HYUNDAI, SERVİS MÜŞTERİLERİNE TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER SUNMAYA DEVAM EDİYOR

No. 26330 03 2015

Hyundai, sadece kaliteli yeni otomobilleriyle değil, satış sonrasında da müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek teknolojik yenilikler sunmaya devam ediyor.

Hyundai’nin geliştirdiği “Servis Otomasyon Programı”, tüm bayi ağında hayata geçirilerek sektörde satış sonrası hizmetlere farklı bir bakış açısı getirecek. Türk otomotiv sektöründe bir ilki gerçekleştiren Hyundai, servis müşterilerinin gerçek zamanlı olarak araçlarının onarım durumunu takip edebilmelerine, android tabanlı tablet bilgisayarlar ve kiosklar aracılığıyla daha hızlı ve şeffaf bir servis hizmeti alabilmelerine olanak sağlıyor.

Müşteriler bekleme salonlarında otururken, araçlarının onarım durumunu ve kalan zamanı anlık olarak ekranlardan takip edebiliyor. “Servis Otomasyon Programı” ile Hyundai, araç kabulden teslimata kadar tüm servis süreçlerinin etkin bir şekilde kontrolünü ve takibini sağlayarak, “Müşteri Memnuniyetinde 1 Numara” olma hedefine ulaşmak istiyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, “Servis Otomasyon Programı” ile ilgili olarak, “Hyundai’nin geliştirmiş olduğu bu teknolojik sistem sayesinde tüm müşterilerimizin daha rahat, hızlı, güvenli ve şeffaf bir süreç ile hizmet almalarını sağlayarak, Türkiye otomobil pazarında müşterisi tarafından en çok sevilen marka olma hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

2_4_15_210

KOMPAKT SINIFIN YAKIŞIKLISI HYUNDAI i30, YENİLENEN HALİYLE TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULDU

No. 26213 03 2015

Geçtiğimiz hafta Cenevre Otomobil Fuarı’nda yepyeni Hyundai modelleriyle birlikte görücüye çıkan Hyundai i30, ülkemizde satışa sunuldu. Hyundai’nin kompakt C sınıfındaki başarılı temsilcisi i30, daha modern, daha şık ve daha verimli motorlarla öne çıkıyor. Hyundai i30, ayrıca yüzde 20’ye kadar daha düşük yakıt tüketimi sağlayan 7 ileri DCT çift kavramalı şanzımana da kavuşmuş oluyor. Performans isteyen müşteriler ise benzinli turbo motorla donatılan 186 beygirlik i30 T-GDI Sport versiyonu tercih edebilecek.

Markanın yeni tasarım felsefesi ışığında güncellenerek daha estetik hale getirilen i30, güçlü bir ön dizayna sahip. Markanın karakteristik geniş hava girişli ızgarası ve yeniden tasarlanan tampon, otomobilin en dikkat çekici yeniliği olarak sunuluyor. Ayrıca yeni led farlar ve yeni tip sis lambaları da aracın sportif öğelerini oluşturan diğer yenilikler. Sport versiyonda yer alan çift egzoz çıkışı ve LED stop lambaları da aracın sportif yapısını güçlendiren unsurlar. Jantlar ise aracın değişen görsel parçalarından bir diğeri. i30 Blue Drive’da jant ölçüleri 15 inç, Style’da 16 inç olarak sunulurken, yenilenen modelle birlikte Elite modeldeyse 17 inç’lik jantlar kullanılmaya başlandı. Turbo versiyonda ise 18 inç alaşımlı jantlar ve lastikler bulunuyor.

Yenilenen i30, iç mekanda da bir takım değişiklikleri beraberinde getiriyor. Akıllı Park asistanı (APA), dikey park özelliğiyle birlikte kullanıcısına büyük kolaylık sağlamış oluyor. Özellikle alışveriş merkezlerinde ve ev ve işyeri gibi bina otopark alanlarında park etmek, i30 sahipleri için artık çok daha kolay. Sistem direksiyon kontrolünü ele alırken sürücüye gaz, fren pedalı ve vitesi kullanarak bilgi ekranındaki uyarıları yerine getirmek kalıyor.

Yenilenen i30, Blue Drive, Style, Style Design Pack ve Elite olmak üzere 4 donanım paketiyle satışa sunuluyor. 1.6 Turbo GDI motorlu Sport modeli ise Elite donanım paketiyle benzer özellikleri bünyesinde barındırıyor. Hyundai i30, 1.4 MPi, 1.6 GDI, 1.6 T-GDI ve 1.6 CRDi olmak üzere 4 motor ve farklı şanzıman kombinasyonlarına sahip.

Yeni sunulan 7 ileri DCT, geleneksel altı ileri, tork konvertörlü otomatik şanzımanın yerini alıyor. Bu şanzımanla beraber i30, daha fazla yakıt verimliliği sunuyor. Revize edilerek gücü 128’den 136 beygire ulaşan Euro 6 normlarındaki dizel motor, 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanla satın alınabilecek. Hyundai i30 DCT şanzımanlı motor, bir önceki 1.6 litrelik dizel otomatik şanzımanlı motora göre yüzde 20’ye varan düşük yakıt tüketimi ve daha etkili motor performansı sergiliyor. Hyundai tarafından geliştirilen 7 ileri DCT şanzıman, 0.4 saniyelik vites değişim hızına ulaşarak ekonomik olmasının ötesinde sürüş performansını da üst düzeye taşıyor. Ayrıca 1.6 litre dizel motorun ürettiği tork da 1750 devirde 300 Nm seviyesine ulaşıyor.

