HYUNDAI IONIQ DE 7 YIL GARANTİ İLE KORUMA ALTINDA

No. 36308 08 2017

Hyundai, “Doğuştan Hibrit” sloganıyla satışa sunduğu IONIQ Hybrid modelinde de 7 Yıl veya 80.000 km opsiyonel garanti seçeneği sunuyor. Ayrıca 7 Yıl veya 100.000 km yüksek voltaj batarya garantisi de standart olarak veriliyor.

Hyundai, dünyada ilk kez Hibrit, Plug-in Hibrit ve Elektrikli motor seçeneklerinin tek bir gövdede sunulduğu otomobil olan IONIQ modelinde 7 Yıl veya 80.000 km’ye kadar opsiyonel garanti seçeneğini sunmaya başladı. Bu garanti seçeneğine ek olarak, aynı zamanda aracın bataryası da 7 Yıl veya 100.000 km standart garanti kapsamı ile koruma altına alınıyor. Hyundai IONIQ Hybrid, 3 Yıl Sınırsız, 5 Yıl veya 100.000 km ve 7 Yıl veya 80.000 km garanti opsiyonlarına sahip. Kullanıcılar kullanım tercihine göre bu üç seçenekten birini ücretsiz olarak seçebiliyor.

IONIQ Hybrid, yeni geliştirilen 1.6 GDI 105 beygir, dört silindirli Kappa benzinli bir motora sahip. Bu benzinli motora ek olarak, son teknoloji Lityum-iyon Polimer pil ile beslenen 43,5 beygirlik bir elektrik motoru daha bulunuyor. Her iki motorun birleşmesiyle toplam 141 beygir güç üreten IONIQ, 265 Nm toplam maksimum tork değerine de sahip. Yeni geliştirilen ve yüzde 96 güç transfer verimliliği ile sınıfında en üst seviyede konfora sahip, çift kavramalı 6 ileri DCT şanzımanlı IONIQ Hybrid, oldukça iyi bir yakıt ekonomisi sağlarken aynı zamanda keyifli bir sürüş vaad ediyor. Hyundai IONIQ Hybrid, 123.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

08-08-2017-news-1

HYUNDAI, AĞUSTOS’TA DA FAİZİ SIFIRLADI

No. 36204 08 2017

Hyundai, Ağustos ayında sıfır kilometre bir otomobil almak isteyen müşterilerine sıfır faiz kampanyası ve taka desteği sunuyor. Aynı zamanda peşin alımlarda nakit desteği de bulunuyor.

Hyundai, Ağustos ayına özel olarak hazırladığı kampanya da yine sıfır faiz uygulamasını ön plana çıkarıyor. Her zaman müşteri memnuniyetini birinci sırada tutan Hyundai, şehir içi kullanımlarda pratikliğiyle öne çıkan modeli i10 için 12.000 TL krediye 12 ay 0 faiz imkanı sunuyor. Daha fazla konfor için i20 modelini talep eden müşteriler ise 15.000 TL krediye 15 ay 0 faiz imkanıyla satın alabilecekler.

Hyundai’nin C segmentindeki yeni oyuncusu i30 ise 30.000 TL kredi, 15 ay 0 faiz imkanıyla satın alınabiliyor.

SUV-C segmentinin iddialı modeli Tucson ise, 50.000 TL için 24 ay vadede yüzde 0.99 faizle veya 4.500 TL’ye varan nakit desteğiyle tercih edilebiliyor. Daha büyük bagaj ve konfor isteyen müşteriler ise Elantra modelini de 4.000 TL’ye varan indirim veya 40.000 TL, 36 ay yüzde 0.99 faiz oranlı kredi seçeneğiyle satın alabiliyorlar.

04-08-2017-news-1

HYUNDAI, DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN HYUNDAI SAHİPLERİNE DESTEK OLUYOR

No. 36131 07 2017

Hyundai, 27 Temmuz tarihinde gerçekleşen dolu nedeniyle, zarar gören araç sahipleri için 11 Ağustos tarihine kadar geçerli bir kampanya düzenliyor.

