Hyundai-modellen.

Korean Culture Festival – Move with the K-Vibe.

Wil jij meezingen en -dansen op de aanstekelijke muziek van nationale en internationale K-Pop-artiesten? Kom dan op dinsdag 13 juni naar het 2023 Korean Culture Festival 2023 – powered by Hyundai – in AFAS Live in Amsterdam. De line-up is fantastisch en de tickets voor dit muziekspektakel zijn gratis, dus wat houd je nog tegen? Bestel nu je tickets!

Bezoek de Hyundai Zomerinspectie.

Trek jij er in de zomer ook graag met de auto op uit? Dan is dit een goed moment om jouw Hyundai grondig na te laten kijken, want met al die ritjes voor de boeg is het prettig te weten dat je auto tiptop in orde is. Bezoek daarom de Zomerinspectie bij jouw Hyundai-dealer. Die is helemaal gratis en je kunt de hele maand juni terecht. Na een grondige controle door onze vakbekwame monteurs weet je direct of jouw Hyundai in topconditie verkeert voor een lange hete periode.

Snel en voordelig rijden met Hyundai Lease & Go.

Snel rijden in een gloednieuwe Hyundai en dat ook nog eens voor een aantrekkelijk bedrag? Hyundai maakt het mogelijk! De hele maand mei is het Lease & Go bij Hyundai. Profiteer van zeer scherpe Private Lease-aanbiedingen op de KONA Electric, de TUCSON, de BAYON, de Hyundai i20 en de Hyundai i30. Behalve aantrekkelijk geprijsd zijn deze modellen ook nog eens snel leverbaar. Maak nu een proefrit in de Hyundai van jouw keuze.

IONIQ 6 is 2023 World Car of the Year.

De IONIQ 6 is tijdens de uitreiking van de World Car Awards uitgeroepen tot 2023 World Car of the Year. Dat gebeurde aan de vooravond van de New York International Auto Show (NYIAS). Bovendien won de elektrische Hyundai de hoogste onderscheiding in de categorieën World Electric Car en World Car Design. De IONIQ 6 is door de internationale vakjury, bestaande uit honderd autojournalisten uit 32 landen, geëerd vanwege zijn unieke aerodynamische ontwerp en riante elektrische actieradius.

Scherpe vanafprijs voor de nieuwe KONA.

De nieuwe KONA is een opvallende verschijning in de klasse van de compacte SUV’s en trekt ook nog eens de aandacht met een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Hij is er al vanaf € 29.995. Dit betreft de rijk uitgeruste instapversie i-Motion van de KONA Mild-Hybrid. Rijd je liever hybride? Dan is er de KONA Hybrid. Deze zuinige compacte SUV is er vanaf € 33.995. Alles weten over de nieuwe KONA?

Aantrekkelijk prijskaartje vernieuwde Hyundai i10.

De Hyundai i10 is helemaal vernieuwd en kun je bestellen voor prijzen die beginnen bij € 17.595. Zowel het interieur als het exterieur kreeg een ingrijpende design-upgrade en ook op het gebied van technologie en comfort is de auto naar een hoger niveau getild. De Hyundai i10 N Line onderging eveneens een metamorfose. In zijn vernieuwde outfit oogt de topversie van de i10 nog sportiever dan hij al was.

Elektrisch rijden begint bij Hyundai.

Hyundai biedt de keuze uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je dus zoekt, Hyundai heeft 'm. Nu en in de toekomst!
Photo showing the all-new Hyundai Nexo refuelling.

Service & onderhoud.

De meeste kennis, de juiste gereedschappen en originele Hyundai-onderdelen: bij de Hyundai-dealer is jouw Hyundai in goede handen.
Photo of the touch screen in the dashboard of a Hyundai car.

8 jaar batterijgarantie.

De batterijen in de elektrische modellen van Hyundai zijn zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit en krijgen daarom de toonaangevende garantie van 8 jaar/160.000 kilometer.
Photo of the touch screen in the dashboard of a Hyundai car.

5 jaar fabrieksgarantie.

Wanneer je als autofabrikant de beste kwaliteit biedt, dan kun je ook de beste garantie bieden.