25. YILIMIZA ÖZEL HYUNDAI KAZANAN 6 TALİHLİ BELLİ OLDU!

No. 27926 06 2015

Türkiye'deki 25. yılımıza özel kampanyamızın 6 Hyundai kazanan talihlileri belli oldu! Heyecan dolu test sürüşlerimize katılarak coşkumuza ortak olan tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, talihlilerimizi tebrik ederek araçlarını iyi günlerde kullanmalarını dileriz.

ASİL TALİHLİLER

Hyundai ix35 1.6 GDI Style 2015 Model ASİL TALİHLİ – BÜNYAMİN ALTINTAŞ
Hyundai Elantra 1.6 D-CVVT Style 2015 Model ASİL TALİHLİ – NURHAN SÜZEN
Hyundai Yeni i30 1.4 MPi Blue Drive  2015 Model ASİL TALİHLİ – HAKAN İZZETTİN
Hyundai Yeni Accent Blue 1.4 D-CVVT Biz 2015 Model ASİL TALİHLİ – ERTUĞRUL DEMİR
Hyundai Yeni i20 1.2 MPi Jump  2015 Model ASİL TALİHLİ – ARTUN DİZER
Hyndai i10 1.0 D-CVVT Style 2015 Model ASİL TALİHLİ – RAMAZAN KÖROĞLU

YEDEK TALİHLİLER

Hyundai ix35 1.6 GDI Style 2015 Model YEDEK TALİHLİ – SÜLEYMAN CIRCIR
Hyundai Elantra 1.6 D-CVVT Style 2015 Model YEDEK TALİHLİ – MEHMET BAHYETİN
Hyundai Yeni i30 1.4 MPi Blue Drive  2015 Model YEDEK TALİHLİ – YILMAZ UZUN
Hyundai Yeni Accent Blue 1.4 D-CVVT Biz 2015 Model YEDEK TALİHLİ – SAADET KARAMAN
Hyundai Yeni i20 1.2 MPi Jump  2015 Model YEDEK TALİHLİ – ÖMER MUTLU
Hyndai i10 1.0 D-CVVT Style 2015 Model YEDEK TALİHLİ – BURAK YILMAZ

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden alınan 20.04.2015 tarih ve 40453693-255.01.02/1182-2827 sayılı izin ile HYUNDAI Assan Otomotiv San. Ve Tic. A.Ş. adına 01.05.2015 (saat:08:30)– 21.06.2015 (saat:23:59)tarihleri arasında MUCİZE TANITIM tarafından düzenlenen Hyundai Test Sürüşü Kampanyası’na toplam 16939 iştirakçi katılmıştır. 24.06.2015 tarihinde yapılan çekilişte, ikramiye olarak 1 kişi Hyundai ix35 1.6 GDI Style 2015 Model, 1 kişi Hyundai Elantra 1.6 D-CVVT Style 2015 Model, 1 kişi Hyundai Yeni i30 1.4 MPi Blue Drive 2015 Model, 1 kişi Hyundai Yeni Accent Blue 1.4 D-CVVT Biz 2015 Model, 1 kişi Hyundai Yeni i20 1.2 MPi Jump 2015 Model, 1 kişi Hyndai i10 1.0 D-CVVT Style 2015 Model ikramiyesi kazanmıştır. İkramiye kazanan asil ve yedek talihliler yukarıda belirtilmiştir. İkramiye kazanan asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. . İkramiye tesliminde şifreli kart ibrazı zorunludur. İkramiyeyi teslim alabilmek için kazanan asil talihlilerin en geç 11.07.2015, yedek talihlilerin en geç 26.07.2015 tarihine kadar, 0212 275 18 07 no’lu faxa nüfus cüzdan fotokopilerini göndererek başvurmaları ve gerekli evrakları, Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy- Şişli- İstanbul adresine kargo ile göndermeleri gerekmektedir. ÖTV ve KDV haricindeki diğer tüm yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanyaya katılan herkes kampanya kurallarını peşinen kabul etmiş sayılır.

