A SEGMENTİNİN LİDERİ HYUNDAI i10 YENİLENDİ.

No. 32131 08 2016

Türkiye’de üretilen ve yine Türkiye’de A segmentinin lider modeli olan Hyundai i10, modern tasarımı, artan teknolojik ve güvenlik öğeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünerek segmentinin sınırlarını aşmaya devam ediyor. Yeni i10, 2016 Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtıldıktan sonra satışa sunulacak.

Hyundai, A segmentindeki başarılı oyuncusu i10’u daha modern, daha şık ve daha estetik hale getirmekle beraber aynı zamanda teknolojik ve güvenlik özellikleriyle de iddiasını artırdı. Segmentinin lider modeli i10, yeni tip basamaklı ön ızgarası ve sportif hava girişleri olan ön tamponuyla dikkat çekiyor.

Kendinden daha büyük otomobillere yakın geniş ve ferah iç mekanı, yüksek teknoloji ürünü sağlam gövdesi ve üst düzey donanım seviyesiyle satışa sunulacak olan araç, kullanıcılarıyla daha duygusal bir bağ oluşturmayı hedefliyor. Türkiye’de olduğu kadar Avrupa’da da segmentinin en iddialı modeli olan i10, markanın bölgedeki imajına da son derece önemli bir katkıda bulunuyor.

Rafine tasarımı vurgular ve gelişmiş bir sürüş

Yeni i10, yeni basamaklı ön ızgarası dahil olmak üzere tasarım anlamında bir takım iyileştirmeler ile birlikte geliyor. Kavisli ve aynı zamanda doğal akıcı çizgileriyle karakterize edilen Hyundai i10, segmentinde fark yaratarak öne çıkıyor.

Hyundai i10, yeni bir tampon ile sunulurken bir önceki modelde alt kısımda bumerang şeklinde verilen LED gündüz sürüş farları ise yeni yuvarlak tasarımıyla ön ızgaraya taşınıyor. Daha elit ve daha sportif bir ifadeye kavuşan otomobil arka tarafta da değişikliklerini sürdürüyor. Tıpkı ön taraftaki gibi arka tamponda da yuvarlak hale getirilen sis farları, siyah bir çerçeve içerisinde sunuluyor. Bu şık tampon tasarımı ile daha sportif ve dinamik bir duruş sergileyen otomobil, yeni eklenen açılır tavanıyla da donanım seviyesini pekiştiriyor.

Selefi gibi Yeni i10 da 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik vites seçenekleriyle beraber satışa sunulacak. Hyundai i10’un kaputu altında ise 1,0 ve 1,25 litrelik kendini kanıtlanmış iki benzinli motor görev alıyor. Hyundai, daha fazla ekonomi isteyen müşterileri için 1.0 litrelik fabrikasyon LPG’li versiyonu da satışa sunacak.

Bağlanabilirlik, kolaylık ve aktif güvenlik donanımları

Yeni i10, her zamankinden daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor. En son ileri teknoloji ışığında geliştirilerek üretilen otomobil, güvenliği artırmak adına yan ve perde hava yastıklarıyla beraber geliyor. Beş kişinin rahatlıkla yolculuk edebileceği Yeni i10, geniş ve ferah iç mekanını 252 litrelik segment lideri bagaj hacmiyle destekliyor. Kabinde yer alan saklama cepleri ve 1 litrelik şişenin rahatlıkla sığabileceği kapılardaki gözler de kullanım kolaylığını artıran detaylar.

İzmit’te üretilen Hyundai i10’un başarı öyküsü

İlk kez 2008 yılında piyasaya sunulan Hyundai i10, son yıllarda hızla artış gösteren A segmentinin taleplerine anında cevap verebildi ve en çok satan model olmayı da başardı. 2008-2016 yılları arası toplam 670 bin adet i10 satışı gerçekleştiren Hyundai, özellikle Avrupa pazarındaki etkisini ve bilinirliğini bu sempatik modeliyle pekiştirdi.

Hyundai i10, markanın Almanya Rüsselsheim’daki Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde (HMETC) geliştirilerek Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda üretiliyor ve 40’tan fazla ülkeye ihraç ediliyor. Modern tasarımı ve dinamik sürüş özellikleriyle birlikte öne çıkan ikinci nesil Hyundai i10, piyasaya sunulduğu Kasım 2013’ten bu yana Avrupa pazarında üç yıl içinde 220 bin adetten fazla satış başarısı göstererek önemli bir çıkış yakaladı.

Hyundai Assan, başta Avrupa olmak üzere toplam 271 bin adetten fazla ihracat gerçekleştirdi ve ülke ekonomisine önemli bir katkı sağladı. İç pazardaysa üç yıllık zaman diliminde yaklaşık 8500 adet satış gerçekleştirdi. Yenilenen otomobilin de aynı başarıyı sürdürmesi ve satışa sunulduğu tüm pazarlarda daha fazla kişiye ulaşması markanın hedefleri arasında yer alıyor.

31-08-2016-img-1

HYUNDAI’DEN TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NA TAM DESTEK

No. 32025 08 2016

Hyundai Assan, İzmit'te ürettiği kaliteli modelleriyle her geçen gün iddiasını artırırken aynı zamanda güvenlik güçlerine verdiği desteklerine de tüm hızıyla devam ediyor.

