YERLİ HYUNDAI i20, SÜRPRİZLERLE BİRLİKTE PARİS’TE DÜNYA SAHNESİNE ÇIKIYOR

No. 24829 09 2014

Hyundai’nin yeni yatırımı doğrultusunda İzmit Fabrikası’nda üretip tüm Avrupa’da satışa sunacağı Yeni i20, dünya vitrinine ilk kez Paris Otomobil Fuarı’nda çıkmaya hazırlanıyor. Baştan aşağıya yenilenen i20, fuarda 3 ve 5 kapılı versiyonlarıyla tanıtılacak ve sürpriz motor seçenekleriyle ziyaretçilerin karşısına çıkacak.

Markanın yeni tasarım felsefesi “Fluidic Sculpture 2.0”ın B segmentindeki üyesi olan Yeni i20, üst düzey donanım seçenekleri, genişleyen kabin ölçüleri, yüksek kalitesi ve üstün teknolojisiyle segmentine farklı bir bakış açısı getirecek. Markanın karakteristik altıgen ön dizaynını taşıyan i20, en çok geriye doğru uzatılmış LED ön farlarıyla dikkat çekiyor. Aracın burnundaki karakteristik çizgiler, akıcı tasarım ile arka kısma kadar uzanarak i20’ye göz alıcı bir görünüm kazandırıyor. Arkada tasarımda göze çarpan bölüm ise C sütunundaki siyah parça ve LED arka stoplar.

Paris’te ilk kez gösterilecek bir başka versiyon ise Yeni i20 Coupe olacak. Üç kapılı bu versiyonuyla birlikte genç kullanıcıların ilgisini çekecek olan Yeni i20, geliştirilmiş motorlarıyla da adından sıkça söz ettirecek. Hyundai’nin Almanya Rüsselsheim’daki Ar-Ge merkezinde tasarımı ve mühendisliği geliştirilen Yeni i20, hem 3 hem de 5 kapılı gövde seçenekleriyle Türkiye fabrikasında üretilerek tüm genleriyle gerçek bir Avrupalı otomobil olarak Türkiye’de ve 30’dan fazla Avrupa ülkesinde yollara çıkacak.

i20-bb-2909-m

HYUNDAI BLUE CARD SAHİPLERİ ŞİMDİ ÇOK DAHA AVANTAJLI

No. 24719 09 2014

Satış ve satış sonrası hizmetlerine hız kesmeden devam eden Hyundai, araç sahipleri için yeni bir servis kampanyası daha sunuyor. Hyundai’nin hayatı kolaylaştıran sadakat programı Blue Card, hem yetkili servislerde hem de farklı marka ortaklıkları ile 31 Ekim tarihine kadar özel bir kampanya ile sahiplerinin karşısına çıkıyor.

Periyodik bakım, klima, fren, debriyaj, süspansiyon, egzoz parça ve işçiliklerinde yüzde 30’a varan fiyat avantajı tüm Blue Card sahiplerini Hyundai Yetkili Servisleri’nde bekliyor olacak. Garantisi sona ermiş ve son 1 yıl içinde servise gelmemiş olan Hyundai araçlar, yetkili servislere kampanya döneminde periyodik bakım için geldiklerinde bir sonraki periyodik bakım işçiliğinde yüzde 40 indirim sunan 3.000 Blue Puan’ın sahibi oluyor.

Blue Card sahipleri kampanya boyunca tatilden kuru temizlemeye, giyimden kitabevine kadar kampanyaya katılan markalarda da yüzde 25’e varan indirimler ve fırsatlar elde etmiş olacak. Hyundai, aracını kışa hazırlamak, aracına ücretsiz check up yaptırmak, Blue Card ile birlikte sunulan avantajlardan yararlanmak ve en yeni Hyundai modelleriyle test sürüşü yapmak isteyen tüm müşterilerini Yetkili Servisleri’ne davet ediyor. Kendilerine en yakın Hyundai Yetkili Satıcı ve Servisleri’ni öğrenmek isteyenler www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

bc-bulten-m

HYUNDAI ASSAN’A YENİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI

No. 24615 09 2014

Türkiye’nin en hızlı gelişen otomotiv üreticilerinden Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı, sektörün en tecrübeli isimlerinden biri Mehmet Akın oldu.

Mehmet Akın, 18 yıldan fazla Türk Otomotiv Sektörü’nün önemli kademelerinde yöneticilik yaptı. Otomotiv sektöründeki kariyerine 1996 yılında Pazarlama Uzmanı olarak başlayan Mehmet Akın, 2004 yılında Pazarlama Müdürü olarak terfi etti. Daha sonra 2005 yılında Pazarlama Departmanı, Bayi Geliştirme ve Eğitim Müdürü olarak başka bir pozisyonda görev aldı. 2006’da başka bir markaya geçiş yapan Mehmet Akın, burada Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Satış ve Operasyon bölümünde, müdür olarak çalışmaya başladı. Aynı markanın 2007-2013 yılları arasında Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi Müdürü olarak çalışan Mehmet Akın, 2013 yılında da Pazarlama&Bayi Geliştirme ve İş Birimi Koordinatörü olarak terfi etti. Yılların vermiş olduğu engin tecrübelerini 2014 yılında da Hyundai Assan Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak en üst seviyeye taşımış oldu.

