HYUNDAI i20 WRC, İLK BİRİNCİLİĞİNİ KAZANDI

No. 23504 06 2014

Güçlü rakiplerine rağmen, 2014 Dünya Ralli Şampiyonası’nda yoluna dolu dizgin devam eden Hyundai Motorsport Takımı, i20 WRC ile asfalt zemin üzerindeki testlerine de devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Fransa, Côte d’Azur’da düzenlenen Antibes Rallisi’ni kazanarak takım adına önemli bir zafer getiren Bryan Bouffier, aynı zamanda sezonun ilk asfalt yarışı Almanya Rallisi öncesi moral depolamış oldu.

İki gün süren tırmanma yarışı, takıma 2014 yılında ilk kez birincilik getirirken aynı zamanda ilerleyen tarihlerdeki yarışlar için ciddi bir test imkanı da sunmuş oldu. Yarışın bir diğer önemli odak noktasıysa frenlerin, şanzımanın ve motorun tekrar değerlendirilmesi ve gerekli ayarların yapılmasıydı. Fransız ikili Bryan Bouffier ve co-pilotu Xavier Panseri, kuru ve ıslak zemin için doğru lastik seçimleri ve iyi tur zamanlarıyla yarışı kazanırken elde ettikleri verilerle Sardunya Rallisi için i20 WRC’ye katkıda bulundu.

Fransız Rivierası merkezli Antibes Rallisi, 12 özel etaptan oluşuyor. 6 kez tekrar olmak üzere toplam 212,58 km uzunluğa sahip yarış, iki gün sürdü. Alpes-Maritimes Bölgesi’ndeki etaplar koşulurken ekipler, Col de Blaine, Col de Braus ve Col de Turini gibi efsanevi Monte Carlo Rallisi’nin son derece ikonik yerlerinden de geçtiler.

Yarışı kazanan Bryan Bouffier, “Antibes Rallisi’nde birinci geldiğim için çok mutluyum. Bu hafta sonu iyi bir iş çıkardık ve takımın önümüzdeki zorlu yarışlara odaklanması için sıkı bir testten geçtik. Çünkü bu yarış, i20 WRC’nin asfalt zemin üzerindeki gelişiminin devam etmesi için bizlere önemli geri bildirimler sağlamış oldu. Antibes Rallisi, aracı hızlı ve akıcı yollarda test edebilmek için kesinlikle harika bir yarıştı. Ayrıca aylar sonra tekrar Hyundai i20 WRC’nin direksiyonunda olmak oldukça güzeldi ve şunu da söylemeliyim ki Kasım ayından bu yana otomobilin ciddi bir şekilde gelişmiş olduğunu hissettim. Hyundai Motorsport iyi yolda ve ben de daha çok katkıda bulunmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

i20wrc-bm

YAZ TATİLİNİZE YEPYENİ BİR HYUNDAI İLE ÇIKIN

No. 23404 06 2014

Tüm Türkiye çapındaki yetkili satıcı ağı ve kaliteli hizmetleriyle birlikte “Müşteri Memnuniyetinde 1 Numara Olmak” hedefini kendine öncelikli ilke edinen Hyundai, geniş kapsamlı satış avantajlarına hız kesmeden devam ediyor. Hızla yaklaşan yaz tatili öncesinde otomobilsiz kalmak istemeyenler ya da eski otomobilini yepyeni bir modelle değiştirmek isteyenler için üstün avantajlar sunan Hyundai, tüm müşterilerini ülke genelindeki Hyundai Yetkili Satıcıları’na davet ediyor.

Hyundai’nin Haziran ayının sonuna kadar geçerli olacak satış fırsatları dahilinde, i20’nin benzinli ve dizel tüm versiyonlarında 18.000 TL, 18 ay için yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor. i20’nin tüm versiyonlarında geçerli olan bu kampanyada ayrıca i30 modeli de 30.000 TL, 30 ay için yüzde 0,99’dan başlayan kredi seçenekleri var.

Accent Blue ve Elantra’nın benzinli ve dizel versiyonlarında da tıpkı i30 gibi 30.000 TL, 30 aylık vade için yüzde 0,99’dan başlayan kredi seçeneği sunuluyor.

elantra-bm

HYUNDAI BLUE CARD SAHİPLERİ BU YAZ DA ÇOK AVANTAJLI

No. 23323 05 2014

Satış ve satış sonrası hizmetlerine hız kesmeden devam eden Hyundai, araç sahipleri için yepyeni bir servis kampanyası daha sunuyor. Hyundai’nin hem yetkili servislerde hem de farklı marka ortaklıkları ile hayatı kolaylaştıran sadakat programı Blue Card, 28 Haziran tarihine kadar yaza özel bir kampanya ile sahiplerinin karşısına çıkıyor.