26_06_15_210

HYUNDAI, ÜST ÜSTE EN SORUNSUZ MARKA

No. 27824 06 2015

Dünyanın en saygın bağımsız araştırma kuruluşu olan ve özellikle otomotiv endüstrisine yönelik yaptığı çalışmalarla yıllardır adından söz ettiren J.D. Power, 2015’in “İlk Kalite Değerlendirmesi” raporunu açıkladı. Hyundai, müşterilerinin bildirimleri doğrultusunda ilk 90 günlük kullanım sonunda ortaya çıkan problemlerin değerlendirildiği araştırmada geleneği bozmayarak küçük sınıfta Accent Blue ile birinci olurken genel sıralamada da ünlü Alman ve İngiliz lüks markaların ardından dördüncülüğü elde etti.

Başta Amerika olmak üzere tüm dünyanın en saygın araştırma kuruluşlarından biri olan J.D Power, aynı zamanda ix35 modeline de SUV segmentinde en yüksek kalite ödülünü verdi. Hyundai Accent Blue, iki yıl üst üste birinci olurken, Elantra ve Santa Fe modelleri de kendi sınıflarında ikincilik elde etti. 29 yıldır kesintisiz olarak gerçekleştirilen J.D. Power İlk Kalite Değerlendirme Raporu’nda (Initial Quality Study-IQS), ix35 (Tucson) ve Accent Blue sahipleri, diğer markaların küçük SUV ya da küçük sınıf modellerine göre daha az arıza ve problem yaşadığını dile getirdiler.

Müşterilerine her daim kaliteli ve güvenilir otomobiller üretmeyi ilke haline getiren Hyundai, özellikle tüm pazarlarda satış ve satış sonrası hizmetlerinde fark yaratıyor. Hyundai Amerika Başkan Yardımcısı Frank Ferrara, bu önemli ödülle ilgili olarak, “Müşteri memnuniyeti, Hyundai için oldukça önemli bir kavram. Bu sebeple mevcut modellerimizin kalitesinin daha da iyileştirilmesi için sürekli çalışıyoruz. Müşterilerimizin araçları ile mutlu olması bizim için çok önemli ve fakat her yeni modelde daha da kaliteli otomobiller üretmemiz gerekiyor. Ayrıca aldığımız bu ödüller müşterilerimiz ile aramızdaki bağlantının ne denli doğru yolda olduğunu gösteriyor" dedi.

ustust1

HYUNDAI’DEN ÜSTÜN AVANTAJLI SIFIR FAİZ FIRSATI

No. 27705 06 2015

Türkiye pazarına girişinin 25’inci yılını büyük bir coşkuyla kutlayan Hyundai, tüketicilere sunduğu sürprizlerine devam ediyor. Yepyeni modellerine uyguladığı sıfır faiz fırsatıyla dikkat çeken Hyundai, üstün avantajları sayesinde yeni otomobil alacaklara önemli imkanlar sunuyor.

Haziran ayı boyunca sürecek olan avantajlarda i10 için 15 bin TL’ye 15 ay, Accent Blue, i30 ve Elantra için 20 bin TL’ye 20 ay ve ix35 için de 30 bin TL’ye 20 ay yüzde 0 faiz fırsatıyla kredi kullanma imkanı bulunuyor. Hyundai ayrıcalığını yaşamak isteyen müşteriler, i30, Accent Blue ve Elantra için de sadece yüzde 0,71 faiz oranıyla 30 ay süreli 40.000 TL’lik kredi kullanma şansına da sahip olabilecekler.

