Hyundai modellen.

All New Electric INSTER

Hyundai presenteert de nieuwe INSTER, Hyundai’s eerste model in de klasse van de compacte elektrische auto’s. Deze dynamische, kleine EV zet nieuwe normen op het gebied van rijbereik en features. Eind juni maakt de nieuwe INSTER zijn werelddebuut tijdens de Busan International Mobility Show, maar nu al kunnen we je de eerste teaserbeelden laten zien.

5 jaar fabrieksgarantie

Geniet van totale gemoedsrust. Omdat de kwaliteit zo hoog is, kunnen we ook de beste garantie bieden. Alle nieuwe Hyundai-modellen worden daarom geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

8 jaar batterijgarantie

Hyundai biedt acht jaar batterijgarantie of tot 160.000 km op de elektrische batterij.

Nieuwsbrief

Wil je geen enkel nieuwsbericht van Hyundai missen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.

Hyundai Stock

Ontdek onze onmiddellijk leverbare wagens.

Laadoplossingen via Eneco eMobility

Hyundai wil actief bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van onze mobiliteit. Om dit in de praktijk om te zetten hebben we een strategisch partnership gesloten met Eneco eMobility voor de volledige ontzorging rond elektrisch rijden van A tot Z en dit op een persoonlijke en duurzame manier.

Elektrisch rijden begint bij Hyundai.

Hyundai biedt de keuze uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je dus zoekt, Hyundai heeft 'm. Nu en in de toekomst!