Yaza girmeden önce periyodik bakım, klima, fren, debriyaj, süspansiyon parça ve işçiliklerinde yüzde 30’a varan fiyat avantajı ve anlaşmalı lastik markalarından tek seferde 4 lastik alımlarında 60 TL fiyat avantajı, tüm Blue Card sahiplerini Hyundai Yetkili Servisleri’nde bekliyor olacak. Garantisi sona ermiş ve son 1 yıl içinde servise gelmemiş olan Hyundai araçlar, yetkili servislere kampanya döneminde bakım veya onarım için geldiklerinde bir sonraki periyodik bakım işçiliğinde yüzde 40 indirim sunan 3.000 Blue Puan’ın sahibi oluyor.

Kampanya boyunca Blue Card sahipleri, tatilden kuru temizlemeye, giyimden kitabevine kadar kampanyaya katılan markalarda da yüzde 25’e varan indirimler ve fırsatlar elde etmiş olacak. Hyundai, aracını yaza hazırlamak, ücretsiz check up yaptırmak, Blue Card ile birlikte sunulan avantajlardan yararlanmak ve en yeni Hyundai modelleri ile Test Sürüşü yapmak isteyen tüm araç sahiplerini Yetkili Servisleri’ne davet ediyor. Kendilerine en yakın bayileri ve yetkili servisleri öğrenmek isteyenler www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

bluecardbm

HYUNDAI’DEN MARKA ELÇİSİ RICARDO KAKÁ’YA YENİ SANTA FE

No. 23209 05 2014

Brezilya’da 12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 2014 FIFA Dünya Kupası’nın Ana Sponsoru olan Hyundai, marka elçisi olarak belirlediği dünyaca ünlü futbolcu Ricardo Kaká’ya Santa Fe’sini teslim etti. Hyundai’nin, Dünya Kupası boyunca düzenleyeceği birçok aktivitede başrol oynayacak olan Kaká, aynı zamanda tüm dünyadaki futbol fanatikleriyle marka arasında bir köprü görevi üstlenecek.

İtalya’nın Milano şehrinde yapılan teslim töreninde konuşan Ricardo Kaká, anahtarını Hyundai Motor İtalya Başkanı ve CEO’su James Oh’un elinden alırken, “Hyundai’nin marka elçisi olduğum ve futbol ile ilgili tüm deneyim ve tecrübelerimi sporseverlerle paylaşacağım için son derece mutluyum. Ayrıca turnuva boyunca yepyeni bir Santa Fe kullanmak da harika olacak” dedi.

Hyundai Motor İtalya Başkanı ve CEO’su James Oh, “Tüm dünyadaki futbol tutkunları, bu kupa sayesinde büyük heyecan duyacak. Marka elçimiz Kaká, dünyanın en önemli futbolcularından biri ve tüm futbol tutkunlarıyla Hyundai arasında sıcak bir ilişki kurulmasında bizlere çok yardımcı olacak” dedi.

İtalya’nın köklü kulüplerinden A.C Milan’ın başarılı orta saha oyuncusu Ricardo Kaká, üç kez “FIFA Yılın Futbolcusu” seçilmiş ve sezonun en iyi futbolcusuna verilen “Ballon d’Or” ödülünün sahibi olmuştu. Ricardo Kaká gibi Real Madrid’li İspanyol Iker Casillas ve Brezilyalı Oscar Emboaba da Brezilya 2014 boyunca Hyundai’nin reklamlarında, aktivitelerinde ve sosyal medya projelerinde ön plana çıkacak.

kakabb

HYUNDAI ASSAN’DAN EĞİTİM VE ÖĞRETİME KATKI

No. 23102 05 2014

Hyundai Assan, eğitim ve öğretime ağırlık vererek öğrencilere fayda sağlayacak Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Satışa sunduğu yeni modelleriyle birlikte son yıllarda yapmış olduğu bağışlarla da bir adım öne çıkan Hyundai Assan, geçtiğimiz günlerde 3 adet Yeni Hyundai i10’u öğrencilerin eğitimi için hediye etti.

Hyundai Assan, İzmit’in Ali Kahya Bölgesi’ndeki Şehit Öğretmen Ergin Komut Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne bağışta bulunarak öğrencilerin bilgi ve becerilerinin gelişimine ortak olacak. Okul Müdürü Selami Tuğlacı, Müdür Yardımcısı Kemal Günaydın ve öğrenciler, Yeni i10’ları Hyundai Assan Fabrika Müdürü B.J Jin’in elinden teslim aldıktan sonra hep beraber bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. Törenin ardından araçları inceleyen öğrenciler daha sonra hep birlikte Hyundai Assan Fabrikası’nı ziyaret ederek otomobillerin üretim aşamalarına şahit oldular.

Hyundai Assan bu bağışla birlikte, gelecek yıllarda sektöre tecrübeli, bilgili ve kalifiye personel yetiştirilmesi hususunda çalışmalarını sürdürürken aynı zamanda uygulamalı teknik eğitim derslerinde öğrencilerin çok daha verimli bir öğretim yılı geçirmeleri de sağlanmış oluyor.

Yapılan araç bağışı ile ilgili, Şehit Öğretmen Ergin Komut Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Kemal Günaydın, eğitim ve öğretime katıkılarından dolayı Hyundai Assan üst düzey yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

assanegitim_l
btn first12345678910last