Scherpe vanafprijs voor de nieuwe KONA.

De nieuwe KONA is een opvallende verschijning in de klasse van de compacte SUV’s en trekt ook nog eens de aandacht met een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Hij is er al vanaf € 29.995. Dit betreft de rijk uitgeruste instapversie i-Motion van de KONA Mild-Hybrid. Rijd je liever hybride? Dan is er de KONA Hybrid. Deze zuinige compacte SUV is er vanaf € 33.995. Alles weten over de nieuwe KONA?

Aantrekkelijk prijskaartje vernieuwde Hyundai i10.

De Hyundai i10 is helemaal vernieuwd en kun je bestellen voor prijzen die beginnen bij € 17.595. Zowel het interieur als het exterieur kreeg een ingrijpende design-upgrade en ook op het gebied van technologie en comfort is de auto naar een hoger niveau getild. De Hyundai i10 N Line onderging eveneens een metamorfose. In zijn vernieuwde outfit oogt de topversie van de i10 nog sportiever dan hij al was.

Elektrisch rijden begint bij Hyundai.

Hyundai biedt de keuze uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je dus zoekt, Hyundai heeft 'm. Nu en in de toekomst!
Elektrisch rijden begint bij Hyundai
Elektrisch rijden begint bij Hyundai
Photo showing the all-new Hyundai Nexo refuelling.

Service & onderhoud.

De meeste kennis, de juiste gereedschappen en originele Hyundai-onderdelen: bij de Hyundai-dealer is jouw Hyundai in goede handen.
Photo of the touch screen in the dashboard of a Hyundai car.

8 jaar batterijgarantie.

De batterijen in de elektrische modellen van Hyundai zijn zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit en krijgen daarom de toonaangevende garantie van 8 jaar/160.000 kilometer.
Photo of the touch screen in the dashboard of a Hyundai car.

5 jaar fabrieksgarantie.

Wanneer je als autofabrikant de beste kwaliteit biedt, dan kun je ook de beste garantie bieden.