1973 yılında Adana’da doğan ve 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ni bitiren Mehmet Akın, 2002 yılında da Koç Üniversitesi Üst Düzey Yöneticilik Lisans Programı’nı başarıyla tamamladı. Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Akın, Hyundai’nin hızla gelişen marka imajına katkıda bulunarak, Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker’e bağlı olarak çalışacak.

mehmetakin-m

HYUNDAI AİLESİ, ORTAKLAR OTOMOTİV İLE DAHA GÜÇLÜ

No. 24505 09 2014

Türkiye’de son dönemde yaptığı yatırımlarla ve üstün kaliteye sahip yeni nesil otomobilleriyle adından sıkça söz ettiren Hyundai, yepyeni bir birlikteliğin heyecan ve gururunu yaşıyor. 1965 yılından bu yana otomotiv sektöründe faaliyet gösteren ve lüks otomotiv segmentinde yaklaşık 30 yıllık deneyimi bulunan Ortaklar Otomotiv, artık Hyundai Ailesi’nin önemli bir üyesi olarak faaliyetlerini sürdürecek.

Yola agresif büyüme hedefiyle devam ederek kısa vadede yıllık 2 bin adetlik satış rakamına ulaşma amacıyla çıkan Ortaklar Otomotiv, ilk etapta Kartal E-5 üzerindeki 5.000 m2 kullanım alanına sahip merkezinde hizmet verecek. Ülkemizde otomotiv sektörünün halen en deneyimli ve saygın oyuncuları arasında yer alan Ortaklar Otomotiv, üstün hizmet anlayışıyla bu bölgede Hyundai markasının gücünü daha da artıracak.

Müşteri memnuniyetinde hem satış hem de satış sonrasında ilk sıraya yerleşerek dünyanın en çok arzu edilen markası olmayı hedefleyen Hyundai ile Ortaklar Otomotiv’in hedeflerinin örtüştüğünü söyleyen Hyundai Assan Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Genel Müdürü Önder Göker, “Hyundai’nin global vizyonunda Türkiye’nin rolü çok büyük. Ortaklar Otomotiv de sektörde önemli bir marka olarak farklı bir tecrübeye sahip. Bu birliktelik sayesinde önümüzdeki dönemde başarılı sonuçlara birlikte imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

Ortaklar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Oya Küçükberber ise, “Yıllar boyunca lüks otomotiv segmentinde büyük bir tecrübe edindik. Hyundai, son yıllara özellikle marka olarak önemli bir damga vurdu. Modern Premium anlayışıyla hazırlanan üstün kalitedeki araçlar, bizim de Ortaklar Otomotiv olarak agresif büyüme hedefimizde güçlü bir argüman olacak. Biz, tüm çalışanlarımızın eğitimine büyük önem veriyoruz, hizmet süreçlerinin eksiksiz ve gerekli kalite standartlarında yapılmasını titizlikle takip ediyoruz ve sürekli gelişen pazarlama yaklaşımlarını hızlıca adapte ediyoruz. Bu doğrultuda Hyundai ile birlikte hedeflerimizi gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi.

ortaklaroto-s

HYUNDAI ASSAN’A YENİ BAŞKAN

No. 24425 08 2014

Son yapılan 1.5 milyar TL tutarındaki yatırımla kapasitesini ikiye katlayıp 200 bin adede çıkaran Hyundai Assan’da, dönemsel olarak yapılan başkan değişikliği gerçekleştirildi. Hyundai Assan’ın yeni Başkanı ve CEO’su, İzmit Fabrikası’nda yaklaşık 4 yıldır üretimin başında bulunan Byung-Jin Jin oldu.

Yeni görevine 27 Ağustos itibariyle başlayacak olan Jin, Kore’nin ikinci büyük kenti olan Busan’da 1959 yılında doğdu. Donga Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1986 yılında Hyundai Motor Company’de çalışmaya başladı. 2002 yılında Hyundai’nin yeni kurulacak olan Amerika Fabrikası’nda görev alan ve açılışın ardından 2006 yılında Kore’ye geri dönen Byung-Jin Jin, 2010 yılı başında Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda üretimin başına getirildi.

Mevcut i20 modelinin ilk üretim aşamasından yeni yatırım süreci ve yeni i10 ile yeni i20 üretimlerini yürüten Jin, artık Hyundai Assan’ın Türkiye’deki tüm operasyonlarından sorumlu olacak. Evli olan Byung-Jin Jin, bir erkek ve bir kız babası.

Hyundai Assan’da Byung-Jin Jin’in başkan ve CEO’luk görevini devraldığı Won-Shin Chang ise Kore’ye geri dönecek ve Kıdemli Başkan Yardımcısı pozisyonuyla Hyundai Motor Company’nin Global Satış bölümünü yönetecek. Önemli bir pozisyonda görev alacak Chang, Hyundai’nin Kore haricinde tüm ülkelerdeki satış operasyonlarını yönetecek.

yeni-baskan-m
btn first12345678910last