Hyundai Assan, İstanbul Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne i10 ve i20 bağışında bulunarak polisimizin yanında olmaya devam etti. Taksim’de düzenlenen araç devir teslim törenine, İstanbul Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, Hyundai Assan Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Özyılmaz ve diğer üst düzey yetkililer katıldı.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Türk Polis Teşkilatı’nın her zaman yanında olmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz. Canımızı ve malımızı emanet ettiğimiz polislerimize destek olmaya çalışıyoruz ve her zaman olmaya da devam edeceğiz. Çünkü Hyundai Assan, Türkiye’de üretim yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunuyor ve bu katkıyı her alanda sürdürmeyi istiyoruz. İzmit’te üreterek 40’tan fazla ülkeye ihraç ettiğimiz i10 ve i20 modellerimiz de özellikle İstanbul gibi kalabalık şehirlerde rahat kullanım özellikleri ve pratik yapısıyla öne çıkıyor. İstanbul’un gözde ilçesi Beyoğlu’nun dar sokaklarında rahat manevra kabiliyetiyle dikkat çeken i10 ve i20 modelimiz, polislerimize bu anlamda kolaylık sağlayacak.

25-08-2016-img-1

HYUNDAI i20 R5 MÜŞTERİLERİ DİREKSİYONA GEÇTİ

No. 31911 08 2016

Gövdesi Hyundai’nin İzmit’teki fabrikasında üretilen ve Almanya Alzenau’daki Hyundai Motorsport Tesisleri’nde de geliştirilen Hyundai i20 R5, Fransa’da müşterileriyle bir araya geldi. Asfalt zemin üzerinde gerçekleştirilen dört günlük zorlu test süresince, i20 R5 sahipleri ilk kez direksiyona geçerek yarış otomobillerini deneyimlemiş oldular.

Hyundai Motorsport Takımı’nın WRC haricinde geliştirdiği R5 yarış otomobili, 2016 yılının başında testlerine başlamış ve motorsporları tutkunlarının ilgisini çekmişti. Hyundai i20 R5 ile yarışmak isteyen ve vakit kaybetmeden aracı satın alan müşteriler, geçtiğimiz günlerde ilk kez araçlarını test etme fırsatı buldular. Hyundai Motorsport Takım Test Pilotu Kevin Abring başta olmak üzere tüm takım çalışanlarıyla Fransa’daki Chambley Pisti’nde dört gün boyunca test edilen i20 R5, toplamda 500 kilometreye yakın yol yaptı. Zorlu testler boyunca aracı en iyi şekilde analiz eden takım çalışanları aracı gece gündüz demeden geliştirmeye devam ediyor.

FIA onaylı 1.6 litrelik turbo motora sahip Hyundai i20 R5’in homologasyonu bir kaç hafta içinde başlayacak. Eylül ayında müşterilerine teslim edilerek resmi olarak yarışlara katılmaya hak kazanacak olan Hyundai i20 R5, tıpkı kardeşi i20 WRC gibi asfalt ve toprak parkurlarda en iyi sonuçlar için ter dökecek.

11-08-2016-img-1

EN KULLANIŞLI VE EN ÇEKİCİ SUV HYUNDAI TUCSON

No. 31805 08 2016

Hyundai’nin popüler SUV modeli Tucson, 2016 J.D. Power en çekici ve en kullanışlı otomobil kategorisinde birinci olarak ödül kazandı. 77 farklı marka ve model arasında yapılan kullanıcı araştırmasına göre Tucson özellikle konfor ve motor performansında öne çıktı.

Amerika başta olmak üzere tüm dünyanın en saygın otomotiv araştırma ve analiz kuruluşu olan J.D. Power, Hyundai Tucson’un performansının, tasarımının ve kullanışlılığının ne denli başarılı olduğunu kullanıcıları arasında yaptığı araştırmalarla kanıtlamış oldu. Tucson, tüm küçük SUV’lar arasında en yüksek skorlara imzasını atarken özellikle yakıt ekonomisi, koltuk rahatlığı, yükleme kapasitesi, görüş kalitesi, sürüş özellikleri, iç mekan ferahlığı, havalandırma ve navigasyonlu multimedya sistemiyle kullanıcılarının beğenisini kazandı.

4x2 ve 4x4 çekiş sistemlerine sahip Hyundai Tucson, 1.6 litre benzinli Turbo ve 2.0 litre dizel motor seçeneklerine sahip. Manuel ve otomatik şanzımanlarla satın alınabilen Hyundai Tucson, sportif ve modern çizgilerden oluşan tasarımı ve oldukça kullanışlı ferah iç mekanıyla da satın alım sürecinde etkili rol oynuyor.

05-08-2016-img-1

HYUNDAI’DE YAZ FIRSATLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

No. 31703 08 2016

Hyundai’nin yepyeni modellerine uyguladığı düşük faiz kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. A segmentinin lider modeli i10, 4.600 TL’ye varan indirimle satılırken i20’de de 1.750 TL tutarında nakit alım desteği sunuluyor. Ağustos sonuna kadar geçerli olacak kampanya dahilinde C segmentinin yakışıklı oyuncusu i30 için de 35.000 TL 24 ay % 0.99 veya 2.500 TL indirim fırsatı sunuluyor.

SUV segmentinin popüler modeli Tucson ise 50,000TL 24 ay % 0.99 faiz fırsatı veya 3.000 TL takas desteği ile sunuluyor. Hyundai, Tucson’da 4x2 ve 4x4 versiyonlarını 3 farklı trim seviyesinde ve 7 yıl garanti seçeneğiyle beraber sunuyor.

Hyundai ayrıcalığını yaşamak isteyen ve yeni bir otomobil almak isteyen müşteriler, takas fırsatları ve uygun ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için kendilerine en yakın Hyundai Yetkili Satıcıları’nı ziyaret edebilirler.

03-08-2016-img-1
btn first12345678910last