HYUNDAI AİLESİ, ORTAKLAR OTOMOTİV İLE DAHA GÜÇLÜ

No. 24505 09 2014

Türkiye’de son dönemde yaptığı yatırımlarla ve üstün kaliteye sahip yeni nesil otomobilleriyle adından sıkça söz ettiren Hyundai, yepyeni bir birlikteliğin heyecan ve gururunu yaşıyor. 1965 yılından bu yana otomotiv sektöründe faaliyet gösteren ve lüks otomotiv segmentinde yaklaşık 30 yıllık deneyimi bulunan Ortaklar Otomotiv, artık Hyundai Ailesi’nin önemli bir üyesi olarak faaliyetlerini sürdürecek.

Yola agresif büyüme hedefiyle devam ederek kısa vadede yıllık 2 bin adetlik satış rakamına ulaşma amacıyla çıkan Ortaklar Otomotiv, ilk etapta Kartal E-5 üzerindeki 5.000 m2 kullanım alanına sahip merkezinde hizmet verecek. Ülkemizde otomotiv sektörünün halen en deneyimli ve saygın oyuncuları arasında yer alan Ortaklar Otomotiv, üstün hizmet anlayışıyla bu bölgede Hyundai markasının gücünü daha da artıracak.

Müşteri memnuniyetinde hem satış hem de satış sonrasında ilk sıraya yerleşerek dünyanın en çok arzu edilen markası olmayı hedefleyen Hyundai ile Ortaklar Otomotiv’in hedeflerinin örtüştüğünü söyleyen Hyundai Assan Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Genel Müdürü Önder Göker, “Hyundai’nin global vizyonunda Türkiye’nin rolü çok büyük. Ortaklar Otomotiv de sektörde önemli bir marka olarak farklı bir tecrübeye sahip. Bu birliktelik sayesinde önümüzdeki dönemde başarılı sonuçlara birlikte imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

Ortaklar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Oya Küçükberber ise, “Yıllar boyunca lüks otomotiv segmentinde büyük bir tecrübe edindik. Hyundai, son yıllara özellikle marka olarak önemli bir damga vurdu. Modern Premium anlayışıyla hazırlanan üstün kalitedeki araçlar, bizim de Ortaklar Otomotiv olarak agresif büyüme hedefimizde güçlü bir argüman olacak. Biz, tüm çalışanlarımızın eğitimine büyük önem veriyoruz, hizmet süreçlerinin eksiksiz ve gerekli kalite standartlarında yapılmasını titizlikle takip ediyoruz ve sürekli gelişen pazarlama yaklaşımlarını hızlıca adapte ediyoruz. Bu doğrultuda Hyundai ile birlikte hedeflerimizi gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi.

ortaklaroto-s

HYUNDAI ASSAN’A YENİ BAŞKAN

No. 24425 08 2014

Son yapılan 1.5 milyar TL tutarındaki yatırımla kapasitesini ikiye katlayıp 200 bin adede çıkaran Hyundai Assan’da, dönemsel olarak yapılan başkan değişikliği gerçekleştirildi. Hyundai Assan’ın yeni Başkanı ve CEO’su, İzmit Fabrikası’nda yaklaşık 4 yıldır üretimin başında bulunan Byung-Jin Jin oldu.

Yeni görevine 27 Ağustos itibariyle başlayacak olan Jin, Kore’nin ikinci büyük kenti olan Busan’da 1959 yılında doğdu. Donga Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1986 yılında Hyundai Motor Company’de çalışmaya başladı. 2002 yılında Hyundai’nin yeni kurulacak olan Amerika Fabrikası’nda görev alan ve açılışın ardından 2006 yılında Kore’ye geri dönen Byung-Jin Jin, 2010 yılı başında Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda üretimin başına getirildi.

Mevcut i20 modelinin ilk üretim aşamasından yeni yatırım süreci ve yeni i10 ile yeni i20 üretimlerini yürüten Jin, artık Hyundai Assan’ın Türkiye’deki tüm operasyonlarından sorumlu olacak. Evli olan Byung-Jin Jin, bir erkek ve bir kız babası.

Hyundai Assan’da Byung-Jin Jin’in başkan ve CEO’luk görevini devraldığı Won-Shin Chang ise Kore’ye geri dönecek ve Kıdemli Başkan Yardımcısı pozisyonuyla Hyundai Motor Company’nin Global Satış bölümünü yönetecek. Önemli bir pozisyonda görev alacak Chang, Hyundai’nin Kore haricinde tüm ülkelerdeki satış operasyonlarını yönetecek.

yeni-baskan-m

İZMİTLİ HYUNDAI i20 WRC, İLK GALİBİYETİNİ ALMANYA’DA KAZANDI

No. 24325 08 2014

İzmit’te üretilerek tüm Avrupa’ya sadece Türkiye’den ihraç edilen Hyundai i20’nin ralli parkurlarında ter döken en hızlı versiyonu i20 WRC, ADAC Almanya Rallisi’nde ilk birinciliğini kazandı.

