HYUNDAI IONIQ HYBRID, YOLLARA ÇIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

No. 35530 06 2017

Hyundai, yenilikçi hibrit teknolojisine sahip IONIQ Hybrid modelini Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Hyundai IONIQ, elektrikli (EV), Plug-in Hybrid (PHEV) ve Hybrid (HEV) motorun sadece tek bir gövdede buluştuğu dünyadaki ilk otomobil olma özelliğine sahip.

Her geçen gün artan akaryakıt fiyatları ve aynı zamanda doğaya karşı sorumluluklar göz önüne alınarak geliştirilen Hyundai IONIQ, tamamen yeni bir platform ve esnek motor özellikleri sayesinde eğlenceli bir sürüş sağlıyor. Geleceğe yönelik etkileyici tasarımıyla Hyundai’nin geleneksel çizgilerine bambaşka bir bakış açısı getiren IONIQ, hibrit sınıfına üstün bir yakıt ekonomisi sunuyor. IONIQ Hibrit, sınıf liderliğini hedeflediğinden yakıt verimliliği haricinde konforlu iç mekanı, çekici tasarımı, eğlenceli sürüş özellikleri ve üst düzey donanımlarıyla da öne çıkıyor.

IONIQ Hybrid, yeni geliştirilen 1.6 GDI 105 bg, dört silindirli Kappa benzinli motora sahip. Fakat bu benzinli motora ek olarak son teknoloji Lityum-İyon Polimer pil ile beslenen 43,5 beygirlik bir elektrik motoru daha bulunuyor. Her iki motorun birleşmesiyle toplam 141 beygir güç üreten IONIQ, 265 Nm toplam maksimum tork değerine de sahip. Yeni geliştirilen ve yüzde 96 güç transfer verimliliği ile sınıfında en üst seviyede konfor sunan çift kavramalı 6 ileri DCT şanzımanla donatılan otomobil, oldukça iyi bir yakıt ekonomisi sağlarken aynı zamanda keyifli bir sürüş vaad ediyor. Klasik hibritlerdeki CVT şanzımanın aksine çok daha gerçek bir performans ve sürüş hissi veren 6 ileri DCT, sport sürüş moduna da sahip.

Hyundai IONIQ’in bir diğer ilk ve önemli özelliği de geri dönüşümlü malzemelerden ya da çevre dostu malzemelerin yenilikçi kullanımıyla üretilmiş olması.

30-06-2017-news-1

#BAYRAMDA HYUNDAIM OLSA TALİHLİLERİ, ARAÇLARINA KAVUŞTU.

No. 35428 06 2017

Hyundai Assan, hazırladığı sosyal medya projesiyle, 20 kişiye ürün gamındaki araçları hediye ederek bayram süresince doyasıya gezmelerine olanak sağladı.

İlgi çekici ve farklı projeleriyle her daim dikkat çeken Hyundai Assan, son olarak sosyal medya üzerinden bir yarışma düzenledi. Tam 6 gün süren yarışmada, katılımcılar bayram planlarını #BayramdaHyundaimOlsa hashtag‘i ile Twitter ve Instagram üzerinden paylaştı. Binlerce katılım arasından en ilginç olanları belirleyen jüri üyeleri, talihlilere araçları bayram süresince test etmeleri için teslim ederken aynı zamanda katılımcılarla beraber oldukça renkli bir gün geçirdi.

Hyundai Assan, 20 şanslı sosyal medya kullanıcısına 23 – 28 Haziran 2017 tarihleri arasında kullanılmak üzere i10, i20, i20 Active, Yeni i30, Accent Blue ve Tucson modellerini teslim ederek bayramı daha keyifli bir hale getirmeyi hedefledi.

Hyundai Assan Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Özyılmaz, konuyla ilgili olarak, “Hyundai Assan olarak birinci hedefimiz müşteri memnuniyetinde bir numara olmak. Hazırladığımız her projenin müşterilerimizle aramızda sıcak bir bağ oluşturmasına özen gösteriyoruz. Sosyal medyaya ve dijital dünyaya en fazla önem veren markalardan biriyiz ve bu doğrultuda daha çok çalışarak farklı projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

28-06-2017-news-1

HYUNDAI’DEN AKTİF YAŞAM TARZINI BENİMSEYENLER İÇİN YEPYENİ BİR OTOMOBİL: KONA.

No. 35314 06 2017

Hyundai, SUV güvenirliğini, markanın çekiciliğini ve Avrupa’daki pazar payını artırmak için yepyeni modeli KONA’yı resmi olarak tanıttı. Hyundai KONA, şık tasarımı ve yenilikçi iç mekanıyla B-SUV segmentine iddialı bir giriş yapıyor.

