SON YILLARIN EN ZORLU KIŞ ŞARTLARI, HYUNDAI ILE PROBLEM OLMAKTAN ÇIKTI

No. 34010 01 2017

“Satış Sonrası Hizmetler” alanındaki çalışmalarıyla öncü otomotiv markası haline gelen Hyundai, 28 Ocak tarihine kadar sürecek olan “Kışa Özel Servis Avantajları” ile tüm müşterilerine çok özel fırsatlar sunuyor. Son yılların en zorlu hava şartlarına karşı müşterilerinin araçlarını sürekli kontrol altında tutma imkanı sağlayan Hyundai, araçların kış sezonuna ait temel ihtiyaçlarını avantajlı fiyatlar da sunmuş oluyor.

Kaliteli ve benzersiz hizmetleriyle koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamayı kendine öncelikli ilke edinen Hyundai, avantajlı servis kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Hyundai’nin yeni servis kampanyası dahilinde 13 Ocak 2017 tarihine kadar “Yol Yardım” kapsamındaki Gezici Servis Hizmeti, yolda kalan Hyundai sahiplerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Tüm Türkiye’deki yetkili servisleri ziyaret edecek Hyundai sahipleri ayrıca 28 Ocak 2017 tarihine kadar araçların temel kışlık ihtiyaçları olan silecek süpürgesi, akü ve antfrizde yüzde 20 indirim elde edecekler.

Ayrıca bu zorlu kış şartlarında oluşan kazaların hasar işlemlerinde parça ve işçiliklerinde de yüzde 20 iskonto fırsatı sunuluyor.

Hyundai sahipleri bu avantajlara ek olarak, 37 noktadan ücretsiz check-up imkanına da sahip olacaklar. Özellikle aracın alt kısmı, ön takım kontrolü ve temizliği, kış koşullarında oldukça önem taşıyor.

Satış sonrasındaki müşteri odaklı faaliyetleri ile sektörün en hızlı büyüyen markası konumunda bulunan Hyundai, Blue Card sadakat programı, Mobil Servis, 5 Yıl Garantili Ultra Servis, Kapınızdaki Servis, Havalimanındaki Servis, Ücretsiz Check-Up, Yol Yardım ve Hyundai Kasko gibi farklı kategorilerdeki eşsiz hizmetiyle müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiğini gözler önüne seriyor.

10-01-2017-1

HYUNDAI’DEN CES 2017’DE AKILLI OTOMOBİLLER ŞOVU

No. 33906 01 2017

Hyundai, tüketicilerin daha fazla konfor ve güvenlik elde etmeleri için otomotiv ve bilişim teknolojilerini bir araya getirdi. Dünyanın önde gelen bilişim ve teknoloji sistemleri markası Cisco ile ortak projeler geliştiren Hyundai, kısa süre içerisinde otonom sürüşe sahip akıllı otomobiller üretecek.

Hyundai, Las Vegas'ta düzenlenen 2017 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) gelişmiş araç teknolojisi planlarını açıkladı. Hyundai’nin gelecekte üreteceği araçların kabininde yer alan üstün interaktif hiper bağlantı, kullanıcıların yaşam tarzlarına daha fazla rahatlık, kolaylık ve keyif getirecek.  Hyundai geliştirdiği bu özel modelleri sayesinde, otomotiv ile bilişim teknolojilerini bir araya getirerek müşterileri için hareketliliği ve keyifli yaşamı sağlamayı hedefliyor.

Hyundai, pazardaki en güvenli ve en gelişmiş kendi kendine sürüş imkanı sağlayan otonom sistemlerine sahip hiper bağlantılı akıllı otomobiller üretirken bilişim ve güvenlik teknolojisinde dünya çapında lider olan Cisco'yla birlikte çalışıyor. Hyundai ve Cisco ile birlikte yürütülen ortak proje, mobil sistemlere sahip otomobiller için optimize edilmiş aracın kendi sistemi ile yollardaki teknolojik altyapıyla ilgili olacak. Aynı zamanda gelişmiş sistem, diğer araçlarla ve bugünlerde sıklıkla duyduğumuz ve ileride daha da fazla duyacağımız bir kavram olan ‘Internet of Things’ (loT) adı verilen ağ sayesinde kişiler arası iletişime de olanak sağlayacak.

Hyundai tarafından geliştirilen sistemler ve fuarda sergilenen yenilikler
Tam Otonom Sürüş : Hyundai’nin fuarda sergilediği modellerde yer alan bu sistem, trafik koşullarını, yol bilgilerini ve diğer araçlardan gelen verileri izleyerek en üst düzeyde sürüş güvenliğini sunuyor.

Akıllı Trafik Sistemi: Günümüzde büyük şehirlerin sorunu haline gelen trafik sıkışıklığını azaltmak ve olası gecikmeleri engelleyebilmek için Hyundai yeni bir navigasyon sistemi geliştirdi. Sistem trafik yoğunluğunu ağ üzerinden hesaplayarak rota oluşturulmasa dahi sürücüye akıcı ve alternatif yolları anında göstermeye başlıyor.

