HYUNDAI’DEN ÜSTÜN AVANTAJLI SIFIR FAİZ FIRSATI

No. 27705 06 2015

Türkiye pazarına girişinin 25’inci yılını büyük bir coşkuyla kutlayan Hyundai, tüketicilere sunduğu sürprizlerine devam ediyor. Yepyeni modellerine uyguladığı sıfır faiz fırsatıyla dikkat çeken Hyundai, üstün avantajları sayesinde yeni otomobil alacaklara önemli imkanlar sunuyor.

Haziran ayı boyunca sürecek olan avantajlarda i10 için 15 bin TL’ye 15 ay, Accent Blue, i30 ve Elantra için 20 bin TL’ye 20 ay ve ix35 için de 30 bin TL’ye 20 ay yüzde 0 faiz fırsatıyla kredi kullanma imkanı bulunuyor. Hyundai ayrıcalığını yaşamak isteyen müşteriler, i30, Accent Blue ve Elantra için de sadece yüzde 0,71 faiz oranıyla 30 ay süreli 40.000 TL’lik kredi kullanma şansına da sahip olabilecekler.

Avantajlı fiyatlara sahip Hyundai modellerine bir an önce kavuşmak isteyen müşteriler ayrıca takas fırsatları ve uygun ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için kendilerine en yakın Hyundai Yetkili Satıcıları’nı ve www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

0faiz210

HYUNDAI TUCSON AĞUSTOS’TA TÜRKİYE’DE

No. 27625 05 2015

İstanbul Auto Show 2015’te Türkiye lansmanı yapılan Hyundai Tucson, Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunularak Hyundai showroomlarındaki yerini alacak. Uzun süredir merakla beklenen ve Auto Show’da da ziyaretçilerin en fazla ilgisini çeken Hyundai modeli olan Tucson, 177 beygirlik benzinli turbo motoruyla hem gençleri hem de kendini genç hissedenleri heyecanlandırıyor.

Hyundai Tucson, 1.6 litrelik Turbo GDI motor haricinde aynı hacme sahip atmosferik üniteyle de satın alınabilecek. Turbo versiyon, yeni nesil yedi ileri çift kavramalı (7DCT), 1.6 lt GDI atmosferik ünite ise hem manuel, hem de tork konvertörlü otomatik şanzımanla tercih edilebilecek.

Bu yıl Türkiye’deki 25. Yılını kutlayan Hyundai Assan, hızla yükselen grafiğini son derece kaliteli ve iddialı modellerle desteklemeye devam ediyor. Ürün gamındaki tüm modelleri yenileyerek iddiasını artıran Hyundai, özellikle Avrupa ve Türkiye pazarlarında Tucson modeliyle SUV segmentinde etkili olmayı hedefliyor.

Yeni Tucson, marka adına farklı bir kimlik oluşturmak için ön kısımda oldukça güçlü bir duruşa sahip bir otomobil olarak öne çıkarken, LED farlar ile birleşen Hyundai’nin karakteristik altıgen ızgarası da otomobilin en önemli yeniliği olarak dikkat çekiyor. Ayrıca LED gündüz farlarını içeren geniş hava girişli ön tampon da otomobile eşsiz bir stil veriyor. Otomobilin daha geniş görünmesi için görsel bir referans sağlayan bu özellikler yan ve arka tarafta da devam ediyor. A sütunundan başlayarak arkaya kadar şık bir profil üzerinde devam eden hatlar da çevik ve dinamik görünümleriyle tasarıma katkıda bulunuyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, yeni modelle ilgili olarak, “Hyundai olarak son 2 yıl içinde model yelpazemizde olan tüm araçlarımızda yenilik ve iyileştirmeler oldu. Şu an binek araç pazarında hemen hemen her segmentte tüketici taleplerini karşılayan modeller sunuyoruz. Yeni Tucson modelimiz Ağustos ayından itibaren yollara çıkacak. Bizim için en dikkat çeken benzinli 1.6 motorumuz. Turbo beslemeyle 177 HP maksimum güç üreten bu motor 4 tekerlekten çekişli ve 7 ileri DCT şanzımanlı olacak. Yani hem yüksek performansı hem de düşük yakıt tüketimini bir arada sunacak. Tucson’da motor kadar aracın cesur ve atletik dış tasarımı, yüksek kalitesi, geniş ve kullanışlı kabini ve zengin donanımları da öne çıkıyor. Yani tam anlamıyla tüm beklentileri karşılayan, hatta üst segmentteki tüketicileri bile rahatlıkla kendine çekebilecek olan bir SUV diyebiliriz. Biz de heyecanla bekleyen Türk tüketicisine bu modelimizi Ağustos ayında sunmayı planlıyoruz“ dedi.

auto_show_tucson_2

HYUNDAI, AUTOSHOW’A DAMGA VURDU

No. 27521 05 2015

Türkiye’deki 25. yılını gururla kutlayan Hyundai, İstanbul Auto Show 2015’de Yeni Tucson ve i20 Coupe olmak üzere iki önemli modelinin prömiyerini gerçekleştirerek fuarın yıldızı oldu.

