Hyundai-modellen.

Korean Culture Festival – Move with the K-Vibe.

Wil jij meezingen en -dansen op de aanstekelijke muziek van nationale en internationale K-Pop-artiesten? Kom dan op dinsdag 13 juni naar het 2023 Korean Culture Festival 2023 – powered by Hyundai – in AFAS Live in Amsterdam. De line-up is fantastisch en de tickets voor dit muziekspektakel zijn gratis, dus wat houd je nog tegen? Bestel nu je tickets!

Bezoek de Hyundai Zomerinspectie.

Trek jij er in de zomer ook graag met de auto op uit? Dan is dit een goed moment om jouw Hyundai grondig na te laten kijken, want met al die ritjes voor de boeg is het prettig te weten dat je auto tiptop in orde is. Bezoek daarom de Zomerinspectie bij jouw Hyundai-dealer. Die is helemaal gratis en je kunt de hele maand juni terecht. Na een grondige controle door onze vakbekwame monteurs weet je direct of jouw Hyundai in topconditie verkeert voor een lange hete periode.

Profiteer nu van Testafette-voordeel.

Test al je favoriete Hyundai-modellen, kom te weten welke het best bij je past en profiteer van heel veel voordeel. Dat kan allemaal tijdens de Hyundai Testafette. Deze maand ben je van harte welkom bij jouw Hyundai-dealer om te ontdekken welke Hyundai jouw lievelingsmodel is. Bovendien profiteer je tijdelijk van exclusief Testafette-voordeel tot wel € 6.000 of een scherpe Private Lease-aanbieding. Benieuwd naar jouw Testafette-voordeel?

IONIQ 6 is 2023 World Car of the Year.

De IONIQ 6 is tijdens de uitreiking van de World Car Awards uitgeroepen tot 2023 World Car of the Year. Dat gebeurde aan de vooravond van de New York International Auto Show (NYIAS). Bovendien won de elektrische Hyundai de hoogste onderscheiding in de categorieën World Electric Car en World Car Design. De IONIQ 6 is door de internationale vakjury, bestaande uit honderd autojournalisten uit 32 landen, geëerd vanwege zijn unieke aerodynamische ontwerp en riante elektrische actieradius.

Elektrisch rijden begint bij Hyundai.

Hyundai biedt de keuze uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je dus zoekt, Hyundai heeft 'm. Nu en in de toekomst!
Photo showing the all-new Hyundai Nexo refuelling.

Service & onderhoud.

De meeste kennis, de juiste gereedschappen en originele Hyundai-onderdelen: bij de Hyundai-dealer is jouw Hyundai in goede handen.
Photo of the touch screen in the dashboard of a Hyundai car.

8 jaar batterijgarantie.

De batterijen in de elektrische modellen van Hyundai zijn zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit en krijgen daarom de toonaangevende garantie van 8 jaar/160.000 kilometer.
Photo of the touch screen in the dashboard of a Hyundai car.

5 jaar fabrieksgarantie.

Wanneer je als autofabrikant de beste kwaliteit biedt, dan kun je ook de beste garantie bieden.