HYUNDAI i20, “ALTIN DİREKSİYON 2015” ÖDÜLÜNÜ DE KAPTI

No. 29311 11 2015

Piyasaya sunulduğu günden bu yana tasarım ve konfor açısından sınıfında fark yaratan ve aynı zamanda otoriteler tarafından da ödüllere layık görülen Hyundai i20, son olarak oldukça prestijli “Altın Direksiyon 2015” tacını taktı. Altın Direksiyon ödülünü kazanan ilk Hyundai modeli olarak da öne çıkan i20, zengin donanımları ve çeşitli motor seçenekleriyle ülkemizde de başarılı bir grafik çiziyor.

2015 yılında 40. yılını kutlayan Altın Direksiyon ödülleri, yılın en iyi yeni otomobillerini seçerek sektöre yön vermeye devam ediyor. Almanya’nın ünlü otomobil dergisi Auto Bild ve haftalık gazetesi Bild am Sonntag tarafından düzenlenen yarışma, 20 ülkedeki lisanslı yayınlarla ortaklaşa olarak yapılıyor. Avrupa'da toplam 425.000 okuyucunun oylamaya katılmasıyla sonuçlanan “Altın Direksiyon 2015”, segmentlere göre en iyileri belirlerken aynı zamanda tasarımcılar, editörler ve yazarlardan oluşan jüri üyelerine sahip.

Hyundai Motor Grubu Tasarım Başkanı Peter Schreyer, Berlin Axel Springer Yayınevi'nde düzenlenen törende ödülünü alırken konuyla ilgili olarak "Okuyucular, ürün gamımızın en genç üyelerinden biri olan Hyundai i20’yi tercih ederek segmentinde birinci seçti. Bu durumdan oldukça gurur duyuyoruz. Çünkü tasarım, kalite ve işçilik anlamında ilerleme kaydettiğimizi açıkça kanıtlamış oluyoruz. Red Dot Design ve IF Design ödüllerinden sonra Altın Direksiyon 2015’i de kazanan i20’nin tasarım ve konfor anlamındaki başarısı ve iddiası da böylelikle perçinlenmiş oluyor” dedi.

11-11-2015_210

HYUNDAI’DEN KASIM AYINA ÖZEL 0 FAİZ VE 5000 TL’YE VARAN SATIŞ DESTEĞİ

No. 29209 11 2015

Hyundai’nin yepyeni modellerine uyguladığı sıfır faiz kampanyası Kasım ayında da tüm hızıyla devam ediyor. Sıfır kilometre Hyundai satın almak isteyen tüketiciler, 0 faiz imkanının yanı sıra 5.000 TL’ye varan özel indirimlerden de yararlanabilecekler.

A segmentinin en çok satılan otomobili i10, 16.000TL 16 ay yüzde 0 faiz seçeneği ve ayrıca 500 TL nakit desteğiyle satılıyor. Ünlü IF Design ve Red Dot Design Tasarım ödüllü Hyundai i20 de 15.000 TL, 12 ay yüzde 0 faiz ve 500 TL nakit desteği avantajına sahip.

Ailelerin öncelikli tercihi haline gelen Accent Blue ise 18.000 TL 18 ay yüzde 0 faiz ve tüm benzinli versiyonlarda geçerli olmak üzere 3.000 TL indirimle satışa sunuluyor.

C kompakt segmentin yakışıklı oyuncuları i30 ve Elantra ise 18.000 TL, 18 ay yüzde 0 faiz ve 5.000 TL nakit destek imkanıyla satışa sunulurken aynı zamanda yılın en büyük indirimi olarak da öne çıkıyor.

Avantajlı fiyatlara sahip Hyundai modellerine bir an önce kavuşmak isteyen müşteriler ayrıca takas fırsatları ve uygun ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için kendilerine en yakın Hyundai Yetkili Satıcıları’nı veya www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

11-09-2015_210

HYUNDAI, SIFIR FAİZ FIRSATLARIYLA HERKESİ OTOMOBİL SAHİBİ YAPMAK İSTİYOR

No. 29119 10 2015

Tüm Türkiye çapındaki yetkili satıcı ağı ve en kaliteli hizmetle en iyi müşteri memnuniyetini sağlamayı kendine öncelikli ilke edinen Hyundai, geniş kapsamlı satış avantajlarına hız kesmeden devam ediyor.