Hyundai, 2001'de Avrupa’da piyasaya sunduğu Santa Fe modeliyle ilk kez SUV pazarına giriş yapmış ve 16 yıllık süre içerisinde model gamına eklenen diğer ürünlerle de çıkışını sürekli olarak sürdürmüştü. Hyundai, Avrupa'da 1.4 milyondan fazla SUV satarak önemli bir başarı elde ederken aynı zamanda SUV segmentinde de en fazla ürünü olan bir marka haline geldi. Hyundai'nin 2015 yılında piyasaya sunduğu yeni nesil Tucson ise 200.000'den fazla satış ile en hızlı satılan SUV olarak da önemli bir zafere imzasını attı. Tüm bu başarılarını şimdi yepyeni bir SUV modeliyle sürdürmek isteyen Hyundai, ürün gamını KONA ile zenginleştiriyor. Santa Fe ve Tucson modellerinin yanı sıra, kompakt özellikleri ve pratik yapısıyla öne çıkan KONA, B-SUV segmentinde yer alarak markanın satışlarına ve imajına katkıda bulunmaya hazırlanıyor.

Hyundai KONA, cesur ve fütüristik bir tasarıma, premium özelliklere, erişilebilir bağlantıya ve en son güvenlik teknolojilerine sahip gerçek bir SUV. Modern kentsel müşterilerin yaşam biçimlerini ifade eden ve tamamen Avrupalı kullanıcıların beklentilerine göre geliştirilerek üretilen Hyundai KONA, üstün motor teknolojisiyle de hem segmentine hem de otomotiv endüstrisine renk getirmeye hazırlanıyor. Hyundai KONA, 2021 yılına kadar piyasaya sunulacak 30 yeni modelden biri. Tüm bu yeni modeller ile birlikte Hyundai’nin Avrupa'daki önde gelen Asyalı otomotiv markası olma yolundaki hedefi için oldukça önemli bir kilometre taşı.

Zarif ve Keskin Hatlar

Hyundai’nin yeni aile kimliği olan basamaklı tip ızgarayı benimseyen KONA’nın ön yüzü oldukça etkileyici ve güçlü. Yeni ikiz farlar ve LED farların üstünde konumlandırılmış LED gündüz sürüş farları ön bölümdeki görsel etkiyi artırıyor. Ayrılmış ön farlar, zarif ve keskin şekillerle kendinden emin bir duruş sergilerken aynı zamanda araca yenilikçi bir görünüm kazandırıyor. Cesur ön ve arka tasarımı sayesinde otomobil, beklenilenden daha geniş bir duruş sergiliyor. Tamamen yeni olan KONA'nın tasarımı, sıra dışı ve kaslı hatlardan oluşuyor. Geniş duruşu desteklemek adına üstündeki farklı kontrastlı çamurluk dizaynıyla karakterize edilen KONA, şık tavan rafıyla da sportif ve maceracı ruhunu zirveye taşıyor. Aracın arka kısmındaki spoylerde yer alan entegre LED stop lambası da görsel olarak tasarıma yardımcı oluyor.

Hyundai KONA, 4.165 mm uzunluğa, 1.800 mm genişliğe ve 1.565 mm yüksekliğe (tavan rafıyla) sahip. Kaslı görüntüsünü 18 inçlik jantlarla destekleyen KONA'nın iki renkli tavanı ve 10 farklı dış renk seçeneği bulunuyor. İç mekandaysa zarif ve kaliteli bir his veren gösterge paneli dikkat çekiyor. Bu göstergenin üstünde pürüzsüz yüzeyler bulunurken, boyalı parçalar da teknolojik ve konforlu karakteri temsil ediyor.

Güç Üniteleri ve Dört Tekerlekten Çekiş Sistemi

Hyundai KONA, en son teknoloji ürünü güç aktarma organları ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılıyor. Başlangıç seviyesinden itibaren KONA’da sunulan motor seçeneklerinde son derece yüksek tork ve mükemmel yakıt verimliliği bulunuyor. İki farklı turbo şarjlı, düşük hacimli benzinli motor, manuel ve çift kavramalı (DCT) şanzımanlarla kombine ediliyor. Hyundai, 6 ileri manuel şanzımanı 120 beygir gücündeki 1.0 litrelik T-GDI seçenekte kullanırken, serinin en hızlı ve en keyifli versiyonu olan 177 beygirlik güçlü 1.6 litre T-GDI motor da 7 ileri DCT şanzımanla sunuluyor. Hyundai'nin kendi geliştirdiği 7 ileri çift kavramalı (7DCT) şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi ilk olarak yüksek güçlü 1.6-litre T-GDI versiyonda satışa sunulacak.

