HYUNDAI’LER BAYRAM TATİLİNE HAZIR

No. 24125 07 2014

Türkiye’nin en popüler tatil durakları olan Ege ve Akdeniz Sahilleri, Ramazan Bayramı’nda da tüm Hyundai sahiplerinin ziyaret edeceği yerlerin başında gelecek. Hyundai Yetkili Servisleri, tatile çıkmadan önce tüm müşterilerini 50 farklı noktadan ücretsiz check up kontrolüne davet ediyor. “Hyundai Ücretsiz Check-up” ile araçların genel kontrolü, Hyundai Servis titizliği ve kalitesinde, uzman teknisyenler tarafından gerçekleştiriliyor. Üstelik Hyundai, müşterilerine sunduğu bu hizmet için herhangi bir ücret istemiyor.

Araç içi ve motor genel kontrolü, akü, yağ ve su seviyeleri, boya-kaporta kontrolleri, lastiklerin durumu ve araç altı olmak üzere tam 50 farklı noktadan check up yapılıyor. Bu ücretsiz hizmet kapsamında, dileyen Hyundai sahipleri bayram tatiline çıkmadan “Havalimanındaki Servis Hyundai” programını da tercih edebiliyor. Tatil öncesinde, aracın bakım veya onarımı için programa katılan Hyundai Yetkili Servisi’ne aracını havalimanında teslim edip, tatil dönüşünde de aracını bakımı yapılmış ve temizlenmiş olarak teslim alabiliyorlar. Üstelik, Türkiye’nin birçok noktasında Hyundai Yetkili Servisleri’nin kuracağı “Hyundai Ücretsiz Check-up Standları” ile Hyundai sahipleri yol boyunca çok noktalı kontrol hizmetinden de yararlanabilecek.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker konuyla ilgili olarak, ” Müşterilerimize kaliteli ve güvenilir ürünler sunarak gündelik hayatlarına keyif ve eğlence katıyoruz. Bu keyfi uzun yıllar korumak ancak başarılı bir satış sonrası hizmetlerle mümkün olabilir. Bulunduğumuz rekabetçi pazar koşullarında hemen hemen tüm ürünlerin birbirine fazlasıyla benzediğini, kalite ve fiyatlarının da aşağı yukarı aynı olduğunu görüyoruz. Bu durumda tüketicilerin ilk tercih sebebi bir markanın satış sonrası hizmetlerindeki farklılıkları ve avantajlarıdır. Bu sebeple, Hyundai olarak bizim de birinci hedefimiz, “Satış ve Satış Sonrası Müşteri Memnuniyetinde 1 Numara Olmak” dedi.

bayram-bm

HYUNDAI ASSAN 1 MİLYONUNCU ARACINI ÜRETTİ

No. 24015 07 2014

Hyundai’nin globalleşme programı dahilinde Kore haricindeki denizaşırı ülkelerde kurduğu ilk üretim merkezi olan Hyundai Assan İzmit Fabrikası, 1 milyonuncu aracını bantlarından indirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

Fabrika için 2013 yılı Eylül ayında 1.2 milyar TL tutarındaki yatırımla birlikte i10 modelinin üretimine başlanmış ve yıllık üretim kapasitesi ikiye katlanarak 200 bin adede çıkarılmıştı. Fabrikada üretilen 1 milyonuncu araç da, Almanya’ya ihraç edilmek üzere üretilen bir i10 modeli oldu. Hyundai Assan CEO’su Won-Shin Chang konuyla ilgili, “İzmit Fabrikamız’da üretilen 1 milyonuncu araç, Hyundai Motor Company’nin Türk otomotiv endüstrisi ve ülke ekonomisi için sağladığı katkının önemli kilometretaşlarından biri. Özellikle Türkiye ve Avrupa pazarları için dünyanın en kaliteli modellerini en yüksek teknolojiyle üretmeye devam edeceğiz” dedi.

İlk kez 1997 yılında üretime başlayan fabrika, 2002 yılı itibariyle üretime alınan Starex hafif ticari aracıyla Avrupa ve tüm bölge ülkelerine ihracata başladı. 2007 yılında fabrikanın kapasitesi önce 100 bin adede, 2013 yılında da 200 bin adede çıkarıldı.

Hyundai Assan İzmit Fabrikası, şu an itibariyle 3 vardiyalı sistemle i10 ve i20 modellerinin üretimini gerçekleştiriyor. 2014’ün ilk 6 aylık döneminde yaklaşık 100 bin aracı banttan indiren fabrika, bu araçların yaklaşık 90 bin adedini başta Avrupa olmak üzere 30’dan fazla ülkeye ihraç etti. Avrupa’nın ve Türkiye’deki kompakt segmentin yeni yıldızı olan i10 modeli, şu an fabrikanın üretim ve ihracat rakamlarında yüzde 50’den fazla bir paya sahip oldu.