Hyundai’nin Almanya, Alzenau’daki motorsporları merkezinde hazırlanan i20 WRC, rakipleri zorluklar yaşayarak yarış dışı kalırken, Thierry Neuville ve Dani Sordo ile ilk iki sırayı alarak bu anlamlı yarışı evinde kazandı.

2014 sezonunu test yılı olarak belirleyen Hyundai Motorsport takımı, yıl boyunca aracı geliştirmeye devam ediyor. Dayanıklılığını ve performansını her geçen gün zirveye taşıyan Hyundai i20 WRC, ayrıca takım çalışmasının ne denli önemli olduğunu da Almanya Rallisi’nde ispatlamış oldu.

Sezonun ilk asfalt yarışı olan Almanya Rallisi’nde, 7 kapı numaralı Belçikalı Thierry Neuville- Nicolas Gilsoul ikilisi yarışı 3:07:20.2 zamanla birinci sırada tamamladı. Takımın bir diğer ünlü ismi, İspanyol Dani Sordo ve Marc Marti de Neuville’in hemen ardından 3:08:00.9 zamanla yarışı ikinci sırada tamamlayarak podyuma çıkmış oldu.

i20wrc-ags-b

HYUNDAI’DEN SIFIR FAİZ KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

No. 24208 08 2014

Hyundai’nin yepyeni modellerine uyguladığı sıfır faiz kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. A segmentinin en çok satılan otomobili Yeni i10, 12 bin TL krediye 12 ay yüzde 0 faiz avantajıyla satılıyor. Hyundai’nin B segmentindeki beğenilen modeli i20 ise 20 bin TL krediye 20 ay yüzde 0 faizle yeni müşterilerini bekliyor.

Hyundai ayrıcalığını yaşamak isteyen müşteriler Yeni i10 ve i20’yle birlikte diğer modellere de uygun satış koşullarıyla sahip olabilirler. Accent Blue, yenilenen Elantra ve ix35 modellerindeyse 30 bin TL kredi için 30 ay yüzde 0.99 faiz oranı sunuluyor. Avantajlı fiyatlara sahip Hyundai modellerine bir an önce kavuşmak isteyen müşteriler, takas fırsatları ve uygun ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için kendilerine en yakın Hyundai Yetkili Satıcıları’nı ziyaret edebilirler.

agus-bsb-b

HYUNDAI’LER BAYRAM TATİLİNE HAZIR

No. 24125 07 2014

Türkiye’nin en popüler tatil durakları olan Ege ve Akdeniz Sahilleri, Ramazan Bayramı’nda da tüm Hyundai sahiplerinin ziyaret edeceği yerlerin başında gelecek. Hyundai Yetkili Servisleri, tatile çıkmadan önce tüm müşterilerini 50 farklı noktadan ücretsiz check up kontrolüne davet ediyor. “Hyundai Ücretsiz Check-up” ile araçların genel kontrolü, Hyundai Servis titizliği ve kalitesinde, uzman teknisyenler tarafından gerçekleştiriliyor. Üstelik Hyundai, müşterilerine sunduğu bu hizmet için herhangi bir ücret istemiyor.

Araç içi ve motor genel kontrolü, akü, yağ ve su seviyeleri, boya-kaporta kontrolleri, lastiklerin durumu ve araç altı olmak üzere tam 50 farklı noktadan check up yapılıyor. Bu ücretsiz hizmet kapsamında, dileyen Hyundai sahipleri bayram tatiline çıkmadan “Havalimanındaki Servis Hyundai” programını da tercih edebiliyor. Tatil öncesinde, aracın bakım veya onarımı için programa katılan Hyundai Yetkili Servisi’ne aracını havalimanında teslim edip, tatil dönüşünde de aracını bakımı yapılmış ve temizlenmiş olarak teslim alabiliyorlar. Üstelik, Türkiye’nin birçok noktasında Hyundai Yetkili Servisleri’nin kuracağı “Hyundai Ücretsiz Check-up Standları” ile Hyundai sahipleri yol boyunca çok noktalı kontrol hizmetinden de yararlanabilecek.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker konuyla ilgili olarak, ” Müşterilerimize kaliteli ve güvenilir ürünler sunarak gündelik hayatlarına keyif ve eğlence katıyoruz. Bu keyfi uzun yıllar korumak ancak başarılı bir satış sonrası hizmetlerle mümkün olabilir. Bulunduğumuz rekabetçi pazar koşullarında hemen hemen tüm ürünlerin birbirine fazlasıyla benzediğini, kalite ve fiyatlarının da aşağı yukarı aynı olduğunu görüyoruz. Bu durumda tüketicilerin ilk tercih sebebi bir markanın satış sonrası hizmetlerindeki farklılıkları ve avantajlarıdır. Bu sebeple, Hyundai olarak bizim de birinci hedefimiz, “Satış ve Satış Sonrası Müşteri Memnuniyetinde 1 Numara Olmak” dedi.

bayram-bm
btn first12345678910last