Head-up Ekran ve Bağlantı Seçenekleri

Hyundai, ilk kez küçük bir segmentte üst düzey konfor vaat eden head-up ekranı donanım listesine dahil ediyor. KONA'nın yeni ekran görüntüsü ve sürüş bilgileri direkt olarak sürücünün görüş hattına yansıtılıyor. Sınıfının üstünde bir parlaklık değeri sunan bu ekran sekiz inç boyutunda. En yoğun gün ışığında dahi görünürlüğünden ödün vermeyen bu ekran, aynı zamanda yoldaki uyarı levhalarını ve hız sınırını da ekrana yansıtarak sürücüyü dikkatli olması konusunda uyarıyor.

Akıllı telefonlar ve diğer elektronik cihazlar için de çok yüksek seviyede bağlantı özellikleriyle donatılan Hyundai KONA, isteğe bağlı sekiz inçlik bilgi-eğlence sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto ile destekleniyor. Dokunmatik ekranlı navigasyon, multi-medya ve bağlantı özelliklerini bütünleştirirken aynı zamanda hava, trafik, hız kameraları ve ilgi çekici noktalar gibi gerçek zamanlı olarak güncellenmiş bilgileri de LIVE Services adlı yedi yıllık ücretsiz abonelik ile sunuyor.

KONA'da bir diğer ilgi çekici özellik ise Display Audio. Araç içindekiler, akıllı telefonlarının içeriğini Apple CarPlay ve Android Auto aracılığıyla sistemin ekranına aktarabiliyor. Bu özellik sayesinde telefonun dahili navigasyon özellikleri kullanıp telefon görüşmeleri yapılabiliyor, mesajlar dikte edilebiliyor veya en sevilen müzikmer çalınabiliyor. Ayrıca kablosuz şarj özelliğiyle de akıllı telefonlar için son derece pratik bir kullanım imkanı sunuluyor.

En Yeni Güvenlik Özellikleri ve Yüksek Mukavemetli Çelik Gövde

Hyundai KONA, aktif bireysel yaşam tarzlarına sahip kişiler için tasarlanırken ayrıca yolcuları da ciddi şekilde önemsiyor. Güvenlik özellikleri arasında Hyundai’nin Yaya Algılama, Kör Nokta Algılama, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Şeritte Kalma Yardımcısı, Sürücü Yorgunluk Tespit, Statik Dönüş Farları ve Otamatik Acil Fren Destek Sistemi yer alıyor.

Hyundai, kendi çeliğini üreterek ürünlerinde kullanan tek otomobil üreticisi konumunda. Bu sebeple Hyundai KONA, diğer Hyundai modellerinde olduğu gibi, dinamik sürüş keyfi, yüksek performans ve maksimum güvenlik adına ultra güçlü fakat hafif bir gövde ile üretiliyor. Hem güvenlik hem de maksimum sürüş keyfi için geliştirilen otomobilde ultra mukavemetli paslanmaz çelik, sıcak presleme ve 115 metre uzunluğunda yapısal yapıştırıcı kullanılıyor.

14-06-2017-k

YAZ TATİLİNİN KEYFİNİ YEPYENİ BİR HYUNDAI İLE ÇIKARIN

No. 35202 06 2017

Hyundai, i10, i20, i30, Elantra ve Tucson modelleri için özel olarak hazırladığı kampanya ile yaz tatiline yeni bir otomobille çıkacaklara üstün fırsatlar sunmuş oluyor.

Hyundai, geniş kapsamlı satış avantajlarına Haziran ayında da hız kesmeden devam ediyor. Hızla yaklaşan yaz tatili öncesinde otomobilsiz kalmak istemeyenler ya da eski otomobilini yepyeni bir modelle değiştirmek isteyenler için üstün avantajlar sunan Hyundai, tüm müşterilerini ülke genelindeki Hyundai Yetkili Satıcıları’na davet ediyor.

Hyundai’nin Haziran ayının sonuna kadar geçerli olacak satış fırsatları dahilinde, A segmentinin lideri i10, 12 bin TL kredi için 12 ay 0 faiz ve ayrıca 2.500 TL’ye varan indirim ile satışa sunuluyor.  Hyundai i20’nin benzinli ve dizel tüm versiyonlarında geçerli olmak üzere 15 bin TL, 15 ay için yüzde 0 faiz imkanı sunulurken, C segmentinin yeni oyuncusu i30 ise 40 bin TL, 36 ay için yüzde 0,99’dan başlayan kredi veya 3.500 TL’ye varan takas indirimi seçenekleri sunuluyor.