Yıllık 300 bin adetlik kapasiteye sahip Çek Cumhuriyeti Fabrikası ile birlikte Avrupa’daki iki üretim merkezinin toplam üretim kapasitesini 500 bin adede çıkaran Hyundai, böylece bölgede satılacak araçların yüzde 90’dan fazlasını Türkiye ve Çek fabrikalarında üretmiş olacak.

1milyobm

HYUNDAI i30, SENİNLE FARK YARATACAK

No. 23914 07 2014

Dünyanın en hızlı gelişen otomobil markası olmasının yanı sıra kurulduğu günden bu yana kültür, sanat ve sosyal sorumluluk projeleri de geliştiren ve çeşitli etkinlikler düzenleyen Hyundai, iddialı modeli i30 için ödüllü bir fotoğraf yarışması düzenledi.

1 Ağustos’a kadar sürecek olan bu fotoğraf yarışmasına katılacak olanlar, Yeni i30 ile birlikte çekildiği özel fotoğraflarını ve Yeni i30’a neden kendilerinin sahip olması gerektiğini belirten birkaç kelimelik metni www.i30veben.com adresine üye olarak gönderebilecekler. Ayrıca gönderilen bütün fotoğraflar 1 Ağustos’a kadar sitede yer alacak.

Hyundai i30’la birlikte en iyi kadrajı alan ve 8 Ağustos’ta jüri tarafından birinci seçilecek 1 kadın ve 1 erkek yarışmacı, birer Hyundai i30 1.6 CRDI Elite Otomatik ödülünü kazanmış olacak.

Fotoğraf ve otomobil alanında uzman kişilerden oluşan jüri üyeleri, çekilen fotoğraflarda doğa güzelliğine, akıcılığa ve yaratıcılığa önem verecekler. Yarışmaya katılacakların Yeni i30 ile birlikte aynı karede olması da aranan şartlar arasında yer alıyor.

Dileyen herkes Hyundai i30 ile birlikte anı ölümsüzleştirebilecek ve i30veben adlı yarışmaya katılarak kendisiyle beraber çekildiği fotoğrafla şansını deneyebilecek. Daha detaylı bilgi almak ve hemen yarışmaya katılmak için www.i30veben.com’u ziyaret edebilirsiniz.

i30nme-bbm2

HYUNDAI ASSAN KORE GAZİLERİNİ UNUTMADI

No. 23807 07 2014

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en hızlı büyüyen otomotiv markası olan Hyundai, geçtiğimiz günlerde Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ne çok önemli ve anlamlı bir yardımda bulundu. Hyundai Assan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şeref madalyalı gazilerinin kullanımı için 3 adet Hyundai i10 ve derneğin çeşitli şubelerinde kullanılmak üzere bilgisayar bağışında bulundu. Hyundai Assan ayrıca Kore Gazileri ile bu gazilerin eşleri, çocukları ve torunlarına tüm modellerinde geçerli olmak üzere yıl sonuna kadar yüzde 5 indirim imkanı da sağlıyor.

Denizaşırı ülkelerdeki ilk üretim tesisini Türkiye’de kuran ve iki ülke arasında uzun yıllardır süregelen yakın dostluğun daha da pekişmesinde önemli bir rol oynayan Hyundai, Muharip Gaziler Derneği’ni unutmayarak bir kez daha Türkiye ve Türk halkının yanında olduğunu gösterdi. Teslim törenine, derneğin İstanbul ve Ankara’daki üyeleri ve Genel Başkan Şükrü Tandoğan katılırken Hyundai Assan üst düzey yönetimi de bu anlamlı törendeki yerlerini aldılar. Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, CEO Won-Shin Chang ve Genel Müdür Önder Göker, gazilerimizle uzun uzun sohbet ederken aynı zamanda gazilerimiz de savaş hatıralarını yöneticilerle paylaşmış oldu.

Hyundai Assan CEO’su Won-Shin Chang, tören sırasında, “Hyundai markası olarak, Kore’nin kadim dostu Türkiye’nin her zaman yanındayız. 1950-1953 yılları arasında yaşadığımız savaşta bizlere yardım eli uzatan ve ülkemizin en zor anında yanımızda olan şerefli Türk ordusuna bir kez daha sonsuz saygılarımızı sunuyoruz. Kore Savaşı’nda bizimle birlikte kol kola savaşan gazilerimizi de asla unutmadık. Bu sebeple, gazilerimizi daha ferah bir hayata kavuşturmak için her türlü konuda olağanüstü çalışma ve çaba gösteren Türkiye’deki Muharip Gaziler Derneği’ne katkıda bulunmak bizim için bir onurdur” dedi.