Avantajlı fiyatlara sahip Hyundai modellerine bir an önce kavuşmak isteyen müşteriler ayrıca takas fırsatları ve uygun ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için kendilerine en yakın Hyundai Yetkili Satıcıları’nı ve www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

0faiz210

HYUNDAI TUCSON AĞUSTOS’TA TÜRKİYE’DE

No. 27625 05 2015

İstanbul Auto Show 2015’te Türkiye lansmanı yapılan Hyundai Tucson, Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunularak Hyundai showroomlarındaki yerini alacak. Uzun süredir merakla beklenen ve Auto Show’da da ziyaretçilerin en fazla ilgisini çeken Hyundai modeli olan Tucson, 177 beygirlik benzinli turbo motoruyla hem gençleri hem de kendini genç hissedenleri heyecanlandırıyor.

Hyundai Tucson, 1.6 litrelik Turbo GDI motor haricinde aynı hacme sahip atmosferik üniteyle de satın alınabilecek. Turbo versiyon, yeni nesil yedi ileri çift kavramalı (7DCT), 1.6 lt GDI atmosferik ünite ise hem manuel, hem de tork konvertörlü otomatik şanzımanla tercih edilebilecek.

Bu yıl Türkiye’deki 25. Yılını kutlayan Hyundai Assan, hızla yükselen grafiğini son derece kaliteli ve iddialı modellerle desteklemeye devam ediyor. Ürün gamındaki tüm modelleri yenileyerek iddiasını artıran Hyundai, özellikle Avrupa ve Türkiye pazarlarında Tucson modeliyle SUV segmentinde etkili olmayı hedefliyor.

Yeni Tucson, marka adına farklı bir kimlik oluşturmak için ön kısımda oldukça güçlü bir duruşa sahip bir otomobil olarak öne çıkarken, LED farlar ile birleşen Hyundai’nin karakteristik altıgen ızgarası da otomobilin en önemli yeniliği olarak dikkat çekiyor. Ayrıca LED gündüz farlarını içeren geniş hava girişli ön tampon da otomobile eşsiz bir stil veriyor. Otomobilin daha geniş görünmesi için görsel bir referans sağlayan bu özellikler yan ve arka tarafta da devam ediyor. A sütunundan başlayarak arkaya kadar şık bir profil üzerinde devam eden hatlar da çevik ve dinamik görünümleriyle tasarıma katkıda bulunuyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, yeni modelle ilgili olarak, “Hyundai olarak son 2 yıl içinde model yelpazemizde olan tüm araçlarımızda yenilik ve iyileştirmeler oldu. Şu an binek araç pazarında hemen hemen her segmentte tüketici taleplerini karşılayan modeller sunuyoruz. Yeni Tucson modelimiz Ağustos ayından itibaren yollara çıkacak. Bizim için en dikkat çeken benzinli 1.6 motorumuz. Turbo beslemeyle 177 HP maksimum güç üreten bu motor 4 tekerlekten çekişli ve 7 ileri DCT şanzımanlı olacak. Yani hem yüksek performansı hem de düşük yakıt tüketimini bir arada sunacak. Tucson’da motor kadar aracın cesur ve atletik dış tasarımı, yüksek kalitesi, geniş ve kullanışlı kabini ve zengin donanımları da öne çıkıyor. Yani tam anlamıyla tüm beklentileri karşılayan, hatta üst segmentteki tüketicileri bile rahatlıkla kendine çekebilecek olan bir SUV diyebiliriz. Biz de heyecanla bekleyen Türk tüketicisine bu modelimizi Ağustos ayında sunmayı planlıyoruz“ dedi.

auto_show_tucson_2

HYUNDAI, AUTOSHOW’A DAMGA VURDU

No. 27521 05 2015

Türkiye’deki 25. yılını gururla kutlayan Hyundai, İstanbul Auto Show 2015’de Yeni Tucson ve i20 Coupe olmak üzere iki önemli modelinin prömiyerini gerçekleştirerek fuarın yıldızı oldu.

Hidrojenle çalışan Intrado konseptiyle de sürpriz yapan marka, hazırladığı ilgi çekici standı ve teknolojik sürprizlerinin yanı sıra ürün gamındaki iddialı yenilikleriyle de kalite vurgusu yaptı.