Hidrojenle çalışan Intrado konseptiyle de sürpriz yapan marka, hazırladığı ilgi çekici standı ve teknolojik sürprizlerinin yanı sıra ürün gamındaki iddialı yenilikleriyle de kalite vurgusu yaptı.

Türk tüketicisiyle ilk kez buluşan Hyundai Tucson, markanın yeni tasarım anlayışını en iyi şekilde yansıtırken Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda üretilen i20 Coupe de fuarla birlikte satışa sunuldu. Geleceğin teknolojisi olarak adlandırılan hidrojenle çalışan yakıt hücreli elektrikli motora sahip Intrado konsepti katılımcılar tarafından büyük ilgi görürken, Yeni Tucson’un tanıtımı sırasında kullanılan motorlu LED ekran ve ziyaretçileri karşılayan Robo-Hostes de standın diğer ilgi çeken teknolojik özellikleri oldu. Ayrıca İngiltere için sağdan direksiyonlu olarak üretilen i20’nin sergilenmesi de dikkat çekti.

Türkiye’de üretilerek öncelikle Avrupa olmak üzere 40’tan fazla ülkeye ihraç edilen i10 ve i20 modelleri, DCT şanzımanla satışına başlanan Yeni i30 ve Accent Blue, yeni donanım paketleriyle yollara çıkan Elantra, markanın üst segmenteki SUV modeli Santa Fe ve lüks segmentteki temsilcisi Genesis gibi model yelpazesinde yer alan diğer tüm iddialı araçlar da 2’nci Salon’daki Hyundai standında yerini aldı.

Tam 2,5 yıl aradan sonra gerçekleştirilen 15. İstanbul Auto Show 2015‘teki Hyundai basın toplantısında konuşan Genel Müdür Önder Göker, “Otomotiv sektörü son yıllarda önemli bir ivme kazandı, iç pazarımız günden güne büyüdü ve otomotiv sanayi kayda değer bir gelişim gösterdi. Hyundai Assan olarak 1.7 milyar TL’lik yatırımla üretimimizi iki kattan fazla artırarak 215.000 adede çıkardık. i10 ve i20 modellerimizin üretimi sayesinde Hyundai’nin Avrupa’da kompakt otomobil üretim merkezi haline geldik. Ürettiğimiz araçlarımızı 5 kıtada 40’tan fazla ülkeye ihraç ettik ve Türk ekonomisine 7 milyar dolardan fazla katkıda bulunduk. Bu yıl Türkiye’deki 25’inci gurur yılımızı kutluyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve Türkiye’nin geleceği için daha nice yıllar birlikte yürümeye devam edeceğiz“ dedi.

Göker konuşmasına şöyle devam etti: “Yıllar içinde elde ettiğimiz gelişimin en son örneği olan i20 modelimiz Türkiye’nin gözbebeği oldu. Bugün itibariyle i20 Ailesi’nin yeni üyesi olan Türkiye’nin yerli Coupe‘si i20 Coupe yollara çıkıyor. Farklı tasarımı ve donanım seçenekleriyle büyük ilgi göreceğine inanıyoruz“.

Hyundai’nin yeni tasarım anlayışı doğrultusunda hazırlanan ve Ağustos ayında satışına başlanacak olan Tucson modeli de fuarla birlikte ilk kez tüketiciyle buluştu. Tucson’un tasarımı, teknolojisi ve yüksek kalitesiyle büyük ilgi göreceğine inandıklarını söyleyen Göker şunları söyledi: “Hyundai‘nin 25 yıllık SUV mirasının en önemli isimlerinden biri olan Tucson, markamızın modern premium DNA’sını en iyi şekilde yansıtıyor. Yeni Tucson, tüm özellikleriyle bir üst segmentteki araçlardan beklenenleri bile rahatlıkla karşılayabileceğini gözler önüne seriyor. Tucson’un kendine hayran bırakan tasarımı ve üstün kaliteye sahip kabini kadar 176 HP güç üreten 1.6 lt motoru, yüzde 20’ye kadar yakıt tüketimi sağlayan DCT şanzımanı ve 4x4 çekiş sistemi dikkat çekiyor. Yeni Tucson’un SUV pazarına yeni bir soluk getireceğine ve büyük bir ilgi göreceğine inanıyoruz“ dedi.