1984 yılında kurulan Türkiye Muharip Gaziler Derneği, İstiklal Savaşı, Kore Savaşı ve Kıbrıs Barış Harekatı gazilerinden oluşan üyeleriyle faaliyetlerini tüm Türkiye’de sürdürürken toplumda, kurum ve kuruluşlarda gazilere gerekli saygı ve hürmeti sağlamayı amaçlıyor.

koregazi3m

HYUNDAI i20 WRC’DEN BİR PODYUM DAHA

No. 23701 07 2014

Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) heyecanı, geçtiğimiz haftasonu Polonya Rallisi ile zirveye çıktı. 2014 sezonunun yedinci yarışı olan Polonya Rallisi’ne üç adet i20 WRC ile katılan Hyundai Shell Dünya Ralli Takımı, Thierry Neuville - Nicolas Gilsoul ikilisiyle yarışı üçüncü sırada tamamlayarak bu yıl Meksika Rallisi’nden sonra ikinci kez podyuma çıkmış oldu.

Bu yıl test amacıyla etaplarda boy gösteren Hyundai Motorsport, her yarışta araçlarını geliştirerek daha da iyi dereceler elde ederken, Polonya Rallisi’nde zorlu etaplara ve dişli rakiplerine rağmen üstün başarı gösterdi. Neuville-Gilsoul haricinde Juho Hanninen – Tomi Tuominen ve Hayden Paddon – John Kennard ikililerinin kullandığı üç otomobili de ilk 8 içinde finişe gelen takım, bu sayede büyük bir moral kazandı.

Neuville, 14.41 km’lik SS17 Stare Juchy 2 özel etabını birincilikle bitirirken, Hanninen de Kruklanki özel etabında en iyi zamanı yaptı. Henüz takım ile ikinci yarışına çıkan genç yetenek Paddon’ın Wieliczki ismindeki 4’üncü özel etapta sadece 0.7 saniyelik farkla ikinci en iyi zamanı yapması ise dikkat çekti.

Belçikalı pilot Thierry Neuville yarış sonrasında, “Polonya Rallisi bizim için oldukça keyifli geçti ve aldığımız sonuçlarla takım olarak moral depolamış olduk. Ayrıca bu sezonda ikinci kez podyuma çıkmaktan son derece memnunum. 10’uncu sıradan gelerek yarışı üçüncü sırada bitirmek, doğrusunu söylemek gerekirse beni fazlasıyla mutlu etti. Çünkü kendinize güvenmek zorundasınız ve olabildiğince hızlı bir şekilde etapları tamamlamanız gerekiyor. Sadece ben değil, ekipçe çok çalıştık ve bu yarışı da en iyi şekilde bitirdik. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz ve her yarışta yepyeni deneyimler elde ediyoruz. İlk kez üç otomobille finişe gelmek gerçekten gurur verici” dedi.

Hanninen ise yarışla ilgili olarak, “Bizim için iyi bir haftasonuydu ve takım olarak güzel iş çıkardığımızı düşünüyorum. Dört gün boyunca herhangi bir hata yapmadık ve çok güçlü rakiplerimize rağmen takım puanına katkıda bulunacak birincilikler elde ettik. Aracın ayarlarından da memnunum ve bu anlamda i20 WRC gayet sağlıklı gelişiyor. Her yarışta aracın daha da performanslı hale geldiğini anlayabiliyorsunuz. Sonraki yarışlarda da en iyi sonuçları elde edeceğimize inancım tam” dedi.

Hayden Paddon ise, “Yarıştaki her şey çok güzeldi. Bazı şeyleri yarış esnasında öğrenmek, uygulamak ve deneyim kazanmak benim için çok anlamlı. Sardunya Rallisi’nden sonra ikinci kez i20 WRC’nin direksiyonuna geçmek ve takım arkadaşlarımla beraber tüm etapları sorunsuzca bitirmek çok güzel. Polonya’daki çoğu etap tam benim tarzıma uygun olan yerlerdi ve oralarda limitlerde gitmek oldukça keyif vericiydi. Fakat başarıya ulaşmak için daha çok çalışmak gerekiyor. Tüm takım bunun için yeterli kapasiteye sahip. Şimdi önümüzde Finlandiya Rallisi var ve çok daha zorlu etaplara konsantre olmak zorundayız” dedi.

wrcpodyumm
btn first12345678910last