Akıllı Uzaktan Servis: Araçta herhangi bir arıza veya problem varsa sorunları uzaktan tespit etmek ve çözmek için bir bağlantı sistemi kullanılıyor. Bu sistem araç sahibine zaman tasarrufu da kazandırmış oluyor.

Mobilite Merkezi:  Bu sistem ise ağa bağlı otomobilin kalbi durumunda. Araç sahipleri günlük yaşamlarında bu sistem sayesinde yardım ve bilgi elde edebilecek. Trafikte geçirdiği süre boyunca araç içerisinde maksimum keyif ve konfor sağlanması da hedefleniyor.

06-01-2017-1

HYUNDAI, AUTO BILD KALİTE RAPORU'NDA YİNE BİRİNCİ

No. 33816 12 2016

Hyundai, Alman Auto Bild Dergisi’nin her yıl açıkladığı Kalite Raporu’nda yine birincilik elde etti. Yedi yılda üçüncü kez birincilik ödülüyle taçlandırılan Hyundai, kalitesi ve sağlamlığıyla bir kez daha ön plana çıkmış oldu.

Dünyanın en önemli otomobil yayınlarından biri olan Alman Auto Bild Dergisi, Hyundai’yi 2010 ve 2011 Kalite Raporları’ndan sonra üçüncü kez birinci seçti. Otomotiv endüstrisinde oldukça önemli bir yere sahip olan bu değerlendirme ve ödüller, müşterilerin geri bildirimleri, anketler, kapsamlı yol testleriyle harmanlanarak şekillendiriliyor.

Genel sonuçlara göre Hyundai, beş kategoride toplam 2.14 puan aldı. Otoriteler ve derginin test editörleri tarafından başarılı bir performans olarak nitelendirilen bu skor, markanın güçlü rakiplerine karşı birincilik elde etmesine yardımcı oldu. Hyundai modellerinin dayanım testlerinden oldukça etkilenen test editörleri, Hyundai i30’u 100 bin kilometreden fazla test ederek kesin bir karara vardılar. Aynı şekilde i10 ve Tucson modellerinin de altını çizen editörler, herhangi bir hata veya arıza belirtisi olmaksızın araçların 30 bin kilometre yaptığını dile getirdi.

Hyundai Motor Avrupa Başkan Yardımcısı Thomas Schmid, bu önemli zaferle ilgili olarak, "Kalite, Hyundai'nin marka stratejisi ve sektör lideri 5 Yıl Sınırsız Kilometre Garantisi’nde oldukça önemli bir unsur. Auto Bild'in Kalite Raporu’nda ilk sırada yer almak, Hyundai'nin deneyim ve teknolojik gelişiminin güçlü bir destekçisi demektir. Hızla artan imajımız doğrultusunda, 2020 yılına kadar Avrupa'da bir numaralı Asya markası olmayı hedefliyoruz "dedi.

Auto Bild, 2001 yılından beri hazırladığı bu raporlarla otomotiv markalarının uzun vadeli kalitesini ve güvenilirliğini değerlendiriyor. Ayrıca diğer bir ana unsur ise müşterilerin kendi araçlarıyla olan memnuniyeti. Dergi, Alman Teknik Denetim Otoritesi (TÜV) tarafından verilen raporun sonuçlarını da değerlendirerek ortak bir karar veriyor. Toplam puan, Auto Bild'in kendi veritabanından 100 bin kilometrelik dayanıklılık testlerinin bulgularını ve atölye testlerinin sonuçlarını da içeriyor.

16-12-2016-2

HYUNDAI MOTORSPORT, 2017 i20 COUPE WRC’Yİ SUNAR

No. 33706 12 2016

Hyundai, 2017 FIA Dünya Ralli Şampiyonası’nda kullanacağı i20 Coupe WRC yarış otomobilini Monza, İtalya’da yapılan özel bir etkinlikte tanıttı. Yeni sezonda artık üç kapılı gövdeyle yarışacak olan Hyundai Motorsport Takımı’nda Thierry Neuville, Hayden Paddon ve Dani Sordo görev almaya devam edecek.

Hyundai, FIA’nın yeni yönetmeliklerine göre ürettiği i20 Coupe WRC yarış otomobilini geçtiğimiz günlerde İtalya’da tanıttı. Üç sezondan beri ralli parkurlarında ter döken otomobil, 2017 yılıyla beraber üç kapılı coupe gövdeye geçiş yaparken aynı zamanda yeni kurallara uygun bir şekilde dizayn edildi.

WRC vurgusunu daha da ileriye taşımak için geliştirilen otomobil, eskisinden çok daha agresif bir görünüme sahip. Aynı zamanda hızla gelişen yarış teknolojileriyle dinamizmi artan araç önceki nesle göre daha sportif bir yapıda. Genel değişiklikler, aerodinami ve yol tutuşun geliştirilmesine odaklanmış olsa da turbo motorun gücü 300’den 380 beygire çıkarıldı. Artan güce paralel olarak aracın genel ağırlığı da hafifletildi.