Hyundai Elantra ve Tucson da ise tıpkı i30 gibi 40.000 TL, 36 aylık vade için yüzde 0,99’dan başlayan kredi seçeneği sunuluyor. Elantra’da 4.000 TL veya 4.500 TL’ye varan takas indirimi seçenekleri de sunulan diğer avantajlar olarak öne çıkıyor.

02-06-2017-k

HYUNDAİ “i AİLESİ” ZİRVEYE OYNUYOR.

No. 35118 05 2017

Hyundai, i10, i20 ve i30 modelleriyle, Avrupa’nın önde gelen otomotiv yayınlarında zirveye çıkarak önemli bir başarı elde etti.

Hyundai’nin Avrupa pazarındaki yükselişini hızlandıran ve bölgedeki satışlarının yüzde 50’sini oluşturan “i Ailesi”, Avrupa’nın saygın kuruluşlarının değerlendirme raporlarında yüksek skorlar elde ederek zirveye çıkmaya devam ediyor. Red Dot ve iF gibi tasarım ödüllerinin de sahibi olan i10, i20 ve Yeni i30, Avrupa’nın bir çok ülkesinde yapılan testlere göre özellikle bağlanabilirlik, iç mekan tasarımı, sürüş kolaylığı ve dinamizmiyle birinciliği elde ederek başarısını ve iddiasını kanıtlamış oldu.

Hyundai Avrupa Operasyon Sorumlusu Thomas A. Schmid, araçların başarılarıyla ilgili olarak, "i10, i20 ve i30, Hyundai’nin Avrupa'daki en çok satan modellerini oluşturuyor. Avrupalı müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için Avrupa'da tasarlanan, geliştirilen, test edilen ve yine Avrupa’da üretilen modellerimiz, ideal bir kombinasyona sahipler. Müşterilerimiz için mükemmel kalite, erişilebilir teknoloji ve ilgi çekici bir tasarım sunuyoruz” dedi.

Hyundai’nin “i Ailesi”, markanın “2021'de Avrupa'da bir numaralı Asyalı otomobil markası olma” hedefi için son derece önemli. Türkiye’de üretilen i10 ve i20’nin yanı sıra Çek Cumhuriyeti Nosovice’de bantlardan inen Yeni i30 da markanın Avrupa’daki satışlarına önemli bir katkıda bulunuyor. Her iki fabrikanın yıllık toplam üretim hacmi 550 bin’den fazla.

Kısa bir süre önce tanıtılan Hyundai i30, Alman otomotiv dergileri Auto Zeitung, Auto Bild, Auto Strassenverkehr ve bu dergilerin Avrupa’daki bir çok edisyonunda Avrupalı rakiplerini geride bıraktı. Alman, Fransız ve İspanyol rakiplerinin önünde birinci sırada yer alan Yeni i30, çevik sürüş performansı, çeşitli aktif ve pasif güvenlik sistemleri ve son teknolojiye dayanan mobil bağlantı özellikleriyle editörler tarafından birinci seçildi.

Ünlü Alman otomobil dergisi Auto Zeitung ise, bu yıl i20 için iki karşılaştırmalı test yaptı. Önemli Fransız, Alman ve Japon rakiplerinin üstesinden gelen Hyundai i20, iki testte de birinci olarak son derece önemli bir skor elde etti. i10 testine benzer şekilde, i20 de 326 litrelik bagaj hacmiyle yüksek puan alırken, rahat koltukları ve fonksiyonel direksiyon simidiyle tam puan almayı garantiledi. Test cihazlarından alınan ölçüm sonuçlarına göre, frenler, sürüş performansı ve süspansiyon sistemi de benzer şekilde birinciliği elde etmede önemli rol oynadı.

Yapılan testlerde üretici firma mekanik garantilerinin uzun süreyle sunulması da fazlasıyla etkili olurken, i10 modeli Fransız Auto Plus, İngiliz What Car ve Alman Auto Bild dergileri tarafından birinci seçilen ilk model oldu. Editörlere ve test cihazlarına göre i10, özellikle arka koltuklardaki baş ve bacak mesafelerindeki genişliğiyle başarı elde ederken ayrıca şehir içindeki pratikliği ve kullanım kolaylığıyla da rakiplerini geride bıraktı.

18-05-2017-news
btn first12345678910last