Hyundai Smart bonus.

Profiteer tijdelijk van een aantrekkelijke korting tot € 750 op diverse Hyundai modellen.

Online bestellen.

Hyundai introduceert Cl!ck to Buy, waarmee je jouw nieuwe Hyundai volledig online kan kopen. Meer weten?

IONIQ 6 First Edition

Rij jij in 2023 als eerste de Hyundai IONIQ 6 First Edition? Hyundai presenteert een exclusieve introductieversie van de nieuwkomer, de IONIQ 6 First Edition, en binnenkort krijg je de gelegenheid een van de allereerste exemplaren van dit topmodel online te bestellen. Wees er wel snel bij, want de IONIQ 6 First Edition komt slechts in een gelimiteerde oplage naar Nederland.

Let Hyundai power your world

Hyundai doet meer dan jou van A naar B brengen. Wij brengen jou van vandaag naar morgen. Van elektrisch rijden over lange afstanden tot de toekomst van mobiliteit. Van slimme robotica tot emissievrij reizen door de lucht. Van waterstofvoertuigen naar een duurzame samenleving. Vooruitgang komt in vele vormen en op tal van manieren, maar bij Hyundai hebben we maar één doel: to power your world.

Elektrisch rijden begint bij Hyundai.

Hyundai biedt de keuze uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je dus zoekt, Hyundai heeft 'm. Nu en in de toekomst!
Elektrisch rijden begint bij Hyundai
Elektrisch rijden begint bij Hyundai
Photo showing the all-new Hyundai Nexo refuelling.

Service & onderhoud.

De meeste kennis, de juiste gereedschappen en originele Hyundai-onderdelen: bij de Hyundai-dealer is jouw Hyundai in goede handen.

Photo of the touch screen in the dashboard of a Hyundai car.

5 jaar garantie.

Wanneer je als autofabrikant de beste kwaliteit biedt, dan kun je ook de beste garantie bieden.