış grafiğinde gözle görülür bir artış kaydeden Hyundai, 2017 yılının dokuz ayında 400 bine yakın araç satışı gerçekleştirdi. Avrupa Otomobil Üreticileri Derneği'nin (ACEA) açıkladığı son rapora göre Hyundai, özellikle üçüncü çeyrekteki 126.986 adetlik satışla kendi adına bir başka rekora imzasını atmış oldu.

SUV segmentinde güçlü bir büyüme kaydededen Hyundai, 2015 yılından bu yana 300.000'den fazla Tucson satışına imzasını attı. Hyundai'nin Avrupa’da en çok satılan modeli Tucson’la beraber, ülkemizde üretilen i10 ve i20 de satışların artmasında önemli paya sahip diğer modeller olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Fastback ve performanslı N versiyonu tanıtılan Yeni i30 da Avrupalı tüketiciler tarafından rağbet görmeye devam ediyor. Hyundai'nin Avrupa'daki bir numaralı Asyalı otomotiv markası olma yolundaki hedefine katkıda bulunacak KONA da hem satışlardaki hem de SUV pazarındaki iddiasını güçlendirecek.

Hyundai, Türkiye’de de daralan pazara rağmen toplam payını yüzde 4 artırarak önemli bir başarıya imzasını attı. Düşük hacimli dizel motorlu rakiplerine rağmen, sadece benzinli versiyonla en çok satılan SUV-C modellerden biri olan Tucson, kendi segmentinde yüzde 11 payına sahip.

19-10-2017-news-1
btn first12345678910last