1.6 lt, 136 beygirlik güçlü dizel motoru ve üstün konfor sunan 7 ileri DCT şanzımanıyla ailelere hitap eden Accent Blue, 18.000 TL, 18 ay 0 faiz seçeneğiyle satışa sunuluyor. Bu avantajla beraber Accent Blue’nun benzinli versiyonlarında geçerli olmak üzere, dokunmatik ekranlı navigasyon/multimedia sistemi, alüminyum alaşımlı jantlar, ön sis farları ve elektrikli ısıtmalı yan aynalardan oluşan 2.450 TL tutarındaki Plus paket ise müşterilere hediye olarak veriliyor. Ekim ayına özel tüm bu fırsatlara ek olarak ayrıca “Şimdi Al Nisan’da Öde” avantajı ve 500 TL’ye varan Hyundai Kasko indirimi de kampanya dahilinde Accent Blue isteyenlere sunulan diğer avantajlar olarak öne çıkıyor.

Hyundai’nin Ekim ayında geçerli olacak satış fırsatları dahilinde A segmentinin lider modeli i10, 15.000 TL 15 ay için 0 faizli kredi seçenekleriyle satılıyor. Ayrıca C kompakt sınıfın yakışıklı oyuncusu i30 modeli de 3.000 TL satış desteği ve 18.000 TL krediye 18 ay için faizsiz kredi seçeneği sunuyor. Sedan isteyen müşteriler için öne çıkan Elantra modeli de tıpkı i30 gibi 18.000 TL krediye 18 ay için faizsiz kredi imkanına sahip. Hyundai, bu avantajlı satış fırsatlarından yararlanmak isteyen tüm müşterilerini tüm Türkiye genelindeki 71 adet Hyundai Yetkili Satıcısı’na bekliyor. Kendilerine en yakın yetkili satıcıyı öğrenmek isteyenler, www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

19-10-2015-1

HYUNDAI TUCSON, EURO NCAP’TEN BEŞ YILDIZ ALARAK GÜVENLİKTEKİ İDDİASINI SÜRDÜRDÜ

No. 29007 10 2015

Hyundai Tucson, Euro NCAP’in gerçekleştirdiği çarpışma testlerinden 5 yıldız alarak segmentinin en güvenlikli modellerinden biri olmayı başardı. Aldığı bu başarılı sonuçla birlikte Hyundai’nin gelişmiş teknolojisini de gözler önüne seren Tucson, donanım listesinde bulunan Otomatik Acil Fren Sistemi (AEB) ile de olası kazaları önlemeye yardımcı oluyor.

Hyundai’nin SUV segmentindeki yeni modeli Tucson, geçtiğimiz günlerde yapılan Euro NCAP çarpışma testlerinde 5 yıldız alarak ne denli iddialı olduğunu kanıtlarken aynı zamanda teknoloji ve güvenlik donanımları açısından da markanın hızla yükselen grafiğine ışık tutmuş oldu. Şerit Takip Sistemi (LKAS) ve Hız Sınırı Uyarısı gibi donanımlar Euro NCAP tarafından dikkate alınan en önemli özellikler olarak öne çıkarken aynı zamanda olası kazaları önlemek için geliştirilen Otomatik Acil Fren, Kör Nokta Uyarısı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı (RCTA) ve Araç Denge Yönetimi gibi kapsamlı aktif güvenlik sistemleri de Tucson’un artı puanlar almasında önemli rol oynadı.

Tamamen yeni bir platform üzerinde inşa edilen Hyundai Tucson, daha güçlü bir darbe direnci sunmak için burulma sertliği yüzde 30 artırılmış yüksek mukavemetli çelik bir gövdeye sahip. Ayrıca gelişmiş gövde bağlantı noktaları da çarpışma enerjisinin dağılımında önemli bir rol oynayarak Euro NCAP testlerinde beş yıldız alınmasında etkili oldu.