Hyundai Assan, 27 Temmuz’da yaşanan aşırı yağış ve dolu nedeniyle zarar gören Hyundai araç sahiplerine destek olmak için çok özel bir kampanya düzenliyor. İstanbul başta olmak üzere Tekirdağ, Çorlu ve Edirne’yi kapsayan ve model ayrımı gözetmeksinizin yapılan kampanyada, yedek parçada yüzde 35, işçilikte de yüzde 20 indirim imkanı var. Ayrıca kampanya dahilinde ücretsiz check-up ve araç yıkama hizmeti de veriliyor.

Hyundai Assan’ın bu özel kampanyası, İstanbul, Tekirdağ, Çorlu ve Edirne’deki Hyundai Yetkili Servisleri’nde geçerli olacak. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

19-07-2017-news-1

HYUNDAİ, İSTANBUL’DAKİ SELDEN ZARAR GÖREN HYUNDAİ SAHİPLERİNE DESTEK OLUYOR.

No. 36019 07 2017

Hyundai, 18 Temmuz’da İstanbul başta olmak üzere, Marmara Bölgesi’nde etkili olan selde zarar gören Hyundai araç sahiplerine, yetkili servislerinde destek olmaya hazır. Kampanya 20-28 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Hyundai Assan, 18 Temmuz’da sağanak yağmurun neden olduğu selden dolayı zarar gören Hyundai araç sahiplerine destek olmak için özel bir kampanya düzenledi. İstanbul başta olmak üzere Tekirdağ ve Çorlu’yu kapsayacak kampanyaya göre; model ayrımı gözetmeksinizin yedek parçada yüzde 35, işçilikte de yüzde 20 indirim yapılıyor. Ayrıca kampanya dahilinde ücretsiz check-up ve araç yıkama hizmeti de verilecek.

Hyundai Assan’ın bu özel kampanyası, İstanbul, Tekirdağ ve Çorlu’daki Hyundai Yetkili Servisleri’nde geçerli olacak. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

19-07-2017-news-1

HYUNDAI ASSAN’A BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖDÜLÜ DAHA

No. 35918 07 2017

Son yıllarda satış sonrasında geliştirdiği şeffaf, güvenilir ve hızlı servis programlarıyla müşterisini en çok memnun eden markalardan biri olan Hyundai Assan’a bir önemli ödül daha geldi. Tüm dünyadaki Hyundai satış ve servis ağı arasından birinci olan Hyundai Assan, bu ödülü son beş yıldır üst üste kazanıyor.

Hyundai Motor Company (HMC) tarafından Güney Kore, Seul’de tüm Hyundai distribütörlerinin katıldığı 2017 Global Müşteri Memnuniyeti Semineri, 4 – 6 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleşti. Geleceğin satış sonrası servis trendi ve müşteri beklentileri konularının değerlendirildiği seminerde beklentileri karşılayan, dijital dünyaya uyumlu, kaliteli ve güvenilir hizmet verilmesi konuları ele alındı.

Hyundai Assan, son beş yılda olduğu gibi 2017 yılında da Müşteri Memnuniyeti ve Müşteri Bağlılığı konularında HMC Kıdemli Başkan Yardımcısı ve COO’su Byung Kwon Rhim tarafından ödüllendirildi. Hyundai Assan, bu ödül ile geliştirdiği ve uyguladığı servis programlarıyla müşterisini en çok memnun eden marka olma iddasını bir kez daha kanıtladı.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, kazanılan ödüller ile ilgili olarak ”Yirminci üretim yılımızı kutladığımız bu yıl, satış sonrası müşteri memnuniyeti gibi çok önemli bir kategoride başarılı sonuçlar almak bizleri son derece mutlu etti. Çünkü müşteri memnuniyeti indeksi, markaların sektörlerinde etkin bir şekilde varoluş süresini belirleyecek en önemli göstergedir. Bu çerçevede, müşterilerimizin beklentilerini, trend ve isteklerini bayi ağımızla çok iyi analiz ediyor ve hızlıca aksiyonlar alıyoruz. Bu tip ödülleri almak son derece önemli ve gurur verici. Yeni program ve projeleri hızlı bir şekilde müşterilerimizin hizmetine sunmaya da devam edeceğiz ’’ dedi.

18-07-2017-news-3
btn first12345678910last