Dünya Ralli Şampiyonası’nda 2016 sezonunda iki galibiyet elde eden Hyundai Motorsport Takımı, aynı zamanda 10 kez podyuma çıkmayı başardı ve sezonu ikinci sırada tamamladı. Önümüzdeki sezon başarılarını artırarak daha da üst sıralara çıkmayı hedefleyen Hyundai, yeni otomobilden oldukça umutlu.

Hyundai Motorsport Teknik Patronu Michel Nandan, yeni otomobille ilgili olarak, “Motorsporları adına yeni yönetmeliklerle ve değişikliklerle beraber yepyeni bir çağ başlıyor. Hepimiz yeni sezon ve değişen kurallar için son derece heyecanlıyız. Son üç sezonda öğrendiğimiz ve deneyimlediğimiz tüm bilgi birikimini göstermenin şimdi tam zamanı. Tüm takımlar sıfırdan başlıyor ve bu nedenle herkes eşit durumda. Bizler de Hyundai ailesi olarak, i20 Coupe WRC’nin şampiyonadaki en etkili silah olacağına eminiz” dedi.

Hyundai Motorsport, 2017 sezonunda pilotları Thierry Neuville, Hayden Paddon ve Dani Sordo ile yarışmaya devam edecek.

06-12-2016-1

HYUNDAI IONIQ’TEN EURO NCAP ZAFERİ: BEŞ YILDIZ

No. 33630 11 2016

Hyundai’nin son teknoloji ışığı altında ürettiği elektrikli, hybrid ve plug-in hybrid modeli IONIQ, EURO NCAP çarpışma testlerinden beş yıldız alarak güvenlik açısından çok önemli bir başarı elde etti. Hyundai IONIQ, üst düzey güvenlik donanımlarını standart olarak sunuyor.

Hyundai, yenilenen kuralları ve ağırlaştırılan test süreçleriyle markaların korkulu rüyası haline gelen Euro NCAP testlerinden maksimum değer olan beş yıldızı alarak büyük bir başarı elde etti. Hyundai’nin tamamen yeni bir modeli olan IONIQ, testler esnasında başarılı sonuçlar elde ederken yetişkinler, çocuk yolcu, yaya ve güvenlik sistemleri gibi dört kategoride de en üst sıralarda yer aldı.

Hyundai Motor Avrupa Başkan Yardımcısı Thomas Schmid, "IONIQ modelimiz için Euro NCAP'ten gelen beş yıldız derecelendirmesi, Hyundai’nin teknolojisinin hangi seviyede olduğunun altını çiziyor. Segmentindeki en güvenli otomobillerden biri haline gelen ve müşterilerine güvenli erişilebilir bir seçenek sunan Hyundai IONIQ, tüm versiyonlarında son teknoloji ürünü aktif güvenlik özelliklerini standart olarak sunuyor" dedi.

Segmentinin en güvenilir modellerinden biri olan IONIQ, üst düzey güvenlik donanımları sunuyor. Radarlar ve kamera sensörleriyle sürücüyü sesli ve görsel olarak uyaran ve gerektiği durumlarda da otomatik olarak devreye giren Acil Fren Sistemi (AEB), Şerit Takip Uyarı Sistemi (LDW), Aktif Şerit Takip Asistanı (LKA) ve Akıllı Hız Kontrol Sistemi (SCCS) yeni otomobilin standart donanımlarından bazılarını oluşturuyor.

Euro NCAP tarafından test edilen tüm bu teknolojilerin yanı sıra IONIQ, Kör Nokta Algılama ve Arka Çapraz Trafik Uyarısı gibi sistemler de sunuyor.

Bu sistemler, hareket halindeyken fark edilmeyen ve çarpışmaya neden olabilecek çevredeki diğer araç, yolcu veya nesneleri sürücüye uyarıyor.

Pasif güvenlik açısından da güvenilirliğini kanıtlayan otomobil, hafif ve sağlam bir gövdeye sahip. IONIQ serisinin tamamı yüzde 53 geliştirilmiş yüksek mukavemetli çelikle üretiliyor. Bu sağlam gövde sayesinde olası çarpışma durumunda hasarlar en aza indirgeniyor. Aynı zamanda yüksek mukavemetli fiber takviyeli arka tampon da aracı güçlü ve dayanıklı hale getiren bir diğer etken. IONIQ'in kabinindeyse sürücü diz hava yastığı da dahil olmak üzere toplam yedi hava yastığı bulunuyor. Bu özellik, Euro NCAP test sonuçlarından beş yıldız alınmasında oldukça etkili bir rol oynadı.

Hyundai bu teknolojik modelle birlikte dünyada ilk kez üç farklı motor tipini tek bir gövdede buluşturarak satışa sunuyor. Hyundai IONIQ isteğe bağlı olarak tamamen elektrikli, hybrid ve plug-in hybrid olarak tercih edilebiliyor. Hyundai IONIQ’in 2017 yılında Türkiye’ye de gelmesi planlanıyor.

30-11-2016-1
btn first12345678910last