Zorlu çarpışma testleriyle bilinen Amerikan IIHS de geçtiğimiz ay Hyundai Tucson’u mercek altına almış ve gerçekleştirilen testler sonucunda sürücü ve yaya güvenliği bakımından en yüksek değer olan “Top Safety Pick+” ödülünü kazanmıştı. Hyundai Tucson, böylelikle Amerika ve Avrupa’da gerçekleştirilen çarpışma testlerinde en yüksek skorları kazanarak güvenlikte 1 numara olduğunu kanıtlamış oluyor.

basin0710015_210

İZMİTLİ i20 AİLESİNİN YENİ ÜYESİ i20 ACTIVE DÜNYAYA TANITILDI

No. 28902 10 2015

Hyundai’nin yıllık 215.00 adetlik kapasiteye sahip İzmit Fabrikası’nda üretilen i20 Ailesi’nin en yeni üyesi olan i20 Active, bugün kapılarını basına açan Frankfurt Uluslararası Fuarı ile birlikte dünya prömiyerini gerçekleştirdi.

Şehir içinde macera ruhunu yaşatacak olan yeni B-segmenti crossover modeli olan i20 Active, hatchback ve coupe gövdeye sahip kardeşlerine göre maceraperest ve etkileyici outdoor tasarımıyla farklılık yaratıyor. “Aktif lifestyle” tasarım anlayışı doğrultusunda hazırlanan otomobilin, özellikle i20 hatchback’in yüksek kaliteye sahip geniş, pratik ve kullanışlı kabiniyle birlikte şehir içinde dinamizmi yaşamak isteyen kullanıcıların kalbini çalması bekleniyor.

Yeni i20 Active ile birlikte tüm ailede ilk kez kullanılmaya başlayacak olan Turbo beslemeli 1.0 litre hacimli benzinli motor da Frankfurt’ta dünyaya tanıtıldı. Tam 120 HP maksimum güce sahip olan bu 3 silindirli motor, 6 ileri manuel şanzıman ile hem yüksek performans sunuyor hem de 100 km’deki 5,0 litre ortalama tüketimiyle ekonomiyi arayanlara cevap veriyor. Kasım ayında İzmit Fabrikası’nda üretilmeye başlayacak olan i20 Active, Türkiye pazarı gibi 40’tan farklı ülkeye de ülkemizden gönderilecek ve ülke ekonomisine büyük bir katkı sağlamaya devam edecek.

Hyundai’nin Frankfurt Otomobil Fuarı’ndaki standında i20 Active’in yanı sıra yüksek performanslı modellerin bir arada sergilendiği N markasının da tanıtımı yapıldı. N serisi araçların gözdesi ise, Türkiye’de üretilen Yeni i20’nin Dünya Ralli Şampiyonası’nda gelecek sezon yarışacak yeni otomobili olan i20 WRC idi. Hyundai’nin yüksek performanslı N markası araçları da i20 WRC ile birlikte aynı tasarımla sergilendi. GranTurismo yarış oyunu için özel olarak tasarlanan Vision GT ve RM15 isimli 300 HP gücünde orteden motorlu spor otomobil dikkat çekti.

Hyundai standında geçtiğimiz hafta satışa sunulan yepyeni SUV modeli Tucson’un ardından markanın bir diğer güçlü SUV modeli olan Santa Fe’nin de hafif makyaj geçiren yeni versiyonu ilk kez tanıtıldı. Ön ve arka tasarımında değişiklikler yapılan, kabin içinde belirli özellikleri değişen ve teknolojik yenilikler eklenen Santa Fe de, Hyundai’nin SUV segmentindeki yükselen gücünün önemli oyuncularından biri olacak.

Tüm modelleri son iki yıl içinde yenilenen Hyundai’nin Frankfurt’taki yenilikleri bunlarla da sınırlı kalmadı. Geçtiğimiz ay Amerika’da tanıtımı yapılan Vision G isimli konsept otomobil de ilk kez Avrupalı otomobilseverlerin karşısına çıktı. Hyundai’nin gelecekteki tasarım anlayışını yansıtan ve daha sonra tanıtılması planlanan lüks segmentteki coupe modeli hakkında ipuçları veren Vision G isimli konsept büyük bir ilgi gördü.

basin2102015_210
btn first12345678910last