auto_show_tucson_4

HYUNDAI’LER VE SAHİPLERİ, HYUNDAI KASKO İLE AKSİGORTA GÜVENCESİNDE

No. 27418 05 2015

Hyundai, Aksigorta ile birlikte Hyundai araç ve sahiplerine özel yepyeni bir ürün sunuyor. Hyundai Kasko ürünü ile Hyundai marka araçlar ve sahipleri ve araçta yer alan yolcular güvence altına alınıyor.

Hyundai, Aksigorta işbirliğiyle geliştirdiği Hyundai Kasko ürünü ile Hyundai marka araçları, kazadan yolda kalmaya, çalınmadan sele, anahtar çalınmasından yanlış yakıt dolumuna kadar birçok riske karşı koruma altına alıyor. Hyundai Kasko, araç sahiplerinin yanı sıra araçta yer alan yolcuları ve kişisel eşyaları ile karşı araç ve yolcularını da güvence altına alıyor.

Hyundai Kasko ile hasar durumunda onarım işlemleri Hyundai Yetkili Servisleri’nde yüzde 100 orijinal parçalarla öncelikli ve hızlı olarak yapılıyor.  Cam hasarlarında orijinal parça ile cam değişimi Hyundai Yetkili Servisleri’nde muafiyet uygulanmaksızın gerçekleştiriliyor.

Araç anahtarının çalınması veya kaybolması durumunda oluşan hasarlar için Hyundai Kasko 1.000 TL’ye kadar teminat sunuyor.

kasko_s_v2

HYUNDAI’DEN İSTANBUL AUTO SHOW’DA İKİ ÖNEMLİ YENİLİK

No. 27315 05 2015

Türk otomotiv endüstrisinin yükselen yıldızı Hyundai, 2.5 yıl aradan sonra düzenlenecek İstanbul Auto Show 2015’te iki önemli yeni modelinin Türkiye prömiyerini gerçekleştirecek. Türkiye’de üretilerek 40’tan fazla ülkeye “Made in Turkey” damgasıyla ihraç edilecek Hyundai i20 Coupe ve SUV sınıfında tüm dengeleri değiştirecek olan Yeni Tucson, Hyundai standının yıldızları olacak.

Markanın yeni tasarım felsefesi “Fluidic Sculpture 2.0”ın B segmentindeki üyesi olan Yeni i20’nin tamamen farklı bir versiyonu olan i20 Coupe, üst düzey donanım seçenekleri, geniş kabin ölçüleri, yüksek kalitesi ve üstün teknolojisiyle segmentine farklı bir bakış açısı getirecek. Markanın karakteristik altıgen ön ızgarasına farklı bir bakış açısı getiren i20 Coupe, en çok geriye doğru uzatılmış ön farlarıyla dikkat çekiyor. Aracın burnundaki karakteristik çizgiler, beş kapılı versiyondan tamamen farklı tasarlanırken, akıcı ve dinamik hatlar arka kısma kadar uzanarak Coupe’ye göz alıcı bir görünüm kazandırıyor.

Avrupa’da her geçen yıl hızla artış gösteren SUV pazarına Hyundai'nin en son teknoloji ışığında geliştirdiği tasarım harikası Tucson da katılmış ve ilk kez Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkmıştı. Türkiye’de ilk kez sergilenecek olan Yeni Tucson ile birlikte tüm standartları yeniden belirleyen Hyundai, müşterilerine daha cesur ve daha estetik bir tasarım anlayışı sunuyor. Markanın yeni elçisi, harika bir tasarımla daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflerken aynı zamanda gelişmiş teknolojileri sayesinde de üstün konfor ve rahatlık sağlıyor.

Yeni i20 Coupe ve Yeni Tucson’un haricinde, Hyundai’nin gelecekteki tasarımları ve teknolojileri hakkında ipuçları veren Fuel Cell yakıt hücreli elektrikli motora sahip Intrado Concept modeli de ziyaretçilerin karşısına çıkacak. Güncel modellerin de yer alacağı iddialı Hyundai standı, İstanbul Auto Show 2015’te 2.Salon’da yer alıyor.

auto_show_i20_image
btn first12345678910last