Hyundai, 186 beygir gücündeki i30 Turbo’yla da performans isteyenleri mutlu ediyor. 0-100 km/s arasını sekiz saniyede tamamlayan 1.6-litrelik turbo motor, dinamik bir sürüş vaat ediyor. Standart donanım bakımından oldukça zengin olan i30 Turbo; 18 inç’lik alaşım jantları, sportif body kiti, Turbo logosu, kırmızı dikişli delikli deri direksiyon simidi, spor süspansiyonu, siyah ve kırmızı kumaş / deri spor koltukları ve LED arka stop lambalarıyla son derece etkileyici görünüm sergiliyor.

Yenilenen Hyundai i30, 52.950 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

133215_210

HYUNDAI, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE BİRİNCİLİĞİ ELDEN BIRAKMIYOR

No. 26126 02 2015

Satış Sonrası faaliyetlerinde de hızlı bir şekilde gelişim gösteren Hyundai’nin, “Müşteri Memnuniyeti” başarısına bir ödül daha geldi. Türkiye deki otomobil sahipleriyle yapılan araştırmalar sonucunda, belirlenen değerlendirme raporuna göre Hyundai, liderliğini korudu. Böylece Hyundai, önemli rakiplerini geride bırakarak 2014 yılının birincisi seçildi.

Hyundai Assan Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Sabahattin Şimşek ödülü, Polonya’da düzenlenen Hyundai Motor Company Avrupa Satış Sonrası Hizmetleri toplantısında Hyundai Avrupa Başkanı B.K.Rhim ’den teslim aldı. Tüm Avrupa distribütörlerinin yer aldığı toplantıda da müşterisini en çok memnun eden ülke Türkiye seçildi.

“En fazla satılan değil, en fazla sevilen” otomobil markası olma hedefiyle yoluna emin adımlarla devam eden Hyundai, müşteri memnuniyetindeki bu başarısıyla, ürün, servis ve müşteri destekleri konularındaki iddiası da kanıtlamış oldu.

Hyundai Assan Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Sabahattin Şimşek, kazanılan birincilik ile ilgili yaptığı açıklamada; “Elde edilen bu başarı, bizleri müşterilerimizi daha iyi anlamaya ve onlara daha kolay ve kusursuz hizmet verebilmek için yeni projeler geliştirmeye teşvik ediyor. Bu başarılar motivasyonumuzu artırırken aynı zamanda müşteri memnuniyetinde daha da başarılı olmak ve müşterilerimizle uzun vadeli ve geniş kapsamlı bir birliktelikler kurmak adına çok önemli” dedi.

26215_210

HYUNDAI’NİN BAYİ TEŞKİLATI ORTAKLAR OTOMOTİV İLE GENİŞLİYOR

No. 26025 02 2015

Türkiye’de her geçen gün pazar payını yükseltmeye devam eden Hyundai, kaliteli ürünlerine olan talebin artması paralelinde Türkiye çapındaki yetkili bayi ağını genişleterek müşteri memnuniyetini artırmaya devam ediyor. Türk Otomotiv Sektörü’nde 1965’ten bu yana premium markalarla hizmet veren Ortaklar Otomotiv, artık Hyundai markası altında hizmet vermeye başlıyor. Ortaklar Plaza’nın açılışı ile Hyundai’nin Türkiye’deki plaza sayısı da 69’a ulaştı.

Yaygın bayi ağı ile satış ve satış sonrasında en iyi hizmeti vermeyi kendisine öncelikli ilke edinen Hyundai, aynı zamanda yenilenen kurumsal kimliğini de ilk kez Ortaklar Otomotiv ile göstermeye başlıyor. Markanın Türkiye’deki değişiminin ve gelişiminin bir simgesi olacak olan Hyundai Ortaklar, İstanbul Kartal’da 4000 metrekarelik eşsiz bir plazaya sahip.

Tüm dünyada Hyundai Motor Company tarafından uygulanmaya başlayan yeni kurumsal kimliğe sahip Hyundai Ortaklar, ultra kaliteli showroom’da 45 personel ile hizmet verecek. Hyundai Ortaklar Plaza, böylelikle hızla gelişen bölgede tüketicilere sıfır ve ikinci el araç satış, mekanik servis ve boya kaporta konularında en kaliteli hizmeti sunacak.

25_2_2015_210

CESUR VE ATLETİK HYUNDAI TUCSON YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

No. 25903 02 2015

Hyundai, dünya prömiyerini Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştireceği yeni kompakt SUV modeli Tucson’un etkileyici tasarımı hakkında ipucu taşıyan çizimini gün yüzüne çıkardı. Her zamankinden daha cesur ve daha atletik olarak geliştirilen Tucson, aynı zamanda çok daha modern bir görünüme kavuşacak.

Hyundai Tucson, güçlü ve sportif SUV görünümüyle dikkat çekerken aynı zamanda da dik bir siluet ve daha modernize edilmiş karakteriyle öne çıkıyor. Hyundai’nin kendine özgü krom çerçeveli altıgen ızgarası, daha güçlü bir izlenim yaratmak adına farlarla birleşiyor. Aynı zamanda yukarı doğru yükselen omuz çizgisi de Hyundai’nin Akıcı Tasarım Felsefesi’nin ayrıcalığını ortaya koyuyor.

Hyundai Motor Grubu Baş Tasarımcısı ve Bölüm Başkanı Peter Schreyer, Tucson ile ilgili olarak, “Yeni kompakt SUV otomobilimiz, Hyundai’nin global başarısı için oldukça önemli bir adım olacak. Çünkü Yeni Tucson, cesur hatlarıyla birlikte son derece atletik bir duruş sergiliyor. Daha sert, daha keskin ve iddialı altıgen krom ızgaraya sahip Tucson, heyecan verici bir tasarımla geliyor” dedi.

030215_210
btn first12345678910last