Türk tüketicisiyle ilk kez buluşan Hyundai Tucson, markanın yeni tasarım anlayışını en iyi şekilde yansıtırken Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda üretilen i20 Coupe de fuarla birlikte satışa sunuldu. Geleceğin teknolojisi olarak adlandırılan hidrojenle çalışan yakıt hücreli elektrikli motora sahip Intrado konsepti katılımcılar tarafından büyük ilgi görürken, Yeni Tucson’un tanıtımı sırasında kullanılan motorlu LED ekran ve ziyaretçileri karşılayan Robo-Hostes de standın diğer ilgi çeken teknolojik özellikleri oldu. Ayrıca İngiltere için sağdan direksiyonlu olarak üretilen i20’nin sergilenmesi de dikkat çekti.

Türkiye’de üretilerek öncelikle Avrupa olmak üzere 40’tan fazla ülkeye ihraç edilen i10 ve i20 modelleri, DCT şanzımanla satışına başlanan Yeni i30 ve Accent Blue, yeni donanım paketleriyle yollara çıkan Elantra, markanın üst segmenteki SUV modeli Santa Fe ve lüks segmentteki temsilcisi Genesis gibi model yelpazesinde yer alan diğer tüm iddialı araçlar da 2’nci Salon’daki Hyundai standında yerini aldı.

Tam 2,5 yıl aradan sonra gerçekleştirilen 15. İstanbul Auto Show 2015‘teki Hyundai basın toplantısında konuşan Genel Müdür Önder Göker, “Otomotiv sektörü son yıllarda önemli bir ivme kazandı, iç pazarımız günden güne büyüdü ve otomotiv sanayi kayda değer bir gelişim gösterdi. Hyundai Assan olarak 1.7 milyar TL’lik yatırımla üretimimizi iki kattan fazla artırarak 215.000 adede çıkardık. i10 ve i20 modellerimizin üretimi sayesinde Hyundai’nin Avrupa’da kompakt otomobil üretim merkezi haline geldik. Ürettiğimiz araçlarımızı 5 kıtada 40’tan fazla ülkeye ihraç ettik ve Türk ekonomisine 7 milyar dolardan fazla katkıda bulunduk. Bu yıl Türkiye’deki 25’inci gurur yılımızı kutluyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve Türkiye’nin geleceği için daha nice yıllar birlikte yürümeye devam edeceğiz“ dedi.

Göker konuşmasına şöyle devam etti: “Yıllar içinde elde ettiğimiz gelişimin en son örneği olan i20 modelimiz Türkiye’nin gözbebeği oldu. Bugün itibariyle i20 Ailesi’nin yeni üyesi olan Türkiye’nin yerli Coupe‘si i20 Coupe yollara çıkıyor. Farklı tasarımı ve donanım seçenekleriyle büyük ilgi göreceğine inanıyoruz“.

Hyundai’nin yeni tasarım anlayışı doğrultusunda hazırlanan ve Ağustos ayında satışına başlanacak olan Tucson modeli de fuarla birlikte ilk kez tüketiciyle buluştu. Tucson’un tasarımı, teknolojisi ve yüksek kalitesiyle büyük ilgi göreceğine inandıklarını söyleyen Göker şunları söyledi: “Hyundai‘nin 25 yıllık SUV mirasının en önemli isimlerinden biri olan Tucson, markamızın modern premium DNA’sını en iyi şekilde yansıtıyor. Yeni Tucson, tüm özellikleriyle bir üst segmentteki araçlardan beklenenleri bile rahatlıkla karşılayabileceğini gözler önüne seriyor. Tucson’un kendine hayran bırakan tasarımı ve üstün kaliteye sahip kabini kadar 176 HP güç üreten 1.6 lt motoru, yüzde 20’ye kadar yakıt tüketimi sağlayan DCT şanzımanı ve 4x4 çekiş sistemi dikkat çekiyor. Yeni Tucson’un SUV pazarına yeni bir soluk getireceğine ve büyük bir ilgi göreceğine inanıyoruz“ dedi.

auto_show_tucson